Звездни компромати - Април'21

• 283 139
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 470
Филип е бил интересна личност. Животът му не е бил от най-лесните, имал е предизвикателства. Влиза в брака си с Елизабет с 11 цента в джоба.

# 1 471
Според мен маската на Кейт е поръчкова - скроена по нейните лицеви пропорции. Наистина чудесно изглежда.

# 1 472
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според мен маската на Кейт е поръчкова - скроена по нейните лицеви пропорции. Наистина чудесно изглежда.
То пък оставаше да си я е купила от кварталния магазин, 5 бр. за 3 лири.
Наистина изглежда много стилно!

# 1 473
Не съм вярвала, че ще го кажа, но маската ѝ наистина е перфектно скроена по лицето ѝ, а очите ѝ са гримирани мн по- силно от обикновено и наистина е мн добре. Честно казано и на мен са ми в повече обеци, колие, шапка с китка, воалетка, брошка, но кой знае каква е символиката кое от кого е подарък и защо е трябвало да бъде сложено. Едва ли е станала Кейт и си е казала “я дай да сложа това герданче и това шапче”. Аз бях на сватба в Англия на моя приятелка омъжи се за мъж с потекло доста по- обикновено от това на Уилям 😜 но пак такъв с 4-5 имена и ме посъветваха да съм с шапка и с бежов чорапогащник дори да е топло такъв бил етикета, какво остава за кралския двор.

# 1 474
  • Rock & Roll feeling ...
Аз съм от нехаресващите Кейт М. в темата, но на тези снимки също я намирам за много стилна и ми допада цялостното й стоене в пространството.

Да оставим Кралицата, кралството и титлите на страна, само историята на принц Филип, сама по себе си е достойна за филм. Емигрант, живеещ в общежитие, без родители ( "хранениче по роднини и познати"), всичките му сестри женени за хора в подозрение за близки връзки с нацисткия режим... От дъното ( макар и на по-високо стоящ социален кръг), се превръща във епохална фигура.

Много е мила тази много коментирана снимка на Кралицата и Филип. Като палави деца са.
Скрит текст:

Много са сладки. Той редовно се е преобличал  като гвардеец, защото го е забавлявала реакцията на съпругата му, когато го разпознава.

Принцовете Уилям и Хари пък едвам сдържат смеха си, когато баба им минава на официална проверка, докато са на служба :
Скрит текст:
Скрит текст:
Имам някакъв спомен, че и Бети ги е подкачила ( кой точно не помня ) с думи от типа на "този май ми е познат от някъде" Grinning

# 1 475
Почвам да се чудя на претенциите за стил, на които и британското кралско семейство не може да насмогне. Ако Кейт този следобед, на погребението на Филип ви идва твърде натруфена, не знам наистина, колко аскетски се обличате.
Скрит текст:

# 1 476
  • софия
Принцовете Уилям и Хари пък едвам сдържат смеха си, когато баба им минава на официална проверка, докато са на служба :
Скрит текст:
Скрит текст:
Имам някакъв спомен, че и Бети ги е подкачила ( кой точно не помня ) с думи от типа на "този май ми е познат от някъде" Grinning
Възможно ли е на снимките войникът , който е отдясно на Уилям, да е същият на този, който е отляво на Хари? Много си приличат.

# 1 477
Скрит текст:
Скрит текст:
Възможно ли е на снимките войникът , който е отдясно на Уилям, да е същият на този, който е отляво на Хари? Много си приличат.
Възможно е, на мен също ми направи впечатление приликата, но на снимката с Хари има бенка

# 1 478
Може би са братя (гвардейците), единия има бенка на скулата.

Аз брошка не видях Кейт да си е сложила. Бих я критикувала само за високия и тънък ток, можеше по-семпли обувки да сложи.
Мисля, че ясно заявява кой ще седне на трона много скоро. Бабет е съкрушена и ще се оттегли.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 06:32 от Dress as Princess

# 1 479
Аз мн харесвам Кейт, за разлика от недоразумението М.Маркъл.
Обаче тук не ми хареса, прекалено е слаба и с черните дрехи ще се счупи, изглежда суха като Анджелина Джоли.
Ясно е, че трябва да е в черно заради повода, но и бижутата не ми допадат, те са натруфени, не тоалета.

# 1 480
То пък оставаше да си я е купила от кварталния магазин, 5 бр. за 3 лири.
Наистина изглежда много стилно!

Обърни внимание на снимката, на която зад Кейт има две жени с маски и с черни палта. И те, за да са на погребението на кралска особа, едва ли са някакви пейзани, обаче как им стоят маските, макар че сигурно пак не са от 5 броя за 3 лири. Маската на Кейт е дело на някой много добър дизайнер.

# 1 481
Едва ли Кейт има нужда от застъпници, все пак никой не се кани да я бие.
Аз много й симпатизирам, но това няма нищо общо с умрелите перли, дето е избрала да сложи, а може би са й ги натрапили, не знам. Аз не комуникирам с кралското семейство.
В такъв случай, едва ли ще засегна принцесата с коментар за неуместното й колие, тип каишка на кане корсо.
Също така, изобщо не ми харесват висящи обеци с натруфено колие.
Или едното или другото. Според мен!

# 1 482
Ма далеч съм от мисълта да адвокатствам на Кейт Simple Smile. Изказвам мнение относно тоалета й, точно както и останалите. Според някои е банкетно натруфена, според мен изобщо, напротив - супер стилна.

# 1 483
  • DE
Днес е рожденик една от най-големите японски рок звезди, Morita Takahiro вокалист на ONE OK ROCK известен като Така.

# 1 484
  • Варна
И на мен ми се виждат прекалени обиците в комбинация с колието. От двете бих оставила обиците, нежно и стоят, а колието е ужасно натруфено и съвсем излишно.

Общи условия

Активация на акаунт