Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 277
  • 844
  •   1
Отговори
# 480
Отново могат да се поръчва сет от два мини аромата https://www.franciskurkdjian.com/int-en/p/my-wardrobe-customizab … efills-31F71.html

# 481
# 482
  • Пловдив

Най-вероятно е на Фарена консепт, текстовото съдържание обаче е потресаващ google translate без елементарна редакция, за качеството на ароматите не мога да кажа нищо, но има сайтове с много по-добри цени.

# 483
Много странен сайт. Ползват стария адрес на Фарена - 10 Tsar Kaloyan str, който не е актуален от 5 години. Отдавна се преместиха в Маринела. Дали някой не им ползва името. Чак пък да не си знаят собствения адрес Grin
А даденият телефон връща много интересни резултати в Гугъл за лазерни процедури в Благоевград Laughing , но не съвпада с телефона на Фарена.

# 484
Здравейте,  споделям,  че Нотино са пуснали код за 20% намаление на избрани парфюмни марки, сред които - Армани,  Ланком и Кло.

# 485
brasty.bg дават - 20 лв. при абонамент за бюлетина.

+ няма такава цена никъде: Parfums de Marly Layton

# 486
brasty.bg дават - 20 лв. при абонамент за бюлетина.

+ няма такава цена никъде: Parfums de Marly Layton

Здравейте!
Направих абонамент за бюлетин на Brasty.bg, но не получих код за отстъпка. Дали ще ми ги намали при приключване на поръчката?
Благодаря!

# 487
Здравейте!
Направих абонамент за бюлетин на Brasty.bg, но не получих код за отстъпка. Дали ще ми ги намали при приключване на поръчката?
Благодаря!

1. Регистрация:

2. Проверка за спам:

3. Потвърждаване:

4. Код - 20 лв. :

# 488
  • София
Пореден положителен отзив от Нотино. Поръчах с кода за намаление на козметика в събота и току-що куриера на Спиди ми донесе пратката.

# 489
Да имате предвид, че -20 лв. в brasty важи за суми над 200 лв.

# 490
Аз пък искам да изкажа лееко разочарование от Нотино. Поръчах в неделя следобед веднъж и в късния следобед се сетих, че искам още нещо, та поръчах и него. Веднага им писах мейл, в който ги моля да обединят поръчките. Днес проверявам мейла- нищо от тях, викам си ще им звъня. Проведох един доста интересен разговор - поръчките не можело да се обединят, щото видите ли вече били обработени. Казвам на дамата, че съм писала мейл и нямам отговор - отговаря ми се, че в събота и неделя не работят и днес щели да си преглеждат пощата, но така или иначе не могат да ги обединят и ще получа две пратки...Та за себе си ще знам, че няма комуникация в почивни дни с Нотино, съответно ще избягвам поръчки по това време.

# 491
и аз имам поръчка от Нотино , от петък , платена с карта, но никакво движение по нея - ако не бях платила предварително щях да я откажа ....

# 492
И моята е от петък, платена. Писах и аз, че искам да добавя към поръчката. Ни вест, ни кост... Няма и да добавят, ще трябва пак да поръчам, но като събера и други неща. Изпуснах обаче 15% намаление на козметиката. Ако реагираха събота и неделя, щеше да е добре. Как в тия времена, когато половината свят е без работа, а някой ти дава парите си, ще си позволиш да блееш, не знам, ама ей на!

# 493
В Нотино има новия Angel. Сега ме е яд, че го поръчах от Франция Sad https://www.notino.bg/mugler/iced-star-toaletna-voda-za-zheni/

# 494
  • София
В Нотино има новия Angel. Сега ме е яд, че го поръчах от Франция Sad https://www.notino.bg/mugler/iced-star-toaletna-voda-za-zheni/

Очаквам моят парфюм, закупен от чужбина, тези дни и не съжалявам - цената беше по-добра. Странно е, че от сайта на Мюлер не изпратиха мостра, както обикновено правят с новите си аромати.

Общи условия

Активация на акаунт