Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №72

• 40 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
- Слушаю, Зенейп? Нет нет, я хотел побыть один, хорошо потом свяжемся,
- Барыш бей, вы в порядке? Что то случилось?
- Не знаю, я не в порядке. Я думал, что смогу убежать от своих чувств. Не получается, когда влюбляешься...........Сначала я ждал маму, чтобы она уделила мне внимание. Потом появилась Зейнеп, и мне тоже надо ждать.....Я лежал в этом бассейне, чтобы заболеть, чтобы мама уделила мне внимание.......Сейчас, когда Зейнеп разбивает мне сердце, я не могу спастись. Я боюсь услышать, что все кончено. Что мне делать?
- Я не думаю, что она вас не любит.
- ......Мама мне всегда говорила жди, и я ждал. И что произошло? Она умерла, пока я ждал, когда до меня дойдет очередь. Жизнь очень коротка. Не стоит ждать.

https://vk.com/feed?z=video-116464248_456251169%2F51a797b3c7abe4 … -116464248_312814

# 601
  • Плевен / София
Така се получава, когато чуваш част от разговор и нещо остава недочуто и не доразбарано...Зейнеп го изненада много с къщата...
------------------------
Май е по трудно да се подготвиш да искаш любимото момиче, отколкото да влезеш в съдебна зала и да пледираш и да спечелиш дело

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 22:37 от gostenka68

# 602
- Я боялась, что ты не придешь
- Говори, что ты хочешь сказать и разойдемся
- Что это значит?
- Как ты сказала, я не уверена, что хочу выйти замуж...
- Минуточку.... дай я тебе скажу, что сказала потом, я уже уверена в своих чувствах, я готова к браку, я готова все преодолеть. Барыш , я тебя очень люблю, пожалуйста, мы можем уже разогнать эти тучи? Мы можем обняться?..........................Тайком подслушал и весь день обижался на меня, вот так?

# 603

май че динамиката в епизода ще е накрая
нямам търпение да разобличат Тарък Confounded
само дано Нермин не вземе да се влюби в него Grin

# 604
  • Плевен / София

май че динамиката в епизода ще е накрая
нямам търпение да разобличат Тарък Confounded
само дано Нермин не вземе да се влюби в него Grin
Само това не.....а и той не е ли доста млад за нея....Не че е проблем, но все пак някак не ми е по душа....Пак ли ще е  "прецаканата" и използваната...

# 605
  • Бургас
Цитат
Хората правят сериозна крачка към съвместен живот....вие сеир гледате...джуфки и т.н.....срамота...
И аз като се сетя за перката на Карлсон, ме напушва на смях, но за годеж - става! А и сватбените рокли много екстравагантни - Руткай в действие...Wink
Доживяхме да видим и кадрите с малкия Баръш от преди 2 месеца - още едно свидетелство, колко "ошашавени" са били сценаристите...
До колкото разбрах, сестрата показва страдание, че никой не се е заинтерисувал за нея, но каква е тайната на този пръстен, към който все ни насочват вниманието?
"Свежите" Султан и Али Ръза вече започнаха да ми дотягат...  Сега да не правим два годежа и две сватби?
Дано не спрат снимането, както се говори, че ще си изчакаме чакането за финал!

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 23:11 от Аniksi

# 606
Да си споделя впечатленията до момента:

- в началото направиха много хубав паралел от къде тръгнаха Зейнеп и Сакине на рождения ден, когато не можа да я представи на Фарук като нейна майка и сега, когато я разведе с почести из холдинга.

- пръстенът на ръката на Гюлбин дали не е от Сакине и тя по него да я познае?

- Сакине веднага започна с номерата, за да не я остави Зейнеп сама, иначе май наистина кандиса на Баръш като зет.

- детенцето беше пълно копие на Енгин. Много силна сцена направиха. За мен посланието беше, че човек трябва да се помири с детството/ миналото си.

- май объркаха годините (типично за дизитата, но все пак да отбележа) - казаха, че Гюлбин е напуснала дома си на 15 г., доколкото помня Ремзи умира на 12 г.... значи или Гюлбин е най-голямото дете, или нещо не им излезнаха сметките.

- разговорът между Нух и Баръш беше много истински, хареса ми Heart

- добре измислиха линията Гюлбин - Зейнеп - Сакине. Гюлбин не е съвсем коравосърдечна, разчувства се, когато Зейнеп говори за нея. В същото време омразата към Сакине не е толкова нереална. Натъкмиха ги нещата Wink

- разговорът между Зейнеп и Баръш също ми хареса. Демет и Енгин бяха супер Heart

- паралелът в обясненията на Султан пред Емине и на Али Ръза пред момчетата също беше симпатичен.И двамата се чудеха от къде да започнат Satisfied но линията с тях малко натежава вече.

- трите свраки, които даваха акъл на Зейнеп каква рокля да си вземе бяха много смешни... но и реалистични също Stuck Out Tongue Closed Eyes

- добре, че проучванията на Баръш около Тарък продължават - последователност си трябва, нищо, че се готви сватба Wink

Доволна съм аз от епизода Kissing Face

# 607
  • Бургас
Цитат
- май объркаха годините (типично за дизитата, но все пак да отбележа) - казаха, че Гюлбин е напуснала дома си на 15 г., доколкото помня Ремзи умира на 12 г.... значи или Гюлбин е най-голямото дете, или нещо не им излезнаха сметките.
Кате, брата е роден 1988 и починал 2006 - на 18 години...Поне тук са точни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
какво чу Сакине???

# 609
Само да вметна. Гюлбин е била на 15 когато е избягала от дома. Брата малко по-късно е починал. На дипломирането си Зейнеп спомена, че е бил на 13 години (макар според написаното на надгробната плоча на Ремзи годината на раждане да го беше изкарала на 18 г. мисля).  В клипа, който изгледах (защото гледам през ютуб, за да избегна рекламите), каза че била на половината на годините на сестра си, т.е. на седем и половина, ако трябва да сме точни. Според мен беше прилична серията. Поне сюжетните линии ги довеждат до логичен край. Не те оставят да гадаеш какво става и защо така. Явно са си взели поука.  
И Гюлбин и Тарък не ми струват толкова гадни. Обстоятелствата в живота са ги направили такива. Тарък се държи много мило и покровителствено с нея. Това ми хареса. Значи и в такъв пресметлив играч може човек да открие доброто. Именно затова ми хареса още в началото ДЕК. Нищо не е черно- бяло в този сериал. А като научих историята на Гюлбин даже ми стана жал за нея. Сакине е ужасна. Бащата си го знаем насилник, пияница, а тя самата го нарече и психопат. Не стига че  богаташки син й се нахвърля, а майката госпожа Сузан хвърля вината на Гюлбин, че едва ли не искала да го съблазни. Когато й се нахвърля този богаташ, Гюлбин си изгаря пръста с ютията и затова носи пръстена. А майка й после я натиснала по раната й давала съвети как да си опича ума защото богаташите те използват и след изхвърлят от живота си. След тази случка Байрам една седмица я държи вкъщи и повече не я пуска на училище. Ужасни родители. Кой знае колко момичета в Турция изживяват този ужас и не само там.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 00:14 от yakut

# 610
  • Плевен / София
Не знам какво чу Сакине, но не се посвени да развали щастието на Зейнеп и на годежа....Аман бе....все пренебрегната и недооценена....Не успя зейнеп да се наслади на специалната си вечер...А Баръш май разобличи Тарък....Сигурно това ще е края на серията....
Хареса ми по картинки...За повече, като гледам с превод...
Лека нощ...

# 611
  • Бургас
Цитат
какво чу Сакине???
Несрин се обади на Сакине и тя чу  разговора, че Зейнеп и Баръш ще живеят сами.
 - Разбира се, че искам да живея с Баръш в къщата си. Не искам майка Сакине да живее с нас, вече съм преминала през това с Мехди. И не попитах Баръш дали иска да живее с нея
- Нека майка ти Сакине живее с втората ти майка.
- Е, ако майка Нермин иска да живее сама - тогава какво?
- А къде ще живее майка Сакине?
- Ще и наемем къща. Всеки ще има свой дом.

Аз съм доволна от серията! Естествено Сакине трябваше да развали празника, но и обаждането на Емре ще разкрие истинския Тарък, така че ни очаква серия на истините другата сряда!

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 00:14 от Аniksi

# 612
Този епизод е показателен за това, че като се знае колко точно остава до края, сценаристите могат да доведат нещата до логично развитие Kissing Smiling Eyes Всъщност големият проблем е заложен в модела на снимане на сериалите и това сме го коментирали многократно.

Много добре нагласиха "обаждането" до Сакине. Гюлбин е много подла, но и от нейната история стана ясно, че несправедливо са провалили живота ѝ...т.е. и тя е жертва и никой не ѝ е помогнал. Сакине и Байрам с техните фабрични настройки от началото на сериала... можем да си представим в какво положение е била Гюлбин...Въпреки че след "обаждането" като че ли Сакине започна да се примирява с някои неща и всъщност вместо да извади очи, Гюлбин изписа вежди на Зейнеп.

П.С. Перката на Карлсон в действие ми хареса, добре ѝ стоеше на Деметчето, според мен Kissing Face

# 613
  • Бургас
Може би и Гюлбин има своята правда... ,   но при такива родители, живота е оставил своя отпечатък и върху децата...
Ето част от изповедта на Гюлбин....
" Бях на 15 години, когато дойде синът на госпожата, остави пари на дъската за гладене. Арогантно каза, че съм по-бърза от майка ми. От сега нататък ти ще идваш при нас. И тогава ме нападна отзад. Не знаех какво да правя. Силите ми не бяха достатъчни за него и тогава се втурнах назад... имах желязо в ръцете си, тази рана ми причини толкова много болка. Как силата ми беше достатъчна? Тогава успях да го положа на пода. Можех да го убия...Тарък и тогава той започна да крещи. Дойде майка му, разбира се, тя започна да крещи и да ме обижда. Избягах, прибрах се. Плаках толкова много. И тогава вратата се отвори и майка Сакине започна да ми се кара. Сюзън й се обадила и й разказала всичко. Дъщеря ти се опита да съблазни сина ми! Боже не беше така... та той ме нападна! Казах ѝ. И тогава тя хвана ръката ми и натисна раната ми. Каза, да не забравям тази болка ........."

Мисля, че с пръстена крие белега от ютията...това ще да е тайната.
Интересни диалози и преживявания имаше - особено вълнението на годениците, много бяха естествени и ненатоварващи, съвременни в спазване на традициите. Но ще си чакам аз превод някакъв и после заключения!
Спокойна нощ на всички!

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 01:18 от Аniksi

# 614
Привет

Благодаря за подсказките и коментарите

Зад кадър

Озвучка

https://turkru.tv/moy-dom-41-seriya.html

От сета на #KusUcusu

Общи условия

Активация на акаунт