🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

• 38 616
  • 788
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Арее, по едно винце от мене за всички!!! Или там каквото пиете!!

# 166
  • София
Най-накрая...

# 167
  • Пловдив
Ейй, най-накрая. Виктория обаче надгражда и е Вздла да научава някои неща, видяхте ли? За Ана нищо хубаво не казаха, ха!

# 168
Най - накрая!

# 169
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Следващата седмица ред е на Виктория

# 170
  • София
Ох, милата, показала, че веган храната е и вкусна и красива... Ами нещо не се разбра. 😂

# 171
  • Mediterraneo
Амин!

# 172
  • Мюнхен
Само не разбирам какво е това символично оставяне на престилката в кухнята, при положение, че и черните, и белите си остават за тях като сувенир. Laughing

# 173
Айде, момичета, вадете кейла и тофуто и да празнуваме Bowtie Stuck Out Tongue Closed Eyes

И аз за малко си помислих, че Виктория ще си тръгне, ама тя поне сготви нещо, което ставаше за опитване. Нещо Роу много хладна ми се стори към любимата вЕганка. Или пък разочарована от слабото представяне. Или сценарият беше дотук.

# 174
Най-накрая! Има и други за махане, които въобще не са за мастър шеф.
Аман от тестове, егати липсата на фантазия. И тази абсурдна морковена торта....какво правят тези там?
Нещо Виктория не не дразни напоследък, мхм

# 175
  • Пловдив
Утре се надявам да си тръгне Виктория

# 176
Еее, най накрая я разкараха Анчето. И все пак ме е яд, че не я накараха поне веднъж да готви с месо.

# 177
  • София
Кажете, моля, какви са тези веган яйца?
Напишете в гугъла веган яйца и ще видите много предложения за специални смеси. Ползвал съм и съм получавал много сполучливи продукти. За Ана нямам идея дали е ползвала нещо такова.

# 178
Следващия път, искам да си ходи морковената торта, след нея тайландската съпруга и тогава Виктория.

# 179
People Dancer Айде, Анна...и дано се научи да готви нещо друго освен тофу.
Много вкусни неща бяха сготвили, особено десертите (без моркова) - потекоха ми лигите.

А за утре, тези смени на отбори, партньори и такъв тип изненади като утрешната, най не ги обичам.

Общи условия

Активация на акаунт