Звездни компромати - Април'21

• 283 096
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 1 545
Явно не. Последната му роди 4( четири) деца.

# 1 546
Аделина Солтарийска
Скрит текст:

# 1 547
Аделина Солтарийска
Много големи мазоли Rolling Eyes

# 1 548
  • Бургас
Какви мазоли не разбрах.
Много красива жена!

# 1 549
  • Пловдив
Копие на Лозанова.

# 1 550
Нищо ѝ няма тази Аделина, но въпреки това, не я намирам нито за красива, нито за харизматична.

# 1 551
Като казахте Сидеров, някой знае ли какво става с жените на Волен Сидеров...

Капка Сидерова се радва на интересен пост в дипломатическо представителство в страна от Централна Европа, например.

# 1 552
Като казахте Сидеров, някой знае ли какво става с жените на Волен Сидеров...

Капка Сидерова се радва на интересен пост в дипломатическо представителство в страна от Централна Европа, например.
Така ли? Какъв пост? Къде? Тя направи опит за самоубийство след раздялата си с Волен

# 1 553
Да бе?!? Заради тоя кухавелник.
Confused ужас. Що така тая жена?

# 1 554
Да бе?!? Заради тоя кухавелник.
Confused ужас. Що така тая жена?

Хм, явно любовта освен сляпа, е глуха и малко откАчена:)) Явно го е обичала този... даже не знам как да го нарека. 😂🤭

# 1 555
Не смятам да върша работата на жълнтурите, сами да си направят справките. Едва ли е публична тайна.
Относно опита за самоубийство- така е, даже май е "увековечен" в книга, издадена от въпросната Госпожа и посветена на любовта й към въпросния откачалник.

# 1 556
  • На морето!
Да, трудно се съвзе, след като той я заразя заради гаджето на доведения си син.

# 1 557
Аз за Десислава фолк певицата четох,че се била разделила с младия си мъж.Това и бил трети неуспешен брак.Тя май само с Галин имаше официален брак.А по-рано днес коментирахте Петко и Яна.С Петко съм работила преди много години,когато още беше охранител.Много добър,точен  и забавен човек е.Дано не се е променил с времето.

# 1 558
Аз не мисля, че Петко е маймуняк, от ББ насам мисля, че е леко простоват, но сърдечен и добродушен човек. Не ме изненадва, че е бил охрана, той горе долу си е там все още. С Яна изглеждат хармонична двойка и затова им симпатизирам. То пък не може вс да са лекари, адвокати и инжинери. Петко такива си ги обича- чалга певици, танцьорки. Предполагам Мария Игнатова е върха умница за него. Иначе ревеше като лъв в ББ, но с Кулагин не можа да се оправи и беше мн видно, че макар и пълен откачалник Кулагин доста го превъзхождаше интелектуално.

# 1 559
Дъщерята на Джанлука Вачи е претърпяла операция на небцето миналата седмица. Много мили думи и снимки са споделили двамата с жена си:
Скрит текст:
Това е видео от ИГ, няма как да го споделя като снимка
https://www.instagram.com/p/CNs4G66qDMf/

Общи условия

Активация на акаунт