Парфюмни размисли и страсти (април 2021 г.) - 259

• 84 737
  • 960
  •   1
Отговори
# 825
Angel Muse edp ще ти държи 3 дни и ще се носи след теб. Samsara също. И Insolence. От по-новите такива с "влакове" сякаш няма.

# 826
Аз съм пас с предложенията. Сматам, че има хора с погрешни очаквания от парфюмите, или поне с неразбираеми за мен такива.

SOTD: Delina Simple Smile Много ми се носят наличните ми рози Heart

# 827
Аз съм пас с предложенията. Сматам, че има хора с погрешни очаквания от парфюмите, или поне с неразбираеми за мен такива.
Да такъв е тук случаят и аз така мисля Simple Smile , ама да пробва... Христо Михайлов (знаеш ли, че можеш да си смениш екранното име, че така е малко шантаво да се обръщаме към баща ти...). Като умори пет човека околовръст и накрая някой ѝ направи забележка, ще разбере, че дори тя да не усеща парфюма си, успешно задушава другите, те я усещат и не я споменават с добро.

# 828
Ако всеки говори за парфюма ми след петия човек ще се замисля дали е много положително. Grinning
За angel muse само да кажа, че също не е гаранция (както и всеки друг парфюм), че ще се излъчва и ще бъде траен, при мен изкарваше около 6 часа с не много силна проекция, иначе е божествен.

# 829

SOTD: Delina Simple Smile Много ми се носят наличните ми рози Heart

+1
Честно казано, аз сама невинаги мога да преценя кой парфюм оставя силна следа след мен. То как се разбира, всъщност? Някой трябва да коментира изрично, за да разбереш, а не всеки и във всяка ситуация ще дойде да ти каже "Брей, след теб ухае 5 метра и три минути". Може да коментират, може и да не, това не значи, че не са забелязали парфюма.
Но като каза Делина, той със сигурност е шлейфов.
Gucci Guilty Absolute e шлейфов със сигурност. Chopard Love Chopard също. Орхидеите на Том Форд, Мадмоазел ЕДП... Libre също го смятам към шлейфовите. Но вече въпрос на вкус. Нещо, ако не ми харесва, ако ще най-запомнящото и шлейфово да е, няма да го нося.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 09:48 от tuali

# 830
От моите (отливки) най-присъствени са Delina Exclusif, Oud satin mood extrait, Delina, Baccarat edp (но аз не я усещам, а винаги я отбелязват с възхита) и Angel eau croisiere 2020.
Тези май ги няма в МОЛ Пловдив, а и не са в търсения ценови клас.
Силно стелещи се парфюмни следи из коридори и стаи, за мен са чалга. Когато установя, че някой парфюм е по-мощен, се ограничавам до 2 фъс.
Да, и Black orchid Tom Ford.

# 831
  • София
Значи, откакто ви чета се сдобих с Jimmy choo i want choo, Libre intense, chloe nomade, zadig voltaire girl can do anything..... Но никой от тези парфюми не оставя следа след себе си.
Искам да се усеща, да се знае, че е моя парфюм и да говори за мен.
Днес ще ида в MALL Пловдив и искам да тествам поне 3 парфюма за да видя как ми стоят и после ще поръчам.
Но незнам кои.
Предложете ми, иначе ще се улея както сиромашко не видяло и пак няма да мога да избера 😊
Addict Dior
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Addict-215.html

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 08:38 от chanel19

# 832
Предложете,моля нещо пролетно,но същевременно трайно,може ниш ,екстракт  и да е дамски по-скоро,ако е унисекс!

# 833
Приноси ми се Roma на Laura Biagiotti, демоде е сигурно за повечето, но аз чат пат си го нося. Има нещо в него, което ми харесва и ми напомня на Dune ,Dior .
Дали е някоя съставка или просто съм ги имала по едно и също време и ми напомнят един за друг🙂
Дали е сменена формулата на Dune?

# 834
За траен и силен парфюм предлагам ароматите на Мюглер (макар че ти май търсеше флорални, а те не са точно такива), Ели Сааб, Прада, някои на Герлен... Разгледай във фрагрантика, виж кое ти звучи интересно.

# 835
Прада не са трайни, по-скоро нещо от асортимента на Диор нека пробват.

# 836
Хм, на мен пък ми се струват яко силни, не говоря за Candy серията, а Femme (или както там се казваха). Да, Диор също са добро предложение.

# 837
  • sofia
Значи, откакто ви чета се сдобих с Jimmy choo i want choo, Libre intense, chloe nomade, zadig voltaire girl can do anything..... Но никой от тези парфюми не оставя следа след себе си.
Искам да се усеща, да се знае, че е моя парфюм и да говори за мен.
Днес ще ида в MALL Пловдив и искам да тествам поне 3 парфюма за да видя как ми стоят и после ще поръчам.
Но незнам кои.
Предложете ми, иначе ще се улея както сиромашко не видяло и пак няма да мога да избера 😊
Осмелявам се да се намеся в този разговор, тъй като също преминах през фаза, в която тествах много парфюми и все нещо не ми достигаше...голямо лутане беше, но малко по-малко започнах да се ориентирам кои нотки ми допадат, кои са трайни, кои не мога  да понасям върху кожата си. За парфюмите на Jimmy choo ще кажа, че и върху мен не са трайни. Класическият Jimmy choo ми трябваше малко време, за да го харесам - доста променлив е при мен, ту е сладка круша, ту е остро пачули.... Chloe Nomade е съвсем друго животно....той е хем свеж, хем леко остър и унисекс...но е доста траен, просто не мисля, че е това, което търсите и искате. Пробвайте zadig voltaire girl can SAY anything /червения/ - страшно траен и присъствен. Подкрепям мнението, че творенията на Mugler са най-присъствените аромати, поне от тези, които лесно се намират и са бюджетни - Angel, Alien... пробвайте тях. Може би Black Opium, въпреки че с него нямам опит...
Тествайте първо на ръката, разходете се за 15 мин. и вижте как се развива парфюмът върху кожата...може да се върнете чак на другия ден да купите нещо, може и нищо да не купите...но поне ще отметнете едни 5 парфюма, които харесвате или не харесвате.......аз така правя..и списъци също Laughing
Също така съм съгласна с останалите момичета, че тук никой не може да посочи един или два парфюма, които на вас ще ви харесат до припадък...
Първо си изяснете парфюм от коя група искате - флорален, свеж-морски, цитрусов, ванилов.... поне да имате някаква отправна точка Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 10:35 от Pipelotta

# 838
  • Габрово
Факт,наистина  zadig voltaire girl can SAY anything  е  страшно траен и присъствен.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 15:48 от sesksta

# 839
Black Opium при мен изфирясваше доста бързо, срамота за хубавия аромат ..

Общи условия

Активация на акаунт