Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 277
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
https://vk.com/dizimedya?fbclid=IwAR0eY1_a8UufiLKuJ_8ncVbfCZvKm1 … l_wall_-132999259
 Фрагмента за 38-1 (рус.суб)

Гюлджан Арслан влиза в ДЕК... Какво ли пак ще ни очаква?...Не ми харесва нещо...

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 00:26 от Аniksi

# 76
  • Плевен / София
Няма откъде да сваля видеото, затова превод набързо:

Нермин: Ако ние не открием себе си,
децата как ще го направят?
Как ще осъществим мечтите си?
Ние нямаме ли мечти?

Али Ръза: Имаме, как да нямаме. И то какви мечти.

Зейнеп:не чувам ясно виковете ѝ при катастрофата

Жена: Хей, хей, какво става?
Оставете жената на мира.

Нермин: Оставям на Зейнеп отговорността да ръководи фирмите ми.

Зейнеп: Когато се почувствам обичана,
веднага започвам да си мисля кога ще се откажат от мен.

Жена: Знаеш ли какво е брато-сестринството?
Братята и сестрите винаги си казват истината.
Това е големият проблем на Зейнеп....

# 77
Благодаря за преводите на фрага Flowers Hibiscus

Нормално е , Демет да поеме бизнеса на Нермин, тя ще я наследи, ако нямат бъдещи проблеми с Екрем.

Цитат
Зейнеп: Когато се почувствам обичана,
веднага започвам да си мисля кога ще се откажат от мен.

Зейнеп има още един проблем-  тя споделя това с  жена, която не познава. Дори да е сестра ѝ

# 78
Ама сигурно ли е, че това е сестра ѝ, или ще бъде поредната лисица, която е подставено лице и се представя за роднина с някаква користна цел?
Колко му е Дженгиз да е проучил, че Зейнеп има отдавна изчезнала сестра, или пък Екрем, който знае за това, да се опитва да вкара троянски кон в семейството, за да прави саботажи или да краде..

# 79
Съгласна съм, че е част от историята, но ще видите колко скоро фанатичните фенове ще започнат с това как се разчита на Ибо за популярност. А и наистина си е кофти, персонаж, който повечето епизоди е бил на втора линия да рекламира сериала. Казах това, гледайки обективно и спрямо реакциите в социалните мрежи.

# 80
  • Плевен / София
Съгласна съм, че е част от историята, но ще видите колко скоро фанатичните фенове ще започнат с това как се разчита на Ибо за популярност. А и наистина си е кофти, персонаж, който повечето епизоди е бил на втора линия да рекламира сериала. Казах това, гледайки обективно и спрямо реакциите в социалните мрежи.
Ако сериалът досега не е събрал фенове и популярност няма да го направи от тук насетне с постер, в който единият герой вече не играе, но оказва влияние върху историята...Сигурна съм, че сянката на Мехди ще остане до края на историята...

# 81
Фрага с бг субки - https://ok.ru/video/2427911014944

Не ми хареса погледа на Баръш след обявеното от Нермин връчване на ръководството на фирмите на Зейнеп. Дано е подвеждащо.

Не искам да вкарват повече трагедия, но ако това е сестра ѝ, тоналността, в която се включи, ми е минорна. И какво или кого видя на пътя, че се вторачи така. А ако това е бившата жена на Баръш?

Относно плаката - ако махнат Ибо от него веднага, ще бъде неуважително. Духът на майстор Мехди няма да напусне сериала и според мен плакатът трябва да се махне само ако има трети сезон, който ще даде ново начало на сериала. Ако сериалът завърши през май с този сезон, в който Мехди взе активно участие, Ибрахим трябва да си стои на плаката - не задължавам никого с мнението си, но за мен това е единственото правилно нещо.

Гости, едно към едно сме се изказали с теб за духа на Мехди!

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 08:37 от Дданни

# 82
Е, ходи го обяснявай това на тези в Туитър. 😁 Там е истинска война, много хора се чувстват "предадени", че Ибо напусна и е нещо страшно.

# 83
Много интересно се очертава. Тъкмо си мислех, че след напускането на Ибо историята ще стане предвидима и за пореден път от екипа ме опровергават Kissing Smiling Eyes Трябва да им се признае, че втори сезон е като птицата феникс - изпепеляващо действие и после полекичка се възраждат от пепелта, поникват някакви плахи надежди, че доброто може да победи... и идва следващата драма Nerd

Сестрата на Зейнеп се казва Гюлбин. Дори и Зейнеп да не я помни, Сакинето поне трябва да може да я разпознае, вероятно и Султан я е познавала. Каква ще бъде нейната роля предстои да видим, а също така да не забравяме и завръщането на Мелтем - любовницата на Екрем Stuck Out Tongue

# 84
  • Плевен / София
Фрага с бг субки - https://ok.ru/video/2427108723232

Не ми хареса погледа на Баръш след обявеното от Нермин връчване на ръководството на фирмите на Зейнеп. Дано е подвеждащо.

Не искам да вкарват повече трагедия, но ако това е сестра ѝ, тоналността, в която се включи, ми е минорна. И какво или кого видя на пътя, че се вторачи така. А ако това е бившата жена на Баръш?

Относно плаката - ако махнат Ибо от него веднага, ще бъде неуважително. Духът на майстор Мехди няма да напусне сериала и според мен плакатът трябва да се махне само ако има трети сезон, който ще даде ново начало на сериала. Ако сериалът завърши през май с този сезон, в който Мехди взе активно участие, Ибрахим трябва да си стои на плаката - не задължавам никого с мнението си, но за мен това е единственото правилно нещо.
А защо не и тя да е сестрата на Зейнеп....Отиде съвсем коня в реката...

# 85
Е, ходи го обяснявай това на тези в Туитър. 😁 Там е истинска война, много хора се чувстват "предадени", че Ибо напусна и е нещо страшно.
Тези в Туитър да си гледат работата. На мен ми се струва, че в този проект подривните гласове не се вземат предвид - историята си следва свой ход. Така трябва да бъде - сценаристи и режисьори са творци и имат идеи в главата си. Искаме да видим техните идеи, ако не ни харесват, превключваме канала. Ако сме някакви големи писатели, щяхме да сме от другата страна и да екранизират нашите идеи.

# 86
  • Плевен / София

Защото това е логиката на поведение на феновете в един сериал...В "Дъщерята на посланика" излезе дъщерята на посланика-Наре от сериала, но постера си е с нея....

# 87
Поведението на Зейнеп не ми подсказва да е разпознала сестра си в тази жена.

А тази заспала актриса ми е ужасно монотонна, гледала съм я в два сериала.
Все такава скръбна физиономия вади и направо може да те приспи.

# 88

И аз мисля така за Мехди, за плаката, за уважението...
И още нещо за фрага. Не само, че нещо в тази появила се изневиделица жена не харесвам, а ме смущава и погледът на Зейнеп - тъжен, примирен, вглъбен в нещо, което само тя вижда...

# 89
Може да се тревожи, че Зейнеп дъх не може да си поеме и хоп - нова отговорност, или просто може мъжкото му его да се е обадило и да усеща заплаха в ролята си на нейн покровител - ако си има фирма, няма гаранция, че ще иска още да работи в неговата кантора и т.н. (Не, че се преработиха в този сезон)

Би трябвало поне по име да я разпознае, ако е сестра ѝ. Ако е бившата на Баръш по-ми се вярва, да е научила, че има нова годеница и да идва да се опитва да ги разделя - хич няма да се учудя.

Колкото до Ибо и махането му от постера - абсурд! Почти края на сезона е, няма никаква логика в това - все пак той е част от историята, и то основна.
Все едно някой починал да го изрежеш от снимките у дома, защото вече не е практично да заема място - нали го няма...

Общи условия

Активация на акаунт