Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 234
  • 844
  •   1
Отговори
# 555
  • София
570-580 лв. мисля са 100-те.

# 556
  • София
Благодаря, заболя ме само като го прочетох. Joy

# 557
Всички знаем, че има надеждни сайтове, където TF PB - 50 мл. е 250 лв. а 100 мл. е 340-360 лв. Simple Smile

# 558
# 559
Елинор са много бързи. Получих днес Hayati, който поръчах вчера. С безплатна доставка и намаление от 14% с кода. Парфюмът много ми хареса на първо четене - смесица между сладолед и дъвка хуба буба Grinning Утре ще го разнося повече, но мисля, че е успешна покупка на сляпо. Чакам само новият Angel от my origines и май нямам други спешни парфюмни желания засега Simple Smile.

# 560
  • София
Всички знаем, че има надеждни сайтове, където TF PB - 50 мл. е 250 лв. а 100 мл. е 340-360 лв. Simple Smile
Аз си смятам с намалението от 35% колко биха дошли, когато пуснат. А 350 за Jasmin Rouge аз лично не съм виждала. Ако има, ще се радвам да чуя къде. Simple Smile

Аз влизам с оплакване от makeup. Бях пуснала поръчка за тестер на Allure, дойде в надраскан картон (тип вътрешността на парфюмните кутии), заклещен с 2 евтини ластика и без капачка. Повече не го гледах, не го приех и ще чакам другаде да излезне. Блякс.

# 561
много добре опакована поръчка от елинор - закъсня малко, но ме предупредиха и не бях нетърпелива
за приятелка: https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Brit-Rhyth … -Women-22839.html - разбирам защо се харесва и знам защо аз не го харесвам
понеже писахме за колоните, това също беше в пакета: https://www.fragrantica.com/perfume/4711/4711-Acqua-Colonia-Bloo … e-Basil-8700.html - още нямам впечатления освен, че началото е страхотен сочен портокал

# 562
Елинор са много бързи. Получих днес Hayati, който поръчах вчера. С безплатна доставка и намаление от 14% с кода. Парфюмът много ми хареса на първо четене - смесица между сладолед и дъвка хуба буба Grinning Утре ще го разнося повече, но мисля, че е успешна покупка на сляпо. Чакам само новият Angel от my origines и май нямам други спешни парфюмни желания засега Simple Smile.

Може ли да споделите какъв е кода за отстъпка в Elinor?

# 563
deskaT, lovelinor все още намалява с 14%.

# 564
Tоя Allure и изобщо другите Шанели защо изобщо си ги причинявате като тестери, щом са толкова съмнителни? В мейкъп го има и като продукт с кутия. В смисъл, разликата май не е толкова колосална, че да си заслужава да се терзае човек какво точно ще дойде, ако е тестер.

# 565
  • София
- Защото питах и повечето хора са доволни и им пристигат в кутия и с капачка.
- Защото 100лв разлика не е малко за мен, мовъа работа и възможности на фона на немалко папрфюми.
- Защото пробвах и имам право са съм недоволна.

# 566
  • София
Аз ползвам тестери и съм доволна.

# 567
Aa, e 100 лв си е сериозна разлика. Мен ми се беше мернало от порядъка на 40-50 примерно.

# 568
  • До сърцето...
Всички чужбински пратки, които минават през Спиди, е добре да се следят проактивно,
Скрит текст:
защото на мен ми се случи телефонът ми да е изписан на 3 места на кашона и Спиди пак бяха сложили пратката в статус "неуспешна доставка поради липсващ телефон", без да се свържат с мен - никога не си правят труда да се опитат да намерят получателя, нито на физически адрес (ако е домашен), нито по мейл... Аз лично съм вдигнала ръце и си следя сама нещата, не разбирам къде се чупи връзката, при положение че имат данни за клиентите си, в много случаи и мейл адреси имат, но никога, абсолютно никога не са се свързали с мен те да кажат "има проблем с адреса/телефона" и т.н.
Та тази им услуга определено е доста проблемна и нито веднъж не съм получила пратка от чужбина до адрес, без аз да си я потърся.

Аналогичен случай и у наше село. Пратките от чужбина са вече платени и те (Спиди) нямат никаква мотивация и контрол за коректно доставяне.
Скрит текст:
Слава богу, при нас се смени момичето в офиса, та тя си прави труда за издири телефона сред надписите, не знам до кога ще издържи.
Извинете за спама.

# 569
Tоя Allure и изобщо другите Шанели защо изобщо си ги причинявате като тестери, щом са толкова съмнителни? В мейкъп го има и като продукт с кутия. В смисъл, разликата май не е толкова колосална, че да си заслужава да се терзае човек какво точно ще дойде, ако е тестер.
Разликата е точно 104 лева. Но занапред май не бих си го причинила.

Виждам, че има и други доволни от тестера на Алюр от мейкъп. Пускам снимки на получения от мен.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Пускам и скрийншот на поръчката си, със снимка на това, което би трябвало да получа.
Скрит текст:

Ако Ая е получила нейния тестер, ще ми е интересно да сподели какво е пристигнало.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 00:19 от brumchilka

Общи условия

Активация на акаунт