Звездни компромати - Април'21

• 281 656
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Sofia
Гери Дончева е достойна последователка на БГ Опра. Не е ли некомфортно такъв огромен бюст да се вее свободно?
Скрит текст:

Тук без грим, нямаше да я позная

Калевска се мъчи в Тик Ток, явно хляб само с космоенергетика не се вади.

# 2 596
Мацката със синята рокля е жената (бившата?) на Сашо Кадиев

Бивша, бивша - 100%

# 2 597
Гери Дончева е достойна последователка на БГ Опра. Не е ли некомфортно такъв огромен бюст да се вее свободно?
Скрит текст:

Тук без грим, нямаше да я позная

Калевска се мъчи в Тик Ток, явно хляб само с космоенергетика не се вади.

Че тя е друг човек.. Може би и самата не се познава.
Тя всъщност какво работи тази личност?

# 2 598
  • Варна
Какво шие Дончева? Приличат ми на торбичките с ориз за физическо в детската градина от осемдесетте.

# 2 599
Тя пък от кога има такъв голям бюст??
А с коя в сега Кадиев в тия ливади, дето всички ги знаете ..

# 2 600
  • Sofia
Дончева е ПР на столична болница и шие торбички за един от рехабилитационните центрове към нея. На това му викам аз отдаденост и реклама.
Нона и тя се подмладява като от Некерман изскача и винаги ми оправя настроението.
Скрит текст:

И една стара, но златна. Кофти кадър с табелките зад нея, но пък важно е внушението.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 00:38 от Child of June

# 2 601
  • In The Middle Of Nowhere
Николета явно се е смалила с 1 см, защото много добре помня как в онова прословуто предаване close up каза, че е 169.
Скрит текст:

# 2 602
Цитат
Дичо... последно го видях на едно участие на фирмено парти в 21 часа си пристигна пиян на куче... Бях чувала сега и видях.
И не му е приятно пиянството. Пускаше супер неуместни смешки.
И аз съм с подобни впечатления. Преди 7-8г. дойде неадекватен на един абитуриентски бал. Пееше "Искам да те гледам на брега, искам да те хвана за г*за" и разни такива.
Това му беше любимия рефрен като беше с Д2 в клубовете - да те барам по г.за и тн. Явно си мислеше, че така е страшно готин. Доста семпла персона.

# 2 603
  • Down south
Николета явно се е смалила с 1 см, защото много добре помня как в онова прословуто предаване close up каза, че е 169.
Скрит текст:
Минало ли е време?
 С възрастта човеците се смаляват, вероятно това става и с въпросната дама.

# 2 604
Или просто когато си 162 и лъжеш, че си по- висок се объркваш един път кажеш 169 друг път 168....

# 2 605
  • In The Middle Of Nowhere
Възрастово се смаляваш, когато одъртееш сериозно, но между 23 и 33... едва ли🤤🤥

# 2 606
  • Sofia
Виждала съм я на живо и ми стори много дребничка,  няма начин да е 169, по-скоро 159.

# 2 607
Алисия не се прави на исполин, казва че е 162. Като съпоставим Алисия до Валери и Николета до Валери..... така като гледам са доста еднакви на височина
Скрит текст:

# 2 608
Алисия е с токчета. Дори и да не са високи токчета, надали са по-малко от 5-6 см.

# 2 609
Валери колко е висок?

Общи условия

Активация на акаунт