Звездни компромати - Април'21

• 283 166
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 425
Мисля да, контур ясно личи.

# 1 426
  • Rock & Roll feeling ...
Не веднъж съм казвала, че съм разочарована от Б.Б., но поведението на Тошко Йорданов от трибуната на НС е просто ... като извадено от тъпите им скечове. Вярно е, че са нови, но все вярвах, че имат потенциал да отсеят простотията и да имат будност, трезвеност и правилен подход, дори към страхливците. Използването на нарицателни като  "Джипко Бибитков"  са ниска типка и дори не са смешни...

# 1 427
  • Sofia
Тепърва предстои да се развихрят в простотията си 😤

# 1 428
За лицемерието на един продуцент – как Маги Халваджиян се кълнеше, че няма да кани чалга изпълнители в предаванията си.  https://www.avtora.com/za-licemerieto-na-edin-producent-kak-magi … alvadjiian-se-kal

"Всички трябва да се борим с тази пошлост и да не я допускаме до национален ефир"– били думите на продуцента преди време, а какво е сега.
Да се прекръсти Маги Пайнера. Sweat Smile

# 1 429
  • в 1001-та нощ
Николета явно е решила да не си обработва снимките:

Скрит текст:

Още от дънките:

Скрит текст:

# 1 430
Е, вие пък, какво сте очаквали че хората на Слави ще са послушни, тихи и възпитани ли? Няма как, те търсят точно този ефект.

# 1 431
Венета Райкова си знаела цената.
https://www.flagman.bg/article/238978

# 1 432
  • Rock & Roll feeling ...
Може да са бунтари и по начин, който не е тъп...

Хари и Уилям ходят на разстояние в пограбалното шествие на дядо си, разделяни от братовчед им.
Скрит текст:

# 1 433
Вървяли заедно после двамата и Кейт по средата и си бърборкали Wink

# 1 434
  • До сърцето...
Кралицата на погребението на съпруга си. Много силна снимка и като внушение, с тази празнота около нея...
Скрит текст:

Двамата коментирани братя, между тях е първородния внук на Филип.
Скрит текст:

Уилям, Кейт и Хари показват добри отношения.
Скрит текст:

Още снимки от погребението
Скрит текст:
Както каза някой от коментиращите - за първи път принц Филип върви преди Кралицата

... минутата мълчание в памет на принца

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 20:39 от Радика

# 1 435
  • софия
Наистина ли някой мисли, че на подобно силно официална церемония Хари и Уилям биха си позволили да си развяват мръсните чорапи и да не стоят там, където трябва да бъдат? Това не е погребение в Орландовци. Сериозна и отговорна институция е Короната. Направи ми впечатление, че през целия път дори всички крачеха в един и същи крак след ковчега, докато отиваха към църквата.
Има едно много интересно филмче за това как се организират погребенията на Кралицата. Имат план за всевъзможни ситуации при случване на смъртта с най-малките детайли.

Снимката на Кралицата в църквата е много докосваща.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 19:32 от zvаnchе

# 1 436
На Бритни няма ли кой да ѝ каже, че плитки панталони не се носят вече
Скрит текст:

# 1 437
Аз нося, но на нея не са ѝ плитките панталони проблема. Вижте ѝ лицето.

# 1 438
Маги Джанаварова без грим
Скрит текст:

# 1 439
  • софия
Рут Колева сутринта беше в бтв с нова прическа и нова песен.

https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/rut-kol … -pesen-salty.html

Общи условия

Активация на акаунт