Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 217
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря за страхотните коментари за стойността, поуките и качеството на сериала!! Flowers Bouquet
за мен беше емоционален, човешки и с много послания!!! Hands Plus1

Много хубави финални снимки!! Hearts

страхотен екип, личи им, че им е било много приятно да работят заедно!!!

.........................
Кате, донеси и тук, това, което си сложила в темата на Демет!! Hands Pray
може да стигнем до 50 стр. до началото на серията........

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 15:12 от Airra

# 721
За да не повтарям постовете  тук ще сложа направо новите неща Wink

Братя Тунахан с Александрооо Joy

Двамата режисьори

С техническите лица

И една интересна изненада за екипа - цветни терариуми с героите от сериала Heart Eyes

П.С. Айре, писах в другата тема, че тук последния пост беше мой и да не редактирам.

-------------------------

Очите ѝ Disappointed Relieved

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 15:45 от super_katia

# 722
  • Плевен / София

# 723
Кате, на мен ми направиха впечатление думите на Ейлем............Hands Plus1
Цитат
И една интересна изненада за екипа - цветни терариуми с героите от сериала Heart Eyes
много оригинално и хубаво!!

клипче с Демет
https://twitter.com/DogdugunEKBR/status/1392266827900858370

# 724
  • Плевен / София

# 725
Ето ги по-детайлно терариумите:

Ето я и Ейлем

"Като човек, който изобщо не обича разделите ми е много трудно да кажа довиждане на прекрасния ми екип, на семейството ми. На моята Зейнеп, на красивите, нежните и силни жени Нермин, Сакине, Султан, Емине... Демет, Сенан, Зухал, Хюля, Наз...Баръш, Нух, Саваш и Вуйчо тази вечер са за последно на екран. Възхищавам се на екипа на DEK, сценаристи, актьори, режисьори, продуценти, редактори, композитори, които са работили пред и зад камерата от първия епизод до финала. Прегръщам всички ви с вълнението от онзи ден, когато заснехме първия кадър, Чааръ и Демет. Добре, че се докоснахте до живота ни. Създадохте един прекрасен свят. Нека пътят ви бъде винаги отворен и спокоен. Бъдете здрави и благословени."

# 726
  • Плевен / София

# 727
Прекрасни снимки, прекрасен екип, прекрасна атмосфера, много хубави думи на Ейлем Джанполат. Чудесна приемственост между първоначалния и следващите автори на историята на Зейнеп.

Отивам да пусна новата тема и ще дам линк, за да сме готови за летящ старт и да коментираме финала на воля.

# 728
# 729
  • Плевен / София

# 730
Ето ги по-детайлно терариумите:

Ето я и Ейлем

"Като човек, който изобщо не обича разделите ми е много трудно да кажа довиждане на прекрасния ми екип, на семейството ми. На моята Зейнеп, на красивите, нежните и силни жени Нермин, Сакине, Султан, Емине... Демет, Сенан, Зухал, Хюля, Наз...Баръш, Нух, Саваш и Вуйчо тази вечер са за последно на екран. Възхищавам се на екипа на DEK, сценаристи, актьори, режисьори, продуценти, редактори, композитори, които са работили пред и зад камерата от първия епизод до финала. Прегръщам всички ви с вълнението от онзи ден, когато заснехме първия кадър, Чааръ и Демет. Добре, че се докоснахте до живота ни. Създадохте един прекрасен свят. Нека пътят ви бъде винаги отворен и спокоен. Бъдете здрави и благословени."
Не, че нещо, ама е пропуснала Ибрахим и това не е правилно!

# 731
  • Плевен / София

# 732
# 733
  • Плевен / София

# 734

Общи условия

Активация на акаунт