Звездни компромати - Април'21

• 281 904
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 400
За Мадона немалко хора твърдят, че пее фалшиво. По-скоро има някакъв певчески талант, но Мадона не е просто певица, а артист и явление в поп културата. В същата култура обаче има хора, които притежават еднакво и гениален талант, и артистичност. Например Ариана Гранде, колкото и да не я понасям.

# 2 401
Мадона пеела фалшиво!!! Останах без думи! Я пак си пуснете албумът и "Като молитва" и си помислете...

На живо пее наистина 100% фалшиво. Лични впечатления от концерт. Печели с шоу. Но и това беше до време.
На запис и аз, която грача като 100 гарги, ще го докарам Калас.

# 2 402
Мадона пеела фалшиво!!! Останах без думи! Я пак си пуснете албумът и "Като молитва" и си помислете...
А ти иди на неин концерт и после коментирай дали не пее фалшиво. То на албум всеки може Joy

# 2 403
Не мисля, че Ариана може да направи такова сътресение в поп музиката, както Мадона някога е направила. То вече не се впечатляваме и от звезди, де, онова време го няма. Със социалните мрежи изчезна и онази недостъпност на известните. Според мен Ариана е талантлива, сладка, секси, но кой знае какво шоу не бих казала, че има. Тя не е провокатор, а провокацията на Мадона е неповторима, гъделичкаща и интелигентно поднесена. Все пак тя разгневи католическата църква.

# 2 404
Да, съгласна съм, Джуд. То сякаш изчезна и чувството да се скандализираме. Всичко вече е преувеличено на макс и наистина няма какво да предизвика сътресение в новото поколение. Явно провокацията е изчерпан ресурс.

# 2 405
Абсурд е да се мисли,че техниката прави таланта! Тя помага да се вземат някои по-високи/по-ниски тонове и дотам... То и много хора се заблуждават,че могат да пеят,но когато отидат на пианобар и хванат микрофона,разбират че не е до техниката...

# 2 406
Ами и само с глас не става, трябва и харизма, да пълниш сцената, да грабваш публиката, щото да вземем примерно нашето Мише Маринова, пее та са къса и не е фалшива и висчко пее, ма излъчване на веяна скумрия. Голяма звезда никога няма да е, ще е посредствена въпреки хубавия си глас и вярно пеене.
Мадона нека е фалшива. Три поколения знаят песните и.
Епоха беше тя! Турях си бенка с молив и си тупирах бретонЯ с вода и захар и репетирах специална хореография на Ла ис ла Бонитааа. И си измислях и текст😂😂😂 Напрво ги убивах в дискотекта на село😂😂😂 поне така си мислех де! 🙄🤭С лилава ластична пола! Топ! Топ! Кво знаят ся младите?! Филтри, милтри, ИС, по два гардероба пълни с дрехи и все мрънкат! А ние режехме тениски, с белина правехме тва онова да сме модерни.
Мадона е детсвото ми, първите трепети ехееееее,  спомени🥰 Та тя може да си позволи и фалшива да е:)

# 2 407
Мен Мадона ме спечели 2005 с албума "Confessions on a Dance Floor". Hung Up беше страшен хит тогава. Много гледах Сити Тв и имам чувството, че въртяха само тази песен. Седях и се възхищавах на тялото й. В много силен период беше тогава и то без грам провокация.

# 2 408
Всяко нещо с времето си. На мен ми липсва магията на онова време, когато най-популярната медия беше телевизията и концертите бяха истинско събитие. Гледала съм репортажи каква истерия е по Майкъл Джексън, вие знаете. Просто сега, с толкова много различни медии, всичко се вижда на секундата, звездите са до нас, в “нормалния” живот, и те ползват Инстаграм, и те ни показват как ходят до тоалетната и си мият зъбите. А едно време, ехеее... ако не се лъжа Елизабет Тейлър се беше сърдила, когато са се появили първите папараци и се възмущавала как може да публикуват нейни снимки в лоша светлина. То и сега тийновете припадат сигурно по концерти, но не е същото, (сигурно, защото и аз не съм същата), нормални неща от живота.
От друга страна пък, е хубаво да виждаме известните и в нормална светлина, а не като богове. Аз помня даже усещането, когато преди 11 години си направих Туитър и последвах една актриса, Кая Скоделарио, която много харесвам и се чувствах все едно ще си чатя с някоя моя приятелка, толкова се вълнувах от “близостта”.
П.П. И мен Мадонна ме спечели с Hung up. Аз тогава се открехнах за “голямата музика”, хаха. За моето детство няма да говоря, само ще кажа, че модели за подражание ми бяха тея, дето най се плюят в темата. Close Satisfied

# 2 409
  • София
Ох, бе, Жаки, ще пукна от смях с теб. Joy Моя милост се правеше на Лепа Брена, все пак съм чедо на северозапада. Помня как с моя приятелка от детската градина се бяхме барнали с чехлите на високи токове на майките ни и дамски чанти през рамо, и се чекнехме по улицата. Баш тогава един пияница така ни стресна, че с писъци влетяхме в двора ни. После майки ми събираше чехлите си от улицата, даже единият беше върху перваза на един прозорец, смятайте къв къч съм хвърлила от зор да бягам. И на въпроса защо съм се фръцкала с модните й чехлички, невинно отговорих - Защото съм Лепа Брена. Joy После майка ми спретна скандал на баба ми, че развалят детето със сръбска музика.
Извинете ме за лиричното отклонение, но Жаки ме хвърли в детските спомени. Heart

# 2 410
Бохо, ко каза кака, не се чете нещо😂🤭
Бе май Опра или ли ми е наборка или по- малка.
Ма тя ако е ХС, аз съм 128 от детските 😂🤭🤭🤭
Звънчето мА удари у земи- крем Каро?! Тоя пиниз съм го изпуснала. С тоя шербет освен момци и бая мухи ма налазваха 😂😂🤭🤭
Ох, оспамихме сичко🤭❤

Ето за да съм по темата една хапселютно натурална красавица, а и умничка😂❤
Тя лично трябва всеки ден да пали свещи на тия дето измислиха Бюти аповете и да благодари на майка и че по- късно я е родила, че ако беше по наше време расла зор щеше да види Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 20:23 от JACKLIN*

# 2 411
Вода със захар. Аматьорки. Крем Каро е истината.
Баща ми, горкият, веднъж за малко да  не се избръсне, щото Карото беше на моята глава. Никога не съм била по-красива😌

# 2 412
  • софия
Скрит текст:
Крем Каро беше за почитателите на Депеш, Кюър, Систърс ъф мърси и подобни. Не за лигльовци като МадонЯ и Мачкъл Часън 😛
Тази миризма никога няма да я забравя! (на Карото)
Мария Бакалова с Глен Клоуз
Скрит текст:
Дария Симеонова и нейното сладурче
Скрит текст:

# 2 413
Да, накои инстаграмки/Дубайки са големи късметлийки, че има пластична хирургия, че колкото са прости гладни щяха да умрат вместо шанели и бърберита.

# 2 414
По нашия край бретоните се бетонираха\фиксираха с бира. Само през лятото малко се събираха мушици и миришеше на биричка, през останалото време нямаше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт