Звездни компромати - Април'21

• 283 130
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Rock & Roll feeling ...
Кимката била на 40, признавам, че не й ги давам.
Бреее днес съм много бяла и добра Blush Ама когато е така, така е Wink
За първи път след пандемията е хваната да излиза и то с Малума ( който ми е симпатичен принципно, за тоалета му ще си замълча ):
Скрит текст:

# 1 486
За първи път след пандемията е хваната да излиза и то с Малума ( който ми е симпатичен принципно, за тоалета му ще си замълча ):
Скрит текст:

Аз пък й ги давам и отгоре даже....

# 1 487
Още снимки на кралицата от погребението. Въпреки титлите и тя е човек, със своите радости и скърби. Тук ми дожаля за нея, въпреки, че като цяло не съм фен на кралското семейство.
Скрит текст:

# 1 488
Тези снимки не са от днес.

# 1 489
  • Rock & Roll feeling ...
И още снимки от поклонението на принц Филип:

Докосваща снимка на принц Чарлз:
Скрит текст:

Уилям и Хари, който е свел глава:
Скрит текст:

Близък кадър на Кейт:
Скрит текст:

# 1 490
Петко и жена му която сякаш се е изяснила по бански, на вечеря в популярен хотел в Спа столицата:) РаУтата е всичко на сергията... Уай?! Тя не е Валериева или Андреа за какво се разголва чак толкоз?!  И Шеф Токев с тях, той явно по работа.

# 1 491
Някои мъже "изискват"от жените си да ходят по-разголено. Така по им харесва на тях, може би.

# 1 492
Още снимки на кралицата от погребението. Въпреки титлите и тя е човек, със своите радости и скърби. Тук ми дожаля за нея, въпреки, че като цяло не съм фен на кралското семейство.
Скрит текст:

На днешните снимки е навсякъде с маска.
Скрит текст:

# 1 493
Да, наистина снимките на кралицата кралицата са от друго събитие, но бяха качени сред другите, това ме подведе. За компенсация още нейни снимки, заедно с един факт,  който не знаех.
Скрит текст:

# 1 494
Извинете, че измествам темата..
Днес Джулката беше с мъжът си при Митко Павлов.
И Джулката каза , че основният " контРагент" , който заглежда мъжът ѝ е от по- възрастните дами.

# 1 495
И Джулката каза , че основният " контРагент" , който заглежда мъжът ѝ е от по- възрастните дами.
Много е забавна тази Джулка Laughing.Хем иска да използва такива невероятно сложни за нея думи, хем не знае как...

# 1 496
Контрагент в счетоводството е доставчик и клиент. Тъй че не е съвсем глупаво девойчето.

# 1 497
Е, значи все още съм млада, щом не го заглеждам.
И като отворихме дума за предаването- искам да се изкажа отрицателно по повод възрастни да са гости в предавания за възрастни, а да играят нескопосани игри на сцената за смях на зрителите.

# 1 498
Скрит текст:

Кво му е на тоалета? Тя се е барнала като wonder woman.

# 1 499
И пак от старите ленти, но като не мога да си харесам от новите е така....
Redford & Newman 1965
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт