Парфюмни размисли и страсти (април 2021 г.) - 259

• 84 789
  • 960
  •   1
Отговори
# 795
Честит имен ден на всички цветя, храстчета, дръвчета и тревички! Бъдете здрави, обичани, щастливи и винаги с любим парфюм Simple Smile

SOTD : Празнично с La Dolcissima Villa Buti.

# 796
  • Пловдив
Днес съм именичка и заложих на Miss Dior EDP.
За пръв път тази година извадих пролетен аромат, но може би, защото доскоро носих зимните бомби, този ми се стори слабичък.
Моят Мис Диор е от 2014-2015 и искам да попитам дамите, които познават версията от 2017 - дали се различава много от тази, която аз имам?

# 797
Честита Цветница и честит имен ден на всички, които празнуват днес. Здраве и много поводи за усмивки!
За днешния ден избрах Coach Dreams Coach, много свеж и жизнерадостен, носи ми винаги чудесно настроение.

# 798
Здравейте,
За подарък на мъж 48г.кой парфюм да избера:

1 Montblanc Legend Night
2.Montblanc exploer
Любим му е Boss night,CH man

# 799
  • Варна/Лондон
Честит празник, желая ви цветно лято и само положителни емоции! 🤗

# 800
  • Стара Загора
Дами, какво ще кажете за този аромат на Д. Карън?

Честит празник на всички с цветни имена. 💮❣️☘️

# 801
  • До сърцето...
Фръц! Heart Amour Nocturne  наистина ми е голяма любоФ, огромна! Как може да помниш, се чудя? Hug

Вчера пробвах Angel Iced Star Mugler, поръчах го за приятелка. Леле, добре, че не се поддадох на изкушението, на моята кожа е скучен, сладникав и въобще... разочарование. Радвам се, че си спестих едни пари Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче за несесерчето завиждам - как щеше да ми тича на сребърното, ама ще го преживея.

Търся си нова любов - магнетична, неповторима... Чудя се дали да се впусна в търсене сред кожите на Memo....

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 19:04 от Радика

# 802
Не, мина им времето. Пробвай ги наесен.
Честит празник на всички!🌹🌹🌹

# 803
  • Germany

Честита Цветница, ароматни момичета и момчета! Да сте здрави, обичани и щастливи, да цъфтите, ухаете и хубавеете като цветята, чиито имена носите! Хубав празник!
kovatcheva, моля те, сподели няколко думи за новия Boucheron. Чакам го като топъл хляб. Не знам защо, но съм си втълпила, че ще се влюбя в него и нямам търпение да се появи в български сайт...
Би ли споделила също и от къде си го купила?
И аз си бях втълпила същотo, Jolie, но за съжаление не стана така. Не мога да отрека, че е добре направен парфюм, спор няма по този въпрос. Цялата тази линия на Бушерон е добре направена. Тази венецианска кожа идва да покаже онова късче от Венеция, в която е била развита кожарската индустрия. Кожата с този парфюм е много абстрактна, кожа, без кожа. Според мен е майсторски направен парфюм, защото коженото усещане идва от кожените проявления на различни ноти. Кожата се усеща най-вече от шафрана, който дава едно сериозно, леко лютиво смолисто и кожено усещане. Според мен има и ирис, със силно кожени фасети, макар такъв да не е посочен по пирамида. Пачулито също дава леко кожено, маслено усещане. Най-общо казано усещам парфюма странен, и силно смолист. Усещам го леко винтидж, смолист, леко амбров, леко кожен, леко ванилен. Не го усещам нито дамски, нито мъжки, а безполов. Има нещо и от амровото мерве на Ермес, и от смолистото усещане от Бакара Руж540 и Мирзал на Афнан, от Шалимар Инисиал и от последния Iris Torefie на Guerlain. Усещам го смолист и маслен, няма я топлината и сладостта обаче от изброените, а е някак по-строг, по грудков и горчив. Какаото и канелата също са доста интересни и различно представени от тези, които досега сме срещали в парфюм. Усещам ги като леко прегорял прах върху дървесните ноти, и отново много маслено-смолисти.Сладостта им е много деликатна, просто щрих и леко заслаждане на смолите. Парфюмът при мен е много тих, прибран и интимен, макар че се усеща дълго. Определено смятам, че не е парфюм, който може да се поръча на сляпо. Особено при тази цена. Също така смятам, че няма нищо ново и непознато в него, всичко, което е там вече го имам, и то в по-добро изпълнение от там предложеното. Направихме обща поръчка от немския форум и го купихме от чешки сайт, ако представлява интерес, ще пусна линк на ЛС. Но аз не бих бързала с него.
Хубава празнична вечер на всички, и успешна нова седмица!

# 804
Честито на всички празнуващи днес!

SOTD: Yellow Diamond EDT, парфюм, който за мен е пролет в бутилка.

Ковачева, невероятно красива пролетна снимка! Sparkling Heart

# 805
  • Germany
Благодаря! Това е магнолията пред нас, пълно е с нацъфтели дървета, носят ми невероятно настроение, в този затворен свят!

# 806
Честит празник на всички! И аз днес съм именничка и носих Hayati. Много ми е жизнерадостен и определено ме усмихва. Изглежда, че ще го нося често през тези месеци Simple Smile

# 807
Здравейте,
За подарък на мъж 48г.кой парфюм да избера:

1 Montblanc Legend Night
2.Montblanc exploer
Любим му е Boss night,CH man

Препоръчвам Монблан Explorer Уникален е

# 808
Коя aqua allegoria препопъчвате?
Тествала съм само orange soleia, pera granita и granada salvia. Харесах много последната. Но ще трябва да си я припомня.

# 809
Много харесвам Granada Salvia. Също и Teazzurra

Общи условия

Активация на акаунт