Звездни компромати - Април'21

• 283 141
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Само на мен ли Кейт ми е твърде "накичена"?Гледах и другите дами, но повече от брошка или обеци не носят.

# 1 456
  • До сърцето...
... Може би сега им е първата среща с Уилям, но на няколко пъти се хилеше под маската. Дано да е било на някой весел спомен или шега на дядо му, защото иначе би изглеждало доста несериозно.

Ама нали не си мислите, че гледаме филм? Stuck Out Tongue Winking Eye
Той е изживял мъката си за тези 10 дни, или просто не е от хората, които парадират с нея. То оставаше и да не може да се усмихва. Животът е свършил сякаш...

По този повод една усмихната снимка на Филип и Елизабет, на мен много ми харесва.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 20:38 от Радика

# 1 457
Батинков прилича на Радо Шишарката

# 1 458
Страхотна е Кейт. Блестяща!
Обеците са на баба, подарък за сватбата и с Принц Филип. Колието също било нейно четох.
Жалко,  че я нямаше без маска. Изглеждаше повече от чудесно (до колкото е възможно на такъв повод)

Дрехи, обувки,  бижута, воалетка, грим....

# 1 459
За пръв път виждам някой, който да изглежда добре с маска. Чудесна е Кейт.

# 1 460
Само на мен ли Кейт ми е твърде "накичена"?Гледах и другите дами, но повече от брошка или обеци не носят.
Не само на теб. Главоболие получих от висящите й треперушки и перлите й за тежък банкет.

# 1 461
Пак Кейт.
Скрит текст:

# 1 462
  • София
Кое точно и е накиченото?

# 1 463
  • софия
Много е мила тази много коментирана снимка на Кралицата и Филип. Като палави деца са.
Скрит текст:
Искрено го е обичала. Как го гледа!
Скрит текст:

# 1 464
Надали Кейт своеволно е сложила тези бижута. Никой не мисля, че може да отстъпи от протокола. Още повече огърлицата е била дадена назем преди години от Кралицата на Даяна, винаги има скрити послания в бижутата, както с брошките на Елизабет II.

# 1 465
Филип е планирал погребението си, избирал е музиката, колата, как да са облечени децата му, кой след кой да ходи и въобще всичко да ной-малкият детайл.

Пак Кейт.
Скрит текст:

Много е хубава тук.

# 1 466
Кейт накичена? Изглежда перфектно, супер елегантна и едва ли точно тя и хората около нея биха сгафили и да я докарат като за банкет. Айде да не прекаляваме.

# 1 467
Не само всичко е планирал Филип за погребението си от години, но е имало и репетиции.
А на Елизабет е казал: "ще ме хвърлиш в багажника на колата и ще ме откараш, какво толкова?"

# 1 468
Даяна би се " накичила" по абдо същия начин.
Страхотен Кейт!

# 1 469
Най-хубавото в Кейт са очите ѝ, и маската подчертава това още повече. Много е стилна.

Общи условия

Активация на акаунт