Звездни компромати - Април'21

• 282 152
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 550
https://www.facebook.com/artespahotel/photos/a.312764885745666/1351761205179357/

Събиранията на маса с повече хора  барабар с концерти вече позволени ли са?
Да. От днес са.

# 2 551
Според мен Парис Хилтън се опитва да е близка с хора, които са “ин” в момента и най- вероятно Бакалова е новото лице в момента, актуална е, говори се за нея и т.н. До колкото знам дядото на Парис май ги остави без наследство, но те си имат със сестра ѝ техни имоти и доходи, та имат от какво да живеят завалийките.
Независимо ние по български какво я плюем, Бакалова си е чудно хубава за американка. Относно просташката роля, сигурно малцина актриси биха я изиграли и това е направило впечатление в Холивуд. Както нееднократно писахте дано си изиграе картите момичето.

# 2 552
А, аз пък се чудя какво е да си Парис Хилтън и да крещят името на Мария Бакалова пренебрегвайки на Парис.

Очевидно е, че Парис търси внимание върху плещите на Мария Бакалова.

# 2 553
Това момче Юлиян Костов ми е направил впечатление с нелепите си изказвания. Първо преди каквито и да било номинации беше казал, че участието на Бакалова в този филм е по-голямо постижение от четвъртото място през 94-то, което ми се стори доста неадекватно. Сега пък последното, е че вече е 'холивудска икона'. Такова признание не се ли получава след много години успешна работа и запомнящи се роли? С такива хора около нея, девойката едва ли  ще остане здраво стъпила на земята.
https://urbn.dir.bg/stars/yulian-kostov-mariya-bakalova-pak-shte … -holivudska-ikona

# 2 554
Юлиян Костов дрънка ангро и прави реклама най-вече на себе си. От една номинация за Оскар и вече холивудска икона.
Такива изхвърляници и аз не обичам, дано се наложи и докаже Мария, пък думите му да се окажат верни!

# 2 555
И аз се изненадах от тази новопоявила се дружба Хилтън - Бакалова. Те имат и немалка разлика в годините, не че това е съществено де. Общи познати?
Парис Хилтън не се е чувало да има проблеми с алкохола и наркотиците, та Линдзито сама си се опропасти. Влечеше си я и това си е.

Връзката е Кейд Хъдсън, той се бута при звездите и е в обкръжението на Парис Хилтън. Бакалова може би си мисли, че създава контакти покрай Хъдсън, само ще това не са хора, които ще й помогнат в индустрията.

# 2 556
Стефан Щерев като готви,тия висящи якета на закачалката не се ли умирисват на манЖа?И егати разхвърляното къще.Той има ли си половинка?

# 2 557
А лелеее, с таз прозрачна фанела, нищо не мож' й се опре на Опра! 😲😳
Някой пенсионер ще събере границите!

Накара ме да се загледам ... .ама верно ... как щях да пропусна таз гледка !!
Но ако някой види последната й снимка в фейса - как е легнали и тези големи очи са се качили към гърлото ... е, това вече със сигурност ще събори всеки пенсионер Simple Smile Simple Smile

# 2 558
Гледахме я и тук последната ѝ снимка

# 2 559
Сега гледах новия клип на Деси Добрева. Като мишето е - хубав глас, нулева харизма, неприятно излъчване. На живо е същата работа

# 2 560
Най- неприятната ми певица.

# 2 561
И аз не мога да разбера защо, но Деси Добрева адски ме дразни.

# 2 562
Парис Хилтън влиза в затвора за шофиране в нетрезво състояние, доколкото помня.

# 2 563
  • Sofia
Елена Калевска/Елен Колева 😁
Скрит текст:

# 2 564
Сигурно Еленка с тази хартиена лампа, в която влиза кукуригуто на косата, осъществява връзката с космоса, нали е станала космонещо си там.

Общи условия

Активация на акаунт