Звездни компромати - Април'21

• 281 882
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 250
Ето на това видео се вижда закриването на лице с ръка и после на шепненето с ръка отпред на Мария
https://nova.bg/news/view/2021/04/26/324409/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D … 0%B4%D0%B5%D0%BE/
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 251
Reese Witherspoon
Скрит текст:

# 2 252
Колко просташко от страна на Мария Бакалова, да закрие лице с ръка, защото се е развълнувала от хубавите думи по неин адрес!

# 2 253
В сравнение с останалите е прелестна, тоалет, всичко.
Освен това Холивуд има много красавици, но всъщност филмите предлагат не само такива роли, нали така. Дано се развие извън образа на Борат и тепърва да се доказва. На мен ми харесва.

# 2 254
  • Варна
Не разбрах кавалера на масата с Мария кой е? Нали щеше да бъде с майка си.
Хубаво е нашето. И макар да не беше за Оскар, й пожелавам много успехи в Холивуд.

# 2 255
  • Sofia
Колко просташко от страна на Мария Бакалова, да закрие лице с ръка, защото се е развълнувала от хубавите думи по неин адрес!
Мдааа, как пък не мина един обучителен курс преди церемонията?!
Мария е прекрасна, свежа, непринудена!
Две самодиви с еднакви имена:
БГ Опра, стопила се е, към ХС отиват нещата
Скрит текст:
Нели Рангелова, от бързане е забравила да махне калцуните, само единият поизхлузен
Скрит текст:

Мария Илиева ми хареса, благодаря за видеото, Мисте. Страхотен професионалист.

# 2 256
Гледах отново обявяването за най-добра поддържаща женска роля и това, което всъщност казва Брад Пит, е 'For Maria Bakalova is all about Marilyn Monroe. She wrote Merylin's quote - I'm gonna be a great movie star someday. Maria, welcome!' (За Мария Бакалова всичко е свързано с Мерилин Монро. Написала е цитатът на Мерилин - един ден ще бъда голяма звезда. Мария, добре дошла!) Не я сравнява с Мерилин по никакъв начин, просто споменава онова, което самата Мария е казвала в интервюта, че е писала цитата на Мерилин като дете по чиновете в училище. Иначе визията й като цяло ми хареса, но винаги е с една и съща прическа.

# 2 257
Не виждам проблем в това, че Мария не е перфектна като поведение и визия. Много от големите звезди също не са. Това не е английския кралски двор. Тя е естествена, с една идея по-груби черти, не особено красива и това се харесва според мен, това се търси явно и това е ок. В Холивуд не всички роли са на принцеси и барбита. Дано има достатъчно талант и късмет момичето и да има и други роли. Не съм чувала за друг българин стигнал толкова далеч (не знам Нина Добрев до къде го докара). Кефя се че е българка, не че имам принос 😜

# 2 258
Верка Сидерова на 95 години. 
Да е жива и здрава!

Изгреяла е месечинка
аляна галяна портокаляна, блага душка медена, шекеряна.

Чи огряла в градинчица
аляна галяна портокаляна,  блага душка медена, шекеряна

В градинчица, Иринчица
аляна галяна, портокаляна, блага душка медена, шекеряна.

# 2 259
Брад Пит:
"Мария Бакалова, която напомня на Мерилин Монро... Тя ще бъде голяма звезда някой ден. Добре дошла, Мария!"
Скрит текст:

Не е казвал подобно нещо.

# 2 260
https://www.facebook.com/photo?fbid=291211625899911&set=a.272383851116022

Шеф Роу

Мария
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 13:45 от alethea

# 2 261
Брадчо доста го подиграват, че е объркал името на нашето момиче и я е е нарекъл Бакалава. Свързват реакцията ѝ по-скоро с грешката.

# 2 262
Че какво ѝ е на Мария, спечели няколко награди, беше номинирана за Оскар, снима следващ филм с Педро Паскал, имаше информация, че и в още един ще участва след това... Много си е добре. Радвам ѝ се и стискам палци да продължава да се утвърждава.

И си е станала приятелка с Парис Хилтън:
Скрит текст:

# 2 263
Валериева ... хмм може би работна снимка
Скрит текст:
Текста, текста е уникален Simple Smile Simple Smile

Вдъхновила се е от песента на Доли Партън, в която лирическата героиня задава същия въпрос. Joy

Валериева слуша Доли Партън ?!

# 2 264
  • Пловдив
Новата визия на Тита...
Скрит текст:

Тервел с количката...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт