Звездни компромати - Април'21

• 281 881
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Вайола Дейвис
Скрит текст:
Гари Олдман
Скрит текст:
Анджела Басет
Скрит текст:
Тиара Томас
Скрит текст:
Саша Барън Коен и Айла Фишър
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:
Клои Чжао
Скрит текст:
Даниел Калуя
Скрит текст:
Франсис Макдорманд (Това е нейният трети "Оскар")
Скрит текст:

# 2 221
Брад ми изглежда освежен и разхубавен!

# 2 222
Мария Бакалова трябва да работи върху маниерите си. Абсолютно нескопосано сложи ръка пред лицето, а после и пред устните си при коментара на Брад Пит, от което пролича махленски произход. Да се опира с лакти на масата за да си закрие устата докато говори с партньора си е много, много низко.

# 2 223
Много е хубава рокрята на Бакалова,  но нещо не ми харесва в нея. Може би червилото или цялостният грим.

На първата снимка на Силвия Кацарова, сякаш гледам дъщеря й!

Радика, много облечен си го сложила Чанинг Stuck Out Tongue Winking Eye

От снимките на Мелания, най ми харесва с чашата кафе.

Зендая Close изглежда сякаш сега се прибира от цял ден на плажа - разхвърляна изтощена коса и бански.

Хараха ми роклите на:
Аманда Сейфрид,
Риз Ахмед,

Андра Дей е потрес...

# 2 224
Брад е просто... 😍 Харизматичен, сексапилен, жесток!
На мен роклята на Холи Бери ми харесва, но прическата  не е нейната и като цяло наистина загубила блясък. Нашата Мария много ми харесва, как е облечена, размина се с Оскара, но пък такава похвала от Брад, аз нямаше да мигна цяла седмица 😜

# 2 225
Подкрепям, Бакалова трябва да поработи много върху поведение, държание, маниери, поза, стойка, грим и т.н.!

# 2 226
Клои Жао и Франсис сякаш още са си в номадския филм. Кефят ме.Laughing
Мария ми харесва, има добър стилист, винаги е с хубави рокли, подходящи за събитието и фигурата й.

Иначе Анджела Басет както винаги ме изумява, на 62 години е тази жена и изглежда перфектно.

# 2 227
  • София
Съвсем нормално се държа Мария, едва ли някой може да те подготви за първо участие на тази церемония и то при такова бързо развитие. Гледам врели и кипели как се държат и как са облечени. Франсис е като лелка, току що станала от леглото и зъбите не си е измила още.

# 2 228
  • Бургас
Марго Роби много ми хареса!

# 2 229
  • София
Скрит текст:
Много е хубава рокрята на Бакалова,  но нещо не ми харесва в нея. Може би червилото или цялостният грим.

На първата снимка на Силвия Кацарова, сякаш гледам дъщеря й!

Радика, много облечен си го сложила Чанинг Stuck Out Tongue Winking Eye

От снимките на Мелания, най ми харесва с чашата кафе.

Зендая Close изглежда сякаш сега се прибира от цял ден на плажа - разхвърляна изтощена коса и бански.

Хараха ми роклите на:
Аманда Сейфрид,
Риз Ахмед,

Андра Дей е потрес...

Риз е мъжът 🤗

# 2 230
Мария се държа адекватно на ролята си в киното. Все пак тя игра лека жена,а не английската кралица. Yum

# 2 231
Валериева ... хмм може би работна снимка
Скрит текст:
Текста, текста е уникален Simple Smile Simple Smile

Вдъхновила се е от песента на Доли Партън, в която лирическата героиня задава същия въпрос. Joy

# 2 232
  • До морето
Ми хубава е Мария! Какво да си кривим душата?!?! На фона на всичкия сбирщайн, тя направо е отличничка!

Дано, дано има път пред нея и това не й е последната церемония!

# 2 233
  • На морето!
Оскарите тази година приличат на абитуриентски бал в Слънчев бряг.

Мария е прекрасна. Ако Брад Пит каже нещо за мен, каквото и да е- щях сигурно да скоча от масата, да направя две салта и с 3 скока и аборигенски викове да съм на сцената и да му благодаря. Та, не се държа адекватно Мария, тази сдържаност аз не я разбрах. 😀

# 2 234
  • София
Помня годините, когато Оскарите бяха блясък и красота...сега 😲
Дотук само Мария и Марго Роби ми харесаха. Е, и Брад, разбира се 😊
На повечето ужасните "прически" успешно отвличат вниманието от ужасните тоалети.

Общи условия

Активация на акаунт