Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен / София
....а ме смущава и погледът на Зейнеп - тъжен, примирен, вглъбен в нещо, което само тя вижда...
Скърби за Мехди...нормално е...
Един прекрасен момент...

# 91
Е, ходи го обяснявай това на тези в Туитър. 😁 Там е истинска война, много хора се чувстват "предадени", че Ибо напусна и е нещо страшно.

Не ме интересуват писанията в соц. мрежите. Това е темата на Ибо, и въпросите защо той е на постер са излишни.
Ще бъде на постерите, защото той игра два сезона в този сериал.

# 92

Гости, едно към едно сме се изказали с теб за духа на Мехди!
Защото това е логиката на поведение на феновете в един сериал...В "Дъщерята на посланика" излезе дъщерята на посланика-Наре от сериала, но постера си е с нея....
Не е с Неслихан вече, а с Туба. Нападате ме, но аз мисля по друг начин, за мен, ако става въпрос Мехди изобщо не трябваше да излиза по-рано или поне да не беше обявяван като главен герой, защото във втори сезон, присъствието беше минимално.

# 93
  • Плевен / София

Не е с Неслихан вече, а с Туба. Нападате ме, но аз мисля по друг начин, за мен, ако става въпрос Мехди изобщо не трябваше да излиза по-рано или поне да не беше обявяван като главен герой, защото във втори сезон, присъствието беше минимално.
Не ви нападам...Гледам ДП и затова го посочих, като пример за същата ситуация...И там случая е още по лош, защото историята е на Наре, а не на Санджар....

# 94
Цитат
Нападате ме ???

Кой, кога, къде е нападнал Joy ние само си коментираме Grinning

# 95

Не ви нападам...Гледам ДП и затова го посочих, като пример за същата ситуация...И там случая е още по лош, защото историята е на Наре, а не на Санджар....
То там и мненията са категорични, а не искам ДЕК да събира същата отрицателна енергия и мнения, защото историята е много достоверна с малко изключения, породени от СЦ.

# 96
Вермилион,  нападам тези в Туитър относно плаката. Всъщност не ги нападам, просто заявявам, че за мен категорично не са прави. Но си имат пълно право да си пишат каквото искат.

А относно излизането на Ибо - ами не трябваше да излиза, но не знаем защо стана. Затова не упрекваме никого, приемаме фактите. А не знам какво лошо има в това някой да е второстепенен герой? Ибо дори и тази роля изпълва с толкова съдържание, че е удоволствие да го гледа човек. Историята наистина пое в друга посока, случват се такива неща понякога, може би и несъзнателно едно събитие води към друго и Мехди остана на втори план, но това е творчески процес и няма нужда от излишно напрягане и търсене на виновни. Приемаме фактите, възхищаваме се на чудесния талант на Ибо, на подобаващото му излизане от поредицата, на уважението и любовта на колегите и чакаме новата му роля. Останалото е хабене на енергия за нещо, над което нямаме контрол. Търсим начин да се справим с разочарованието и да продължим напред. И се радваме, че не сме сред феновете на "Нарекох те Фериха" (не помня официалния бг превод на заглавието), където всички фенове очакват хепиенд, а им убиват главната героиня на финала. Това се нарича гавра с публиката. Добре, че не съм си загубила времето с него.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 21:23 от Дданни

# 97

Vermilion, никой не те напада, чувствай се свободна да се изразяваш. Просто всички имаме различни мнения и си ги изказваме, но по този въпрос вече доста пъти коментирахме, затова се обостриха момичетата.
Аз например не съм съгласна, че Ибо е имал минимално присъствие във втори сезон - как минимално, като основната фабула беше именно свързана с неговата промяна от предишния кротък и благ майстор Мехди към влюбен за пръв път мъж от Балат, чиято емоция за съжаление събуди и други заспали демони в него и го превърна в позесивен ревнивец. Смени амплоато, мина през толкова различни образи, които тества като костюми - и накрая пак стигна до първообраза, но за да дойде този момент беше необходимо цялото това пътешествие към себе си, през много мъка и болка.
Един от любимите ми цитати от Тери Пратчет е: Да се върнеш там, откъдето си тръгнал, не е същото като никога да не си тръгвал...

# 98
Няма откъде да сваля видеото, затова превод набързо:

Нермин: Ако ние не открием себе си,
децата как ще го направят?
Как ще осъществим мечтите си?
Ние нямаме ли мечти?

Али Ръза: Имаме, как да нямаме. И то какви мечти.

Зейнеп:не чувам ясно виковете ѝ при катастрофата

Жена: Хей, хей, какво става?
Оставете жената на мира.

Нермин: Оставям на Зейнеп отговорността да ръководи фирмите ми.

Зейнеп: Когато се почувствам обичана,
веднага започвам да си мисля кога ще се откажат от мен.

Жена: Знаеш ли какво е брато-сестринството?
Братята и сестрите винаги си казват истината.
Това е големият проблем на Зейнеп....

То кой се е отказвал от Зейнеп!? Всички са се вкопчили в нея!

# 99
Май вкарват в сценария Дженгиз в пола. Тая дама следеше Зейнеп, може инцидента на кръстовището да е умишлено предизвикан. Ще видим дали Зейнеп наивно ще се довери като Мехди (по-скоро мисля, че да) и каква цена ще плати. Т.к. формално погледнато дом двете на Мехди и Зейнеп са на съседни улици, надявам се да ни покажат, че съдбата на двамата може да е различна.
Погледа на Баръш ми изглеждаше угрижен, а не ревнив. Надявал се е да имат време за себе си, а ето че на Зейнеп се струпва нова отговорност и ново противоборство - с Екрем. Той вероятно няма да стои мирен, след като дори стрелба поръча.
Честно казано не ме интересуват особено коментарите по соц.мрежи. Първо - от Интернет феновете не зависи кога историята ще бъде финализирана. Второ - очевидно в ДЕК сценаристите не угаждат на френските настроения.
Трето - героят на Ибрахим вече е аут, Ибрахим се сбогува с проекта и никакви коментари не могат да променят този факт. Който иска гледа, който не иска няма смисъл да се жалва пост след пост.
Четвърто - не ми се иска да пренасяме външния свят с цялата му лудост в дискусиите ни по сериала. В темата основен предмет на обсъждане все пак е Домът и неговите герои, а не кой какво си мисли, че мисли за актьорите.
Разочарована съм, честно казано, от нивото на интелигентност на феновете на Ибрахим Челиккол.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 21:44 от dariVale

# 100
Много интересни паралели правят сценаристите - доскоро бяха все при Зейнеп, после при Мехди и Баръш, а сега отново се връщат при нея, за да видим тя дали ще прояви повече бдителност от Мехди в килията...
Макар че - с този нов удар по психиката ѝ, докато скърби за смъртта му, няма да е кой знае колко трудно да ѝ се въздейства - щом споделя толкова интимни чувства с новата си позната в кафенето.
И аз мисля, че по-скоро е или лице на Екрем, или има нещо общо с бившата на Баръш (но това лесно може да бъде разрешено, когато рано или късно се срещнат с останалите от семейството му).
DariVale, личи си, че сме фенове на криминалните истории - и аз си помислих, че тази ситуация с изскочилите изневиделица гневни пешеходци и спасителната намеса на новата, с цел да се вмъкне в обкръжението на Зейнеп, не са случайни.

# 101
  • Плевен / София
Много интересни паралели правят сценаристите - доскоро бяха все при Зейнеп, после при Мехди и Баръш, а сега отново се връщат при нея, за да видим тя дали ще прояви повече бдителност от Мехди в килията...
Макар че - с този нов удар по психиката ѝ, докато скърби за смъртта му, няма да е кой знае колко трудно да ѝ се въздейства - щом споделя толкова интимни чувства с новата си позната в кафенето.
И аз мисля, че по-скоро е или лице на Екрем, или има нещо общо с бившата на Баръш (но това лесно може да бъде разрешено, когато рано или късно се срещнат с останалите от семейството му).
DariVale, личи си, че сме фенове на криминалните истории - и аз си помислих, че тази ситуация с изскочилите изневиделица гневни пешеходци и спасителната намеса на новата, с цел да се вмъкне в обкръжението на Зейнеп, не са случайни.
Беа, има доста време до края на сезона..Трябва нова сюжетна линия...

# 102
Предпочитам да ги запомня така, мисля скоро пак да изгледам първи сезон. ❤️

# 103
  • Бургас
Йееее, Дани умиротворителката се завърна! Heart Eyes Не без професионалната намеса на  Беа разбира се! Flowers Hibiscus
Vermilion, аз като най-нова не само в темата , но и в гледането на турски сериали и писмено изказване на мнение, бих те посъветвала мнооого да четеш тук, да прецезираш мненията в социалните мрежи и на база гледаемост и чуваемост да изказваш мнението си. А бъди сигурна, че и да се различава от всеобщото, никой няма да те напада. Дори да споделиш и непроверена информация. Стига да издържиш на темпото за писане тук.
Относно плаката - ами той си е достатъчно динамичен.... И Мюжгян и Кибрит са там, но не го смениха. А за главните и второстепенни герои - това е само условно понятие...Нима историята на Зейнеп и Мехди щеше да бъде пълноценна без Мюжгян? Ето защо напълно подкрепям dariVale
Цитат
Честно казано не ме интересуват особено коментарите по соц.мрежи. Първо - от Интернет феновете не зависи кога историята ще бъде финализирана. Второ - очевидно в ДЕК сценаристите не угаждат на френските настроения. Трето - не ми се иска да пренасяме външния свят с цялата му лудост в дискусиите ни по сериала. В темата основен предмет на обсъждане все пак е Домът и неговите герои, а не кой какво си мисли, че мисли за актьорите.
Разочарована съм, честно казано, от нивото на интелигентност на феновете на Ибрахим Челиккол.  
Интересна ситуация ни очаква и с появата на тази жена...Дали ще е сестра, бивша жена или просто подставено лице,/ има много логика в последното/ още първите секунди не ми хареса и мисля, че нищо добро не очаква нашите уж влюбени гълъбчета...Persevere

# 104
Съвсем естествено е, новата персона от фрага, да предизвика интереса ни.
Тя говореше за братя и сестри, затова помислих, че е сестра ѝ.
Вие имате други предположения. Липсва ми иконката на Шерлок Холмс от старата версия Grinning

Не ми се иска тази жена да е пратена от Дженгиз. Не ми се занимава с него. Мисля, че с убийството на Мехди, неговата страница трябва да се затвори. Да си търси парите от свидетелите, на които ги даде. Стига мафия!
А Дженгиз няма ли да го осъдят още за убийството на Мехди- знае се кой го е поръчал.

Не ми се вярва тази дама да има връзка и с Екрем- той остана без пари, в чужда държава, защото е подсъдим, ще му е трудно да наеме къртица. И Мелтем ще се появи- защо? Сигурно го изостави, няма пари- няма и любов!
Тя , мисля, беше адвокат- да не би да идва като адвокат на Екрем, да се бори за фирмата и парите!?!

И да се върнем на вероятността, дамата да е сестра на Зейнеп. Тя, ако е искала да се появи, какво ѝ пречеше до сега? Сигурно се е интересувала и знае положението им, защо точно сега, с каква цел?

Няма яснота защо е тук тази дама, но Зейнеп не биваше да си разголва душата пред нея... лесно се довери, мисли , че и другите са добронамерени като нея...

Общи условия

Активация на акаунт