Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 190
  • 844
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз живея на 10мин от The Mall. Ако искате ми пишете мога да проверя каквото ви интересува Simple Smile

П.С. Помислих, че магазина се казва така Grinning

# 631
Не вкички мостри са по 6лв, зависи кои са парфюмите

# 632
Днес получих поръчан парфюм от Elinor (тестер), но имам съмнения, че липсва количество от него. Нямаше и празен ход, също в поръчката писах да има опция преглед, но куриера каза, че пратката няма опция "преглед".
Моля споделете вашето мнение!

# 633
  • София
Да, най-новите са по 10 лв.

# 634
deskaT , по това което виждам в интернет май са така тестерите.Разгледай.

# 635
Такова е количеството на тестера и аз взимах такъв, и то от дама, която работи в голяма световна верига.

# 636
Поредна получена пратка от starcorp, две "бабички", всичко е отлично, както винаги. Едната тази година навършва 50...
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Rive-Gauche-96.html

# 637
Ако някой има код за Дъглас моля да го подели. Пробвах с късмет, но не стана

# 638
Такова е количеството на тестера и аз взимах такъв, и то от дама, която работи в голяма световна верига.

Такова е количеството! И на Абсолю варианта, и на този - имам и двата по 100 мл. Абсолю беше тестер и аз като го видях реагирах точно така - много се ядосах, че някой солидно е пръскал от него. Естествено се обадих в сайта и разбрах, че си е така, дори ми предложиха да го върна и някаква компенсация, ако се съмнявам.
А другият, точно като показания го купих продукт 100 мл миналата година. Собственоръчно си разпечатах целофана и мога да гарантирам, че си е такова количеството, просто явно бутилката е с по-голяма от 100 мл вместимост. Smirk

# 639

Такова е количеството! И на Абсолю варианта, и на този - имам и двата по 100 мл. Абсолю беше тестер и аз като го видях реагирах точно така - много се ядосах, че някой солидно е пръскал от него. Естествено се обадих в сайта и разбрах, че си е така, дори ми предложиха да го върна и някаква компенсация, ако се съмнявам.
А другият, точно като показания го купих продукт 100 мл миналата година. Собственоръчно си разпечатах целофана и мога да гарантирам, че си е такова количеството, просто явно бутилката е с по-голяма от 100 мл вместимост. Smirk
Този се води 90мл., не знаех, че имат и по 100мл.😊

# 640
  • NE
Аз го взех с абонамент към билетина на Дъглас с -10% отстъпка и безплатна доставка за 84 лв. По-евтин не намерих, а доста търсих.
А хареса ли ви?

Да, аз имах мостра и определено е моят аромат. Сливата ми се откроява повече от мускуса. Самата мостра я приключих за ден-два.

Jimmy Choo I want Choo и много ми допадна. За мен има явна разлика с CH Good girl

# 641
Скрит текст:

Да, 90 мл е - моя грешка! /значи бутилката наистина е правена като за 100 Wink/

# 642
Делириум избиват с бързина. Вчера поръчах, днес получих 👌🏻 Прекрасно опаковано и точно мострите, които поръчах (не като Дъглас, дето си импровизират както дойде).
Да вметна за възмутените от цената за доставка на нотино (и аз съм от тях 😀). Поръчах вчера новата звездичка на Мюглер и още нещо и пак-доставка!!! Обаче напоследък почнах да ползвам  onlinepromo.bg, които дават кешбек за доста сайтове. За нотино е само 1%, но пак e нещо. За някои сайтове стига до 3-5%. Досега ми ги хвана за поръчки от фешъндейс, нотино, feelunique и aboutyou, но и за доста други има. Кешбекът се изплаща, когато съберете поне 20лв в акаунта от поръчки, като 10лв ти ги дават бонус от самия сайт още като се регистрираш.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:32 от tuali

# 643
Дами, включвам се с едно питане.
Скоро закупих парфюм от Нотино, и преди съм взимала от тях - никакви проблеми. Последният, който взех обаче при проверка на бач кода в checkfresh ми излиза, че е произведен през 2012, а в checkcosmetic изписва 2020 като дата на производство. Хванах парфюма на доста добро намаление, но тъй като е зимен парфюм, а и досега никога не е имало проблем с Нотино, не съм се усъмнявала.
Има ли повод да се тревожа?

Сега проверих и друг парфюм - в checkfresh излиза 2021 - произведен седмица преди да го получа, а в checkcosmetic - 2020.

# 644
  • София
+ за Дъглас вчера поръчах и днес парфюма е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт