Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 198
  • 844
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Благодаря!

# 616
Мейкъп периодично изплискват легена с "оферти".  Заредили Oud Satin Mood MFK на 709лв  при положение, че в два доста популярни тук немски сайтове, се намира за 460лв. Едно и също нещо 😆. Само дето немците поне ще дадат и някоя смислена мостра.

# 617
Поръчах си разни пробички от sensuniqueparis.com. Пристигнаха бързо и прилежно опаковани. Доставката е безплатна за Европа за поръчки над 15 Е. За интересуващите се от нишови аромати е приемлива опция.
Иначе от parfumdreams вече забравих какво съм поръчала, при това в момента на поръчването парфюмът беше означен като наличен. Но правят по някое намаление, та успяват да ни излъжат.

# 618
Аз го взех с абонамент към билетина на Дъглас с -10% отстъпка и безплатна доставка за 84 лв. По-евтин не намерих, а доста търсих.
А хареса ли ви?

# 619
parfium.bg код ЦВЕТНИЦА5 отстъпка -5%  валиден от 22.04 до 26.04.2021г. и важи за всички продукти, включително и за вече намалените артикули.

# 620
https://www.parfimo.bg/givenchy-l-interdit-2019-eau-de-toilette-za-jeni/
Добри цени според мен ако някой търси. Може и отдавна да са ама вече не го следя и сега видях.

# 621
Да попваля Елинор , търсех Queen of Sheeba обадиха се,че са го заредили ,ще ми приложат отстъпката и го пратиха още същия ден.
Впечатлена съм !

Момичета и момчета може ли на лични код за Нотино 5 % ,да спестя поне доставка..
Благодаря!

# 622
Намаление в сайта на Делириум на някои парфюми до -30% от днес до 30.04.
В Сефора 100 мл. на цената на 50 мл.

# 623
Офертата на Сефора до кога е валидна? Благодаря.

# 624
  • Бургас
Е много ме дразнят тия доставки, направих поръчка в парфимо за 150 лв, ама тия 5 лв доставка направо ми вадят очите. Ползвах код за -11лв, но все пак... Купих си тестер на JHG и две палитри и честно казано не видях да ми направи намаление на втората, но нищо, ще го преживея. Надявам се много тестера да дойде с капачка и палитрите да не са натрошени.

# 625
Офертата на Сефора до кога е валидна? Благодаря.
От 22 до 25 пише в инстаграма им.

# 626
В Елинор с код има много изгодно и тестер, и продукт Sensual Instinct Montale Simple Smile

# 627
# 628
Аз си смятам с намалението от 35% колко биха дошли, когато пуснат. А 350 за Jasmin Rouge аз лично не съм виждала. Ако има, ще се радвам да чуя къде. Simple Smile

JASMIN ROUGE

# 629
От магазина на Висша Козметика-Haute Parfumerie в The Mall мога ли да поръчам да ми доставят мостри? Много,много искам да пробвам някой неща на Xerjoff. Ако някой има път на там и е склонен да му пратя парички да ми вземе ще съм много благодарна. По спомен Милен беше споделил,че са по 6лв.,а не ми се иска да плащам двойна цена от официалния им сайт.

Общи условия

Активация на акаунт