Звездни компромати - Април'21

• 281 908
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 415
Димитър Бербатов обяви: Кандидатира се за президент на БФС

Скрит текст:

С ботокс ли е ?
Той е много суетен,та може и да има ботокс

# 2 416
Татусчето, което наднича под роклята на Бакалова разваля целия елегантен замисъл.

# 2 417
  • Варна
Аманда и Мария:
Скрит текст:

А с Брад снимка кога? Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 20:21 от Priqtelka

# 2 418
Тита
Скрит текст:

# 2 419
Kaк с Hung up сте я открили, момичета? Та това е към края на кариерата ѝ направо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Междудругото тя има ли нови песни последните 10 години?

# 2 420
Не само бялата рокля на Мария Бакалова е разголена. И черната за награда на критиката също изглежда, че ще падне от раменете й всеки момент. Има готините цици нека си ги показва сега😄
Скрит текст:
Залага на класиката обаче бяло, черно, червено.
Между другото ми се иска Мария Бакалова да изиграе римейк на Хубава жена с Брад Пит, макар че няма данни да е чак такава красавица като Джулия Робъртс, но могат да я понаправят,перука, грим, ала-бала.
Татусчето, което наднича под роклята на Бакалова разваля целия елегантен замисъл.

А, те пък щото татусите на Анджелина Джоли стоят много елегантно на всички нейни изяви.

# 2 421
  • До морето
Тита, горката, от зор да напрай джуки, изглежда сякаш има мустаки.

П.п. Бирата наистина миришеше кофти.

# 2 422
Е па на всички показани снимки Мария е по-красива. Млада, свежа, нормална.

# 2 423
На тия снимки Аманда С. е направо грозновата в сравнение с Мария, а ми е еталон за красота

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 07:54 от Little heart

# 2 424
Тита
Скрит текст:
Толкова се е надула, че сякаш всеки момент ще се спраска.

# 2 425
Ама точно това идвах да кажа, Бакалова е симпатяга, тип "гърл некст доор", не е красавица, но Аманда Сейфрид определено не изглежда по- хубавата от двете.

# 2 426

Точно това помислих, като нацапано петно. Не се връзва тази рокля с татуировки

# 2 427
Ивайла Бакалова
Скрит текст:

Това ли е мъжът до нея?
Той не беше ли в затвора?

# 2 428
Лично за мен Мадонна е много повече от певица, тя е артист, който наистина оказа огромно влияние върху шоубизнеса. Да не говорим за ролята й по отношение на либерализиране на възприятието и приемането на хора с различна ориентация. За визията й на хамелеон няма смисъл да говорим - с всяка промяна задава модни тенденции.
Наистина ли Ариана Гранде тича в една писта с Мадонна???

# 2 429
Kaк с Hung up сте я открили, момичета? Та това е към края на кариерата ѝ направо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Междудругото тя има ли нови песни последните 10 години?

Писах, че тогава ме спечели и харесах звученето на целия албум. След това 2012 пък се влюбих в песента и клипа на Girl Gone Wild. Харесва ми значи късната Мадона.
Права е Жаклин, че стига до много поколения Мадона, успява да се впише във всеки период. Прави нови неща и сега, преди 2 години извади албума Madame X, което й беше като ново алтер его. Лятото тогава в дуета с Малума в клипа пак имаше уж провокации, но май никой не се впечатли особено.

Общи условия

Активация на акаунт