Звездни компромати - Април'21

• 281 921
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Rock & Roll feeling ...
Още става господина още.. Simple Smile
Скрит текст:

Вивче  Kissing Heart, оправи ми вкуса Heart Eyes Mr. Big е вечен петък Stuck Out Tongue Winking Eye

Според изказване на влогърката Антоанет Попова, една рекламна публикация в инстаграм при нея е между 150 и 200 лв. .

# 2 161
Спешъл за теб е Кактусче Hug
И за всички цветя в темата, ако имаме такива.

# 2 162
Ал Пачино на 81 години!
Скрит текст:

# 2 163
  • Viena
Аз помня, че Кеми Тодоров след кратък престой в Германия беше забравила български. Даже бях на концерт в НДК и тя каза, че го е забравила. За Лили Иванова не съм чувала.

# 2 164
  • София
Кеми ТодороФ говореше с акцент. Лили също.
Но тогава беше още екзотика да си живял в чужбина. Истината е, че след 12 годишна възраст трудно се придобива/губи акцент. Мускулатура е, не нещо друго.

# 2 165
В момента по бнт  излъчват песни на Лили, стари и златни.

# 2 166
Това за перфектната жена съм го чувала и от по-дърти мъже, някакви лигльовци около хекимян с гейски инстаграмърски вид, които на 40 г. са на ниво децата ме дразнят, ние си ходим с детето-куче само.
Не знам дали е коментирано за мъжа на миската М. Войскова, че освен богат е и наркоман, взех че разбрах днес. Но е бая нагло парче. Тя пък ми е симпатична, жалко.

# 2 167
Не знаех за мъжа на Войкова. Тя ми е сред най-симпатичните (визуално) миски.
А защо с такава категоричност го казваш, ако не е тайна (или ако няма да подкладеш жълтурите)?

# 2 168
Много е красива Марина Войкова. Най-красивата миска от много време. Известен ли е мъжът ѝ? Гледах някакви снимки на бебето, като роди и ми изглеждаше, че има някакъв здравословен проблем, но може и да ми се е сторило.

# 2 169
  • софия
Аз помня, че Кеми Тодоров след кратък престой в Германия беше забравила български. Даже бях на концерт в НДК и тя каза, че го е забравила. За Лили Иванова не съм чувала.
Говореше с акцент и й се "губеха" думи на български. А не беше отсъствала много години. Лили Иванова.
Кеми ТодороФ беше епична.

# 2 170
Не знаех за мъжа на Войкова. Тя ми е сред най-симпатичните (визуално) миски.
А защо с такава категоричност го казваш, ако не е тайна (или ако няма да подкладеш жълтурите)?

Чух го от неин близък роднина, разтревожен. Не се чувствам задължена към близкия да пазя тайна, защото го тръби наляво и надясно, явно не е тайна. Неприятен индивид е роднината, ама много. Изненадах се за Войкова. Иначе я води по Малдивите мъжът.

# 2 171
Benicio и Johnny, 1998
Скрит текст:

# 2 172
Е, то на Малдивите кой не е отишъл. Заради това ли реши, че е богат? А и не се знае кой кого води.

# 2 173

Галена и Галин

Скрит текст:

Не мога да повярвам, че ще го кажа, но Галин се е превърнал в много хубав мъж, остарява много добре.
Спомням си какъв смешник изглеждаше на младини като беше още с Десислава.

# 2 174
  • на пистата
Харисън Форд
Скрит текст:

Убихте любовта на живота ми 😭😭😭😭

Общи условия

Активация на акаунт