Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 794
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
-Спасибо тебе, что поддержал меня после смерти Мехди. Никто не мог понять меня как ты...Я хочу, чтобы мы были счастливы....

-Ты с ума сошёл? Зачем фотографировался? Проблем хочешь?
-Это ты создаёшь нам проблемы!

# 526
Офф, и аз като Нермин ги гледам и им се радвам, ама пусто няма я химията бе....ама много си подхождат
Така е! Бих искала такъв да е любимият на Демет! Ама аз и с Коч не им виждам химията, но твърдят, че са много сериозно заедно. Знае ли човек, под коя плочка  е скрито щастието му!

# 527
  • Плевен / София
Избягвам да коментирам личният живот на актьорите, които следя, защоно това, което е публично не винаги е на 100% в реалността....
Не мога да я разбера сестрата....Защо иска да отмъщава на Зейнеп? дано видим отговорът на този въпрос...

# 528
Нермин първо искала да вземе Гюлбин, но Сакине не я дала, че ѝ се късало сърцето. После дала Зейнеп обаче... Гюлбин се сърди на сестра си, защото никога не я е потърсила - станала е адвокат, но не се е запитала Гюлбин жива ли е, какво яде, къде спи... Екрем пък не е казвал на Мелтем, че първо са искали Гюлбин. Екремовица реши проблема със снимките, като е казала, че е адвокат на Тарък и той не желае да публикуват снимки с него. По време на репортажа със Зейнеп обаче ще стане проблем по тази причина Smiling Imp

Малко мудно ми върви действието, но поне има много Зейнеп и Баръш. Дано след рекламите е по-динамично Simple Smile

# 529
  • Плевен / София
Нермин първо искала да вземе Гюлбин, но Сакине не я дала, че ѝ се късало сърцето. После дала Зейнеп обаче... Гюлбин се сърди на сестра си, защото никога не я е потърсила - станала е адвокат, но не се е запитала Гюлбин жива ли е, какво яде, къде спи...Екрем пък не е казвал това на Мелтем. Тя реши проблема със снимките, като е казала, че е адвокат на Тарък и той не желае да публикуват нимки с него.

Малко мудно ми върви действието, но поне има много Зейнеп и Баръш. Дано след рекламите е по-интересно Simple Smile
Да....И защо по малката сестра трябва да търси по голямата...А и Зейнеп не е адвокат от 10 години....едва ли има година от дипломирането и....

# 530
  • Бургас
С химия, без химия - животът продължава и това Демет с играта си ни показва! Вкара нейната заразителна жизненост в героинята си, която напълно отговаря на оня Баръш, който се опитаха да ни наложат с появяването му! И прави са някои, като си мислят, че гледат нов филм, но това е реалността... абстрахирайки се от времето, силните духом биха продължили пътя си...А Зейнеп искам да бъде именно такава и за сега ми харесва!
А сестрата явно завижда, за това че не е на мястото и, но с превода ще разберем наистина от разговора с Мелтем.
Добре върви за сега....а за сватбата ще почакаме май някоя и друга серия.

ПП Кате, благодарско за преразказа! Много важно уточнение, че каката първа е била поискана..

# 531
Сватба, ако има ще е най-рано в другия епизод. Вчера бяха в ателието за рокли Wink Няма как толкова бързо да обработят материала. По-скоро беше подсказка от Демет да не дърпаме много ушите на Зейнеп Stuck Out Tongue Winking Eye В този епизод са ѝ нацелили настройките, че в предните два беше с биполярно разстройство малко Kissing

------------

И малко целувки Heart Eyes

# 532
Не, аз споделям моите мисли за това, което е публично. Разбира се, че личният живот може да бъде съвършено различен. Но публичните личности имат това "предимство"  личният им живот да не е съвсем личен и такива като мен си позволяват да  споделят  мисли за тях. Това искам да прозвучи и като извинение. Pensive

# 533
# 534
Нещо Емине почна много да се привързва към Нух...а преди му биеше пълен игнор.
На Саваш му е гадно.....Worried

# 535
  • Плевен / София
Нещо Емине почна много да се привързва към Нух...а преди му биеше пълен игнор.
На Саваш му е гадно.....Worried
Да...и аз се учудвам...а той си е все още женен мъж....

# 536
Много пълнеж!

# 537
Скучно и много мудно. Не успяха да ме убедят, че тия двамата отиват към женитба. Остави каква химия, то физика като няма.. И това е само от клипчетата в ютуб. Като изгледам целия филм ще видя какво ще ми е впечатлението. Може би само Емине и Нух  ми допаднаха в чисто човешкия разговор. Като изслушах  разказа  на Несрин може и тя от нейна страна  да е права да е натрупала недоволство, особено спрямо майка си. Не е справедлива спрямо Зейнеп, но и тя не знае как се е стекъл живота на сестра й. Наистина  все едно гледам друг филм.

# 538
  • Бургас
Добре, че са мъжете в цялата история, за да има кой да се светне за "нечистите" брат и сестра! Дори и Али Ръза не хареса Тарък, а Баръш му засвети червената лампа отдавна....

# 539
Наистина голямо спокойствие, тая серия.
няма и помен от истериите и драмите преди.....
нямам търпение да ги разкрият брата и сестрата Grin
офф Нермин се връзва на свалките на Тарък
и Гюлбинчето много нахална.....

аууу какво чу Баръш зад вратата???

Общи условия

Активация на акаунт