Звездни компромати - Април'21

• 282 156
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Sofia
Мария Илиева е в момента в На кафе” с красивото си детенце 😍
И Мария е много хубава бременна мама.
Едричка е.Мислих,че е скоро раждането,но каза,че ще е лятото.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:23 от Doli

# 2 536
  • София
Петя Дикова. Не знаех, че има толкова дълъг нос.

# 2 537
Бакалова наистина е много добра, щом предизвиква възмущение, отвращение и критики за РОЛЯ.
Дъщерята на Борат е противно същество, Бакалова е актриса, това е.

# 2 538
Симпатична ми беше Бакалова, докато не почна да се чекне с Парис Хилтън все едно са приятелки от детството. Малко ми се припокри с Кардашианките, само че те бяха наследници на баща милионер ,освен прителки с Парис.

Но да дерзае напред и на видим къде ще я духне вятъра. За мен тя трябва да стъпи на българските си корени вместо да се опитва да се впише. Така ще запази и интереса към себе си и самата себе си. Защото американците може да имат много оскари и статуетки, но корени е нещо ,което им липсва в повечето случаи.

# 2 539
Парис Хилтън беше добра приятелка и с Линзи Лоън, която се пропи и си провали кариерата покрай ная

# 2 540
И аз се изненадах от тази новопоявила се дружба Хилтън - Бакалова. Те имат и немалка разлика в годините, не че това е съществено де. Общи познати?
Парис Хилтън не се е чувало да има проблеми с алкохола и наркотиците, та Линдзито сама си се опропасти. Влечеше си я и това си е.

# 2 541
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз се изненадах от тази новопоявила се дружба Хилтън - Бакалова. Те имат и немалка разлика в годините, не че това е съществено де. Общи познати?
Парис Хилтън не се е чувало да има проблеми с алкохола и наркотиците, та Линдзито сама си се опропасти. Влечеше си я и това си е.

Явно Парис, за разлика от Линдзи, знае кога да спре. Защото ме съмнява да не употребява такива вещества.

# 2 542
Съвсем случайно установявам, че и на Великден ще се веят прелести.
Скрит текст:

# 2 543
  • Пловдив
Дълга маса опна Софи Маринова за 70-ия рожден ден на майка си Мария. Simple Smile
Скрит текст:

# 2 544
А лелеее, с таз прозрачна фанела, нищо не мож' й се опре на Опра! 😲😳
Някой пенсионер ще събере границите!

# 2 545

Явно Парис, за разлика от Линдзи, знае кога да спре. Защото ме съмнява да не употребява такива вещества.
Ами Парис е Хилтън, а Хилтън не са Лоън и при тях няма ама моля ти се, ама ходи на рехабилитация, ама недей да правиш така.  Тъй че на Парис й се налага да си наляга парцалите, ако иска да продължава да паразитира на гърба на богатата си рода.

# 2 546
Хаха, на зам.-Опра надписът ѝ е дошъл като коланче на роклята, чак почти добре се е получило.Joy

# 2 547
Стефан Щерев не разбирам каква е тази мания да кани хора и камери в домът си. Бях  в потрес като видях в Черешката каква мизерия е. Сега и Търси се са били у тях
https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/tarsi-se-oshte/tarsi-se- … efan-shterev.html

# 2 548
https://www.facebook.com/artespahotel/photos/a.312764885745666/1351761205179357/

Събиранията на маса с повече хора  барабар с концерти вече позволени ли са?

# 2 549
  • Mediterraneo
А лелеее, с таз прозрачна фанела, нищо не мож' й се опре на Опра! 😲😳
Някой пенсионер ще събере границите!

То и аз ги събрах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт