Звездни компромати - Април'21

• 281 893
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 235
Не се прихласване по Мария.. сигурно нищо не разбирам от харизма и талант ама самото ѝ излъчване не ми харесва.

# 2 236
Скрит текст:
Много е хубава рокрята на Бакалова,  но нещо не ми харесва в нея. Може би червилото или цялостният грим.

На първата снимка на Силвия Кацарова, сякаш гледам дъщеря й!

Радика, много облечен си го сложила Чанинг Stuck Out Tongue Winking Eye

От снимките на Мелания, най ми харесва с чашата кафе.

Зендая Close изглежда сякаш сега се прибира от цял ден на плажа - разхвърляна изтощена коса и бански.
Скрит текст:
Хараха ми роклите на:
Аманда Сейфрид,
Риз Ахмед,

Андра Дей е потрес...

Риз е мъжът 🤗
Опа Blush
Роклята на придружителката на Риз Ахмед

# 2 237
Мария Бакалова трябва да работи върху маниерите си. Абсолютно нескопосано сложи ръка пред лицето, а после и пред устните си при коментара на Брад Пит, от което пролича махленски произход. Да се опира с лакти на масата за да си закрие устата докато говори с партньора си е много, много низко.

Mоже ли да се види някъде този момент?

На мен роклята ми харесва, но ако беше по-цветна сигурно щеше да е чудесна.
Така изглежда като непокварена дева....

Грима и прическата също не ми се връзват.

# 2 238
С тия малки очички и хитра физиономия и на мен не ми харесва Бакалова, ама да поработела над грима си, ми идва прекалено. Все едно сама се е гримирала за Оскарите с гримове от ДМ. Мисля, че професионалистите са направили максимума предвид природните дадености.

# 2 239
Гледах трейлъра на филма ѝ с Васил Банов... Ми, много обикновен вид има. Не блести. ( За мен). В случая само роклята ми харесва. Ама като се виждат татуировките и тя олеква .

# 2 240
Изобщо някой очаквал ли е Бакалова да вземе Оскар?

# 2 241
Аз виждам символика в тази бяла рокля- отива да се венчае с Холивуд на церемония. Лошо няма, пожелавам й успех! Роклята е хубава, но нещо бижутата към нея не ми се връзват. Грима и косата не бяха добре. Това въобще прическа ли е? Миналия път с червената беше топ изцяло.

# 2 242
Миналият път въобще имаше ли жива церемония и снимки от странични лица, или снимките бяха тип фотосесия, вероятно доста ласкателно обработени, в уредена обстановка?

# 2 243
Ама те всички на церемонията са издокарани от специалисти, но не всички ни харесват, нали така?! Трябва ли да припадаме само защото е Мария? Ако може да изразяваме мнение за останалите, не би следвало да има проблем и за нея да се изкажем...

На мен не ми харесва червилото, гледам и други са се мазали с такова. Освен това не ми харесва, че се слива със светлия фон, бялата рокля, самата тя и изведнъж червено-черни устни.

# 2 244
Мария няма нужда да се променя. Точно такава каквато е в момента е успяла да ги впечатли. И други драпат, ама нямат нейния успех, който сякаш постигна с лекота, без да се напъва. На фона на останалата пасмина от фалшиви, прогнили, пластмасови лицемери във Холивуд, Мария изпъква със своята младост и естественост, ако се промени, ще стане като всички други, и машината няма да се интересува от нея повече

# 2 245
Според мен, червилото и беше прекалено тъмно! Инак, хубаво си ни е момичето, пожелавам и само успехи от тук нататък.

# 2 246
  • Пловдив
Гостуването на Илиева снощи...https://www.vbox7.com/play:6e47f4b651

# 2 247
Emma Roberts
Скрит текст:

# 2 248
  • София
Някой се интересуваше от миската Марина Войкова и мъжа и. Ето снимка от сватбата им- младоженецът е в бяло:

# 2 249
Не че нещо, ама кума по й подхожда на външност.

Общи условия

Активация на акаунт