Звездни компромати - Април'21

• 281 901
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 385
Една от най-тъжните гледки на света - жена, която не може да приеме факта, че остарява.
Скрит текст:

# 2 386
А какво означава да приемеш факта, че остаряваш? Да не се боядисваш и да пуснеш бели коси, да не слагаш грим? Защото тези неща подмладяват визуално?

# 2 387
  • София
В такъв случай- една от най-тъжните гледки е Нели Рангелова.

# 2 388
Означава да знаеш как да се обличаш за възрастта си, а и все пак никой няма нужда от вулгарното навиране в очи на деколтето ѝ. Снимката, за да бъде пусната, със сигурност е минала през одобрението ѝ. Поне за мен е проява на лош вкус.

# 2 389
А, за това съм съгласна, но тия нейни бомби и на 20 да беше, пак нямаше нужда да ги демонстрира така.

# 2 390
  • София
Бомби, ама истински. Joy
Много се смях на снимката. Нещо в стил - Грешната мадона с големите бомби. Sunglasses

# 2 391
В такъв случай- една от най-тъжните гледки е Нели Рангелова.

оо, да.
е на колко е Нели? не изглежда дърта, по-скоро подпухнала. но това с бомбите е яко прекалено.

# 2 392
Горката Опра шСа удуши с тоя големи вимета.
То не е за хвалба това, тежат, пречат и след определени годинки стават, като ролетни щори.
Аз винаги съм има голям бюст и не е най- удобното нещо. А на ниска жена придава един такъв тромав вид. Не е красива тази снимка, даже ич

# 2 393
Не видях нищо скандално в снимката на Нели. И аз ако имах бомби, щях да си ги показвам, ама ей на, нямам и не показвам

# 2 394
На мен пък незнайно как ми се появи Гала из социалните медии, въпреки че нито я следя, камо ли да я следвам. Май някакви кремове развяваше. Освен по такава линия да ми се натресе, та в лице си изглеждаше точно като 50+ годишна жена, да не казвам и по-зле защото някои щастливки в тази възраст изглеждат наистина много добре. Не знам защо се изненадах. Дали защото тук всички казват колко добре изглежда и това да ме е заблудило. Но си изглежда на колкото години е.

# 2 395
Нел Ранжел (отива й като псевдоним 😁) е на 62 и не се отказва да предизвиква мъжката част.
Скрит текст:

# 2 396
Димитър Бербатов обяви: Кандидатира се за президент на БФС

Скрит текст:

С ботокс ли е ?

# 2 397
Ама засрамете се малко с тия негативни коментари за Мария!
Хайде по-спокойно, моля! Няма нужда от подобни истерии и то точно в тази тема, където ежедневно се изливат тонове критика към всякакви популярни и не чак толкова популярни личности.

# 2 398
Мадона пеела фалшиво!!! Останах без думи! Я пак си пуснете албумът и "Като молитва" и си помислете...

# 2 399
  • софия
По запис не можеш да съдиш как пее някой. Концерт на живо е истината. И преди, и сега има технологии за обработка.

Общи условия

Активация на акаунт