Звездни компромати - Април'21

• 283 128
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 500
Яна е мн хубавка в лицето, но се е облякла ужасно долнопробно.

# 1 501
  • До морето
Ами какво да прави, горката, гледа да се хареса на мъжа си! Той по такива си пада.

# 1 502
В момента гледам Софи  Маринова по Нова. Помислих, че Виктор Калев я имитира, ама не - оригинала е. О, свещена простота!

# 1 503
  • на пистата
Какво ли чувства след над 70г заедно с един човек.

# 1 504
  • софия
Уилям и Хари, който е свел глава:
Скрит текст:
Подстрижката на Хари е все едно не е имал пари за фризьор и Маркъл го е кълцала с ножичката за нокти вкъщи.

# 1 505
Ким явно е била на парти, а не само с Малума. Аз мн я харесвам в лице, но в тялото- без коментар, а облеклото ѝ в 60% от случаите е смешна в желанието си да е оригинална.
Скрит текст:

# 1 506
Ами то от препускане по телевизии да се оплаква от баба, дядо, татко и снахата, време не му е останало да се подстриже.
За Яна аз си мисля, че е късметлийка да е обичана от мъжа си. Може да се облича както си ще, има всички данни за това. Но тези, които са гледали като мен ВБ, може би си спомнят отношенията между двамата. Нито Яна е секс робиня на Петко, нито Петко е господар на Яна. Някак не си представям Петко всяка сутрин да строява Яна: Яноооо, слагай разпраните дънки и блузата с липсваща предница!
Нали така?

# 1 507
  • До сърцето...
На 18 април са родени:

Wine Glass Джеймс Уудс (James Woods), 74 год
Скрит текст:

Wine Glass Ерик Робъртс (Eric Roberts), 65 год
Скрит текст:
... със сестра си Джулия

... времето не прощава на никого

Flowers Rose Мелиса Харт (Melissa Joan Hart), 45 год
Скрит текст:

... с нейните мъже - съпруг и трима сина

Flowers Rose Кортни Кардашиян (Kourtney Kardashian), 42 год
Скрит текст:

Flowers Rose Америка Ферера (America Ferrera), 37 год
Скрит текст:

Flowers Rose Роузи Хънтингтън-Уайтли (Rosie Huntington-Whiteley), 34 год
Скрит текст:

Flowers Rose Ванеса Кърби (Vanessa Kirby), 33 год
Скрит текст:
... някои от ролите й
В средата - кадър от филма Pieces Of A Woman, за който има номинация за Оскар тази година

... на корицата на  Harper's Bazaar México (февруари 2021)

Wine Glass Мойзес Ариас (Moises Arias), 27 год
Скрит текст:
... от Хана Монтана до наши дни

Flowers Rose Сури Круз (Suri Cruise), 15 год
Скрит текст:

# 1 508
  • До морето
Не им знам отношенията, нито пък съм казала, че е негова секс -робиня, но е факт, че много жени се обличат според вкуса на мъжете си. Познавайки Яна отпреди - да! тя е една от тях!

# 1 509
Пропуснали сте Киро Гела, който също днес има рожден ден
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9714385

# 1 510
  • гр.Пловдив
HeartsГолеми красавици ще станат Сури Круз и Харпър Бекъм,много ги харесвам  Heart Exl Hearts

# 1 511
Принц Филип не беше добре здравословно от поне половин година, ако не и повече, като добавим и факта, че е на 99, не намирам за особено голяма изненада случилото се. Лошо детство, ала-бала, но в крайна сметка добре си е поживял, не разбирам тези жалейки по негов адрес.
Кейт никога няма да я харесам, но тя за разлика от Маркъл добирайки се до кралскот семейство знае къде й е мястото и ролята - да ражда деца, да се усмихва и да бъде добрата принцеса.
Иначе не може да се отрече, че кралската институция добре е дресирала поданиците си през вековете, както и разумното решение да бъде конституционна монархия, за да не стане като във Франция.

# 1 512
Не им знам отношенията, нито пък съм казала, че е негова секс -робиня, но е факт, че много жени се обличат според вкуса на мъжете си. Познавайки Яна отпреди - да! тя е една от тях!
Аз също се обличам така, че да се харесам на съпруга си. Защото само неговото одобрение значи нещо за мен. И той също иска да ми се хареса. Че кой не иска да бъде харесван от партньора си? То нали в това е смисълът, да се допълвате?

# 1 513
  • София
Имам спомен от Петко и Яна във Вип Брадър.

Там Яна задава тона, а Петко мисли, че командва.

# 1 514
Имам спомен от Петко и Яна във Вип Брадър.

Там Яна задава тона, а Петко мисли, че командва.
🤣🤣🤣 Ако е било така, това не е ли най-успешната семейна формула?

Общи условия

Активация на акаунт