Парфюмни размисли и страсти (април 2021 г.) - 259

• 84 747
  • 960
  •   1
Отговори
# 810
Благодаря ще има да се чудя сега. В кошницата ми стоят 3 аромата без да познавам 2 от тях. Кой е най-харесван?

Aqua allegoria granada salvia
bvlgari eau de blanc
prada infusion diris edp

По принцип харесвам най-много следните аромати omnia crystalline, omnia amethyste и miss dior cherie leau

Да уточня и че ветивер не обичам и парфюма, който ме накара да го намразя е chanel eau vive.

# 811
  • виртуално
и аз гласувам за  granada salvia Simple Smile

иначе подобен на Мис диор и доста по евтин е Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche John Galliano
можеш да погледнеш и O de L'Orangerie Lancome или Saharienne Yves Saint Laurent

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 14:35 от Рапунцел.

# 812
# 813
Аз влизам да споделя парфюмните си размисли и страсти по отношение на Naxos Xerjoff. Днес получих 10 мл,поръчани от Висша козметика. Пръснах съвсем леко -  е няма такава мощ. Това е най-мощният парфюм за моя нос ( по-мощен от baccarat rouge дори ). Със сигурност е страхотно блендиран. В началото се отваря с по-мъжки уклон,но след 2-3 минути избива сладостта. Разбирам от къде идва цялата любов към този парфюм,но на мен ми дойде малко в повече като сила, а не е като да не съм с трениран нос. Силаж - феноменален.Едно пръсване на китката, а колегите усещха дирята от единия етаж до другия.
Като цяло, страхотен парфюм е,но просто не е моят. Обичам сладости и мислех,че няма какво да ме изненада,но явно съм грешала.
Скоро го очаква нова собственичка, а аз ще се отдам на проба на Delina.

# 814
Delina ще ти хареса. Споделям впечатленията за Наксос (стоях си самотен нефен на парфюма) Simple Smile Май е един от най-харесваните сред съфорумците.

# 815
Много харесвам Granada Salvia Simple SmileSimple SmileSimple Smile Усмивки за Рапунцел и Тuali, голямо съвпадение, напълно независимо една от друга.

# 816
Получих си подаръците за ИД - голям разкош, отново любимите Loewe - Aire Sutileza и Loewe 001 Woman EDT. Като за тоалетни води - много добро излъчване и заявка за прилична трайност. Прекрасни женствени и изискани пролетно-летни аромати! От утре са в интензивна употреба.
Силните и натрапчиви парфюми за мен са лишени от класа и финес. Все едно някой да ми крещи колко е най-по-най-, вместо достойно и красиво да го демонстрира. Не разбирам дизайнерите им и не нося такива аромати, не ми се вписват.

# 817
И аз много се точех на Наксос, но се оказа, че не е моя парфюм. Не сте сами.

Преди малко получих Кафе кабанел. https://www.fragrantica.com/perfume/Teo-Cabanel/Cafe-Cabanel-54847.html Засега само пробичката съм отворила, не съм го разпечатала. Много пушеци и алкохол има при мен. Бохемско ще е това Кафе. При вас така ли е? Не му е времето сега на този парфюм и се чудя какво да правя. Но сигурно ще го запазя. Все си мисля, че в студа ще е чудесен.

# 818

Преди малко получих Кафе кабанел. https://www.fragrantica.com/perfume/Teo-Cabanel/Cafe-Cabanel-54847.html Засега само пробичката съм отворила, не съм го разпечатала. Много пушеци и алкохол има при мен. Бохемско ще е това Кафе. При вас така ли е? Не му е времето сега на този парфюм и се чудя какво да правя. Но сигурно ще го запазя. Все си мисля, че в студа ще е чудесен.

Не, не му е времето определено, мен в по-топлите дни миналата седмица леко ме душеше накрая и базата не ми се разви толкова добре. Няма пушеци при мен и по-добре че не обичам, няма и алкохол. В студено време усещам кафето с щипка канела, сладост от ванилията с тонката  и някъде там се прокрадва много приятно маслено-млечно усещане.  Канела обичайно рядко харесвам в парфюм, но тук ми допада, върху мен не е  сладкарска. Тя  по-скоро дава онова прашно усещане за кафе,  когато току що си отворил пакета и вдъхваш за първи път. Всъщност усещам чудесно всички тези нотки и все пак не ми е буквална миризма на напитка. Много е топъл,  плътен, даже сгряващ, но определено за студ. Бохемски е хубаво определение за него!

# 819
Благодаря, BoMarina! Пушеците се уталожиха, канела и аз усещам. Но не усещам много кафе. Усещам даже малко роза, но кафето ми бяга засега. Да, парфюмът е плътен и топъл. Правя лека асоциация с Black Phantom. Харесва ми и няма да го връщам, но ще го прибера за студените дни, сега ще си нося цветните, цитрусовите и плажните парфюми и ще чакам лятото.

# 820

И аз! Пирамидата звучи много интригуващо, сподели, моля когато се появи за тест.

# 821
  • На черешатааа
Скрит текст:

Много моя пирамида, може ли инфо откъде сте го придобили Simple Smile

# 822
От официалния сайт teo-cabanel.com. Писах  в другата тема. Пуснали са и 30 мл, аз взех такъв, макар че голямата бутилка е много по-красива.  Все повече ми харесва, сега си мисля, че става и за по-хладни вечери през пролетта и лятото. Абе не мога да го чакам до зимата. Laughing

# 823
Благодаря ще има да се чудя сега. В кошницата ми стоят 3 аромата без да познавам 2 от тях. Кой е най-харесван?

Aqua allegoria granada salvia
bvlgari eau de blanc
prada infusion diris edp

По принцип харесвам най-много следните аромати omnia crystalline, omnia amethyste и miss dior cherie leau

Да уточня и че ветивер не обичам и парфюма, който ме накара да го намразя е chanel eau vive.

Аз имам и много харесвам прадата. За мен е прекрасен, хладен парфюм, изключително класен и малко респектиращ. Траен е на моята кожа, излъчващ и винаги ме питат с какъв парфюм съм, когато го нося.

# 824
Значи, откакто ви чета се сдобих с Jimmy choo i want choo, Libre intense, chloe nomade, zadig voltaire girl can do anything..... Но никой от тези парфюми не оставя следа след себе си.
Искам да се усеща, да се знае, че е моя парфюм и да говори за мен.
Днес ще ида в MALL Пловдив и искам да тествам поне 3 парфюма за да видя как ми стоят и после ще поръчам.
Но незнам кои.
Предложете ми, иначе ще се улея както сиромашко не видяло и пак няма да мога да избера 😊

Общи условия

Активация на акаунт