Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 167
  • 844
  •   2
Отговори
# 645
  • Стара Загора
И аз похвалвам отново Нотино. Вчера сутринта поръчах и платих с карта. Тази сутрин куриера ми донесе пратката. Кокосовата Дона се оказа чудна. С аромат на екзотика, слънце, коктейли и безкрайни небеса. 🥥🍸🌅

# 646
Дами, включвам се с едно питане.
Скоро закупих парфюм от Нотино, и преди съм взимала от тях - никакви проблеми. Последният, който взех обаче при проверка на бач кода в checkfresh ми излиза, че е произведен през 2012, а в checkcosmetic изписва 2020 като дата на производство. Хванах парфюма на доста добро намаление, но тъй като е зимен парфюм, а и досега никога не е имало проблем с Нотино, не съм се усъмнявала.
Има ли повод да се тревожа?

Сега проверих и друг парфюм - в checkfresh излиза 2021 - произведен седмица преди да го получа, а в checkcosmetic - 2020.
Не виждам проблем. Тези сайтове за проверка не работят с производителите и няма как да знаят всички бач кодове и тяхното значение. За някои марки са по-точни, за други не са. От кода не можете да си правите заключения дали е менте или с изтекъл срок на годност.

# 647
И аз похвалвам отново Нотино. Вчера сутринта поръчах и платих с карта. Тази сутрин куриера ми донесе пратката. Кокосовата Дона се оказа чудна.
На каква цена беше? Днес вече няма нито една бройка Confused

# 648
Дами, включвам се с едно питане.
Скоро закупих парфюм от Нотино, и преди съм взимала от тях - никакви проблеми. Последният, който взех обаче при проверка на бач кода в checkfresh ми излиза, че е произведен през 2012, а в checkcosmetic изписва 2020 като дата на производство. Хванах парфюма на доста добро намаление, но тъй като е зимен парфюм, а и досега никога не е имало проблем с Нотино, не съм се усъмнявала.
Има ли повод да се тревожа?

Сега проверих и друг парфюм - в checkfresh излиза 2021 - произведен седмица преди да го получа, а в checkcosmetic - 2020.
Не виждам проблем. Тези сайтове за проверка не работят с производителите и няма как да знаят всички бач кодове и тяхното значение. За някои марки са по-точни, за други не са. От кода не можете да си правите заключения дали е менте или с изтекъл срок на годност.

Благодаря!
Със сигурност не е менте. Трайността му е повече от 12 часа. Всичко с кодовете па кутията и бутилка е ОК. Притесни ме просто датата на производство в единия сайт - 2012. На кутията има и QR код, който не съм сигурна дали се използваше масово през 2012.

# 649
А дали Парфимо ще имат някакъв код за Великден? Досега не съм поръчвала от тях. Искам да си взема Mon Paris - YSL.

# 650
Такава цена + безплатна доставка няма никъде: Jean Paul Gaultier Ultra Male

# 651
Добрутро!

В парфюми шоп заредени Нишане. Има и Zenne, макар цената на тестера да е смешна, спрямо цена на продукт.

# 652
Този уикенд в notino.

# 653
Само на избрани парфюми от марките е. Не е за целите марки, за съжаление. Lancome хваща само Idole май, другите -не. Никакви кой знае какви предвеликденски промоции не пускат. И Parfimo също надуха цените на Marc Jacobs Perfect пак, как го изтървах...

# 654
Поръчах по месинджър от Висша козметика, днес получих смс за пратката, но ме учуди доста цената на доставка - 10,50лв.

# 655
Приятел си поръча парфюм от Парфюм БГ, но парфюма си е чисто менте. Като сравня стария, купен от другаде и този нямат абсолютно нищо общо. Искам да върна парфюма, но е отворен и ще ми възстановят до 70%, попитах служителката - тя пък ме пита как така съм сигурна, че не е оригинал и  да чета в сайта за връщане. Къде да сигнализирам?

# 656
Получих тестер 100мл на Монтал. Колко би следвало да тежи, защото ми се струва, че е наполовина?

# 657
Vion, дайте повече информация по какво заключихте,че е менте. Кой е парфюмът, проблеми с опаковката, със сока ли ?

# 658
Получих тестер 100мл на Монтал. Колко би следвало да тежи, защото ми се струва, че е наполовина?
118-120 грама

# 659
Претеглих го и е 119 гр без капачката и 129 гр  с нея. Би трябвало да е наред значи.

Общи условия

Активация на акаунт