Звездни компромати - Април'21

• 282 212
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 430
Е па на всички показани снимки Мария е по-красива. Млада, свежа, нормална.
На папарашките снимки с майка си на разходка хич не ми хареса. Имаше дълбоки тъмни кръгове под очите и изморен вид, овехтяла зимна шуба, въобще си приличаше на момиченце от махалата.

# 2 431
На тия снимки Аманда С. е направо грозно вата сравнение с Мария, а ми е еталон за красота
Съгласна съм.

# 2 432
Наистина ли Ариана Гранде тича в една писта с Мадонна???

И да, и не. Тичат в една писта на поп културата. Обаче поп културата се изменя, както и поколенията. Така че тичат в различни времеви писти. Мадона няма как да е масов идол на момиченцата сега. И времето е толкова динамично, че започва да ми се струва, че никакви легенди и величия доказани във времето няма да имат значение сега и в бъдеще. Всяко поколение си иска своите правила и звезди и това е особено подчертано в днешното поколение.

# 2 433
Kaк с Hung up сте я открили, момичета? Та това е към края на кариерата ѝ направо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Междудругото тя има ли нови песни последните 10 години?

Има - колаборация с Ники Минаж, Bitch I'm Madonna  се казва песента. Как да не го е срам човек?!?

# 2 434
Прототип на Есил Дюран га е била на 20🤭🤭😂
И текста нещо за цъфтежи, тя отдавна е цъфнала, даже прецъфтяла. Хубаво се е замазала в ИС, но като иде на участие и не я познаят много неприятно ще се получи🤭🤭🙄
Като ония тренд в ТТ- ъъъъ, аз поръчах това и дават топ мацка от ИС, а получих това и я дават по домашному и без филтрЕ, много смях има:)))
Та и Есил ще е тъй:)

Дъщеричката на Славея Сиракова:

# 2 435
  • Sofia
Бях на концерта на Мадона - за мен беше разочарование. Много шоу, малко талант. Наистина на живо е разочароваща. Нито една песен не звучеше както трябва, че да се изкефиш максимално.
Иначе не отричам - беше голяма звезда и има запазено място в музикалната история. Беше различна и провокативна.
За сравнение - почти по същото време бях на концерт на Джордж Майкъл - несравнимо! Най-висока класа изпълнител, нито един грешен тон, пълен перфекционизъм на живо. Невероятен кеф да се слуша.
Понеже споменавате и Лили Иванова- легенди се носят за нейните концерти и изключителен глас като млада.

# 2 436
Боже, никаква клю не съм! Тотална новина е за мен, че Хелън Мирън и Лиъм Нийсън са били двойка. 🤦
Скрит текст:

# 2 437
  • Mediterraneo
Мен Мадона ме спечели 2005 с албума "Confessions on a Dance Floor". Hung Up беше страшен хит тогава. Много гледах Сити Тв и имам чувството, че въртяха само тази песен. Седях и се възхищавах на тялото й. В много силен период беше тогава и то без грам провокация.

2005 Мадона отдавна се беше наложила. Истински добрите неща на Мадона са 20 години преди 2005 г! Like a virgin я изстрелва в космоса. Мадона е вселена! Нека да пее фалшиво, тя е в съзвездието на Майкъл като артист!

# 2 438
Ама, разбира се, че Джордж Майкъл има невероятен глас, но какво е общото с Мадона? Като сме тръгнали така, може и с Фреди Меркюри да я сравним като вокални възможности, по други линии - по-става.

Няма как днешните момиченца да се вълнуват от Мадона и това е нормално. През 80те и 90те нивото на звездите беше различно, защото не се снимаха от сутрин до вечер в инстаграм, социалните мрежи не съществуваха и индустрията беше съвсем различна. Днес вече всички са звезди Wink

# 2 439
Така е. Епохата на плакатите от Браво, значките и фен-клубовете по читалищата.
Тогава звездите си бяха инфлуенсъри, без да са се напъвали да бъдат такива, без да изкачат от хладилника. Тогава трябваше да си търсим източниците, чакахме да излезе еди-кой-си албум на касета или еди-си-кое списание... Чудни времена бяха. 😍

# 2 440
Kaк с Hung up сте я открили, момичета? Та това е към края на кариерата ѝ направо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Междудругото тя има ли нови песни последните 10 години?

Има - колаборация с Ники Минаж, Bitch I'm Madonna  се казва песента. Как да не го е срам човек?!?
Е, тя кучката-песента е много стара песен от 2015 година.
Даже има цял издаден албум с песни само преди 2 години от 2019-та. 👇
Скрит текст:
Като имаме на предвид, че почти имаме година и половина вече загубена в пандемия 👉значиии.......

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 21:48 от La Gitana

# 2 441
Емигрантски живот в Лисабон Joy
Гений е писал тази статия за Мадона.

# 2 442
Madame X е много хубав албум с чисти послания, които могат да те разтърсят. Примерно песента Батука и видеото към нея са изключителни. Снимките са правени на Кабо Верде, от където всъщност започва търговията с роби. Жените, които са били оставени на острова самотни са биели малките барабани за да изразят своя бунт. Много от тях и до днес поддържат традицията, макар мъжете отдавна да са си у дома и робството да е прекратено.
Мадона отдавна не прави музика заради ритъма и дискотеките. Нито я интересуват награди и брой фенове.

Бербатов си е присаждал коса.

Мария Бакалова много нелепо е сложила ръка върху гръдта на Глен К.

# 2 443
Отдавна си присади коса Бербатов. Има и много или по- скоро пресен ботокс в челото. Хубав мъж е.

# 2 444
  • Бургас
Много се опитвах да харесам Мария,още повече че е бургазлийка,но репликите и играта ме дразнят и цялата еуфория е като от приказката "Новите дрехи на царя"
Дано блесне в добри роли!Тази помия на Саша ми е прекалена!
Желая успех на детето от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт