Звездни компромати - Април'21

• 282 200
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 445
Ивайла Бакалова
Скрит текст:

Това ли е мъжът до нея?
Той не беше ли в затвора?
Кой е мъжът до Бакалова?

# 2 446
Ивайла Бакалова
Скрит текст:

Това ли е мъжът до нея?
Той не беше ли в затвора?
Кой е мъжът до Бакалова?
Весо Брадата!Бизнесмен....уж😂

# 2 447
  • Mediterraneo
Добър вечер, пригответе носовете!

# 2 448
  • София
Kaк с Hung up сте я открили, момичета? Та това е към края на кариерата ѝ направо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Междудругото тя има ли нови песни последните 10 години?
"I don't search I find" през 2020г става рекордната й петдесета номер 1 песен в Billboard Dance Club - повече от всеки друг музикант. Билборд тогава я обявяват за единствения жив музикант успял да оглави класация пет поредни десетилетия.
Прави музика и ще продължава дълго още надявам се, през последните десет години именно са едни от най-красивите й песни въобще и най-докоснали ме дълбоко : Masterpiece, Beautiful killer, Falling free, Best friend, Messiah, Ghosttown, Crave, I rise ... Не са станали популярни, защото е на 62 години. Популярност днес се определя от хлапета по стрийминг платформи, уви. Три световни турнета има за тези 10 години, и трите напълно разпродадени и счупили редица рекорди. MDNA Tour от 2012 г става най-успешното турне в цялата история на музиката въобще, състояло се в рамките на една календарна година. 305 милиона долара приходи за 7 месеца. Това е и най-съвършеното, изпипано и грандиозно ....нещо, което съм виждал през живота си. Вярната фен маса си я има и ще си я има.

# 2 449
Честно си признавам, че не знаех за песните на Мадона в последните 10 години. Мислех, че отдавна не прави нови неща. Благодаря за инфото. Ще чуя сега песните в Ютуб.

# 2 450
  • Rock & Roll feeling ...
На Хазарта песента, дава заявка да е приятна, но пресолява манджата с тези индивиди в клипа.
Все едно Карбовски му е правил каста.

# 2 451
Точно Карбовски стайл. Къде ги е намерил тези хора за клипа? На мен ритъмът не ми харесва, а иначе текста си е както обикновено на място и актуален. Като цяло му симпатизирам на Хазарта.

# 2 452
Това нещо на Ицо Хазарта си е чист криндж. Много ли му е трудно да приеме, че няма как като чичко да прави онова, което правеха с Ъпсурт. Защото в момента представлява един люпещ семки намръщен критикар, който се опитва да доказва на новото време, че още си го бива. И не е от възрастта тази чичковщина, да не ме разбере някой погрешно. От липса на адекватно занимание и поглед отстрани е.

# 2 453
А певицата с Хазарта коя е? От някой формат или друга?

# 2 454
  • София
Рийз
Скрит текст:
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс (Някой знае ли каква порода е кучето?)
Скрит текст:
Били Айлиш
Скрит текст:
Ирина Шейк (много странен панталон)
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:

# 2 455
  • Sofia
А певицата с Хазарта коя е? От някой формат или друга?
От формат е.
Участва и в сериала “Братя”.

Кристина Милева с красивите си деца😍
Скрит текст:

Алекс Халваджанова с децата
Скрит текст:

# 2 456
  • софия

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс (Някой знае ли каква порода е кучето?)
Скрит текст:
Пудел.

# 2 457
Е па на всички показани снимки Мария е по-красива. Млада, свежа, нормална.
На папарашките снимки с майка си на разходка хич не ми хареса. Имаше дълбоки тъмни кръгове под очите и изморен вид, овехтяла зимна шуба, въобще си приличаше на момиченце от махалата.

Те пък щото холивудските звезди все с бални рокли и супер грим са по улиците. И те същите повлекани по папарашки снимки.

# 2 458
Мария да не слага повече червено червило, с тези приближени очи хич не й тича. На мен не ми харесва, каквото и да облече. Нито е хубава, нито талантлива. Този толкова оспорван успех в Холивуд сякаш е се е пръкнал ей така безпочвено.

# 2 459
  • Countryside
Не съм гледала Борат 2, Борат едно ми стига, та не съм гледала ролята на Бакалова. Чета за кофти и вулгарни сценки, ама дано е показала талант и кариерата й тръгне нагоре.

Лично за мен Бакалова не е красива с това русо и зализана прическа. Мисля светло-кестеняво ще й върви повече и някаква разчупена прическа, младо момиче е, какво се е зализала като някоя тетка. И червилото е ужасно. Може да поработи по визията си, освен ако точно такава визия не се търси в Холивуд. Иначе й желая успех и да научи английски.

Общи условия

Активация на акаунт