Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 213
  • 844
  •   1
Отговори
# 600
Пишете на Шанел и питайте. Има различни партиди, производства, дистрибутори, вносители и т.н.

# 601
  • виртуално
Моето мнение е: Щом имаш дори и най-малко съмнение - връщай.
Това чувство винаги остава и ми отнема радостта от ползването...

# 602
  • Sofia
Колкото пъти съм писала на официалните  сайтове , задължително ми отговарят само с  " ако е закупено от официален дистрибутор   значи е наред."

# 603
Гледам,че много коментирате този тестер на Шанел и сравнявате.А дали пък тестера ( защото е тестер) просто си е с такова "недоизпипано шише" и всичко да е до година, партида, производство и т.н. и това да е причината да са различни и тези, които сравнявате .В крайна сметка ако нещо наистина толкова ме разтревожи аз щях да го върна веднага, нямаше да сравнявам ,да се чудя и да умувам с дни.

# 604
Преди време бях чела, че Шанел внасят опаковки от Китай. Не зная вярно ли е или не, не харесвам Шанел и нямам техни парфюми, но в статията доста подробно описваха кривите капачки и разни други несъвършенства.
Чакам си поръчката от Парфимо, два тестера Loewe на много добри цени. Предишният Loewe Aura Magnetica, закупен от тях, дойде без капачка, но с картонено цилиндърче - предпазител, и тестерна кутия с надписи на испански. Не се съмнявам в автентичността му.
Като цяло Parfimo са най-конкуретни в цените на парфюмите, които харесвам. Не съм имала проблеми с поръчките от тях.

# 605
Здравейте, някой читав код за notino, може ли да подскажете.

# 606
  • NE
Бях поръчала изгодното Twilly от makeup, но отказах поръчката. Трябва да се появи скоро. Реших се на NR Musk noir for her, който ми излезе 84 лв. от Дъглас.

# 607
Аз по всяка вероятност няма да се занимавам с връщане на Алюра, защото съм платила предварително с карта, и доколкото знам тези не са много лесни на връщането, надявам се ароматът да е наред.

# 608
Аз по всяка вероятност няма да се занимавам с връщане на Алюра, защото съм платила предварително с карта, и доколкото знам тези не са много лесни на връщането, надявам се ароматът да е наред.
Че каква разлика има? Парите и в двата случай са пристигнали при тях, и при двата случая ще ти поискат банкова сметка за да ти върнат парите.
Особено като има големи съмнения за автентичноста, а и както историята се разгласи в темата няма как да ти откажат. А ако го направят това не говори добре за реномето им (makeup.bg)

# 609
Lazuli,ако беше с наложен платеж, можеше да върне продукта още при прегледа на стоката и нямаше да е нужно да прави последваща рекламация , но съм съгласна, че е редно в случая, ако наистина има проблем с автентичността, сумата да се възстановява безпроблемно,независимо от предпочетения начин на плащане.

# 610
Здравейте,от къде в момента може да се купи изгоден
NARCISO RODRIGUEZ FOR HER MUSC NOIR
В Дъглас ми го намаля  до 93лв,по изгодно виждали ли сте го?

# 611
  • София
Здравейте,от къде в момента може да се купи изгоден
NARCISO RODRIGUEZ FOR HER MUSC NOIR
В Дъглас ми го намаля  до 93лв,по изгодно виждали ли сте го?

В полето за код пишеш КЪСМЕТ, дава още -5%

# 612
  • NE
Аз го взех с абонамент към билетина на Дъглас с -10% отстъпка и безплатна доставка за 84 лв. По-евтин не намерих, а доста търсих.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 18:22 от Flower Fairy

# 613
  • Бургас
Здравейте,има ли код за parfium.bg?
С търсачката не можах да открия.

# 614
Здравейте,има ли код за parfium.bg?
С търсачката не можах да открия.
PROMO5, но пише, че е за над 70 лв.

Общи условия

Активация на акаунт