🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

• 38 610
  • 788
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Най-неприятният въртел, който правят. И сега какво и кого оценяват??
Загубените червени даже и с чиния по-малко ще спечелят, на гърба на сините.

# 571
  • София
Аааа!!! А така! Пак казвам, резултата не е максимално реален, но сините си се пребориха с шантави обстоятелства.

# 572
  • София
Е, все пак празната чиния възстановява справедливостта.

Все се тревожа за Мая, как ѝ понасят целия тоя стрес и търчане?!

# 573
Лонган - бонбон или драконово око не е тайландски плод, има го по всички пазари на Азия и по улиците го продават на клонки.
Тук къде го продават веднага бих си купила - харесва ми.

# 574
  • София
Някои неща дори не съм ги чувала, ако се продаваха и у нас под път и над път, да ги знае човек, но не ги продават.

# 575
Предполагам, че в момента има някакъв внос и ги има някъде, не вярвам специално да внасят за предаването.

# 576
  • на село
Дано Нела отпадне, другите двама са ми симпатяги.

Но имам лошо предчувствие, че ще е Константин.

# 577
  • Mediterraneo
Ох, голяма ми е скука тази азиатска кухня.

# 578
Не ви харесва на вид тази храна. Вярно, че не съм опитвала азиатска кухня,  но тия желирани вързопи... кофти изглеждат.

# 579
  • София
Да бе, с готови кори всеки знае. Що не си месят тестото?

# 580
  • Mediterraneo
Аз харесвам да я ям, ходим по китайски и японски ресторанти. Топките са всъщност много вкусни. Ама ми е скука и досада да гледам приготвянето й- голяма врътня, хиляди компоненти, не ме влече да я приготвям и затова не ме кефи да гледам като я готвят.

# 581
  • Пловдив
Еми на,  Виктория пак отърва кожата. Късмет, брат, късмет. Така ще добута най-малко до топ 9 което е ту мач.
Аз обичам много азиатска кухня, да ям. Тайландско, японско, много. Но, готвя само китайско вкъщи и то 1 вид и туй то.

# 582
  • Майничка
Не са желирани, топли са, но заради готвенето на пара изглеждат бледи.

# 583
  • Mediterraneo
Нела, голямото добрутро, била от Бургас, там пакети не завиват. Леле, много е зле, тотално се бъгна.

# 584
Гаргамела,  така ми изглеждат знам, че не са желирани. Има едно подобно - гьози.  Същия ужас. А съм човек, дето всичко му е вкусно, но това нямам желание да опитам. Изглеждат гумени и безвкусни.

Общи условия

Активация на акаунт