Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 181
  • 844
  •   1
Отговори
# 660
Vion, дайте повече информация по какво заключихте,че е менте. Кой е парфюмът, проблеми с опаковката, със сока ли ?
Парфюмът е Bvlgari MAN 100 ml.
Пробвахме на едната ръка със същия такъв, но купен от чужбина и на другата ръка с новия. Няма никаква база за сравнение, този новия е лек, едва доловим, освен това и аромата е различен.
Иначе по кутията има ли някакви белези, по които мога да отрия нещо?

# 661
# 662
Претеглих го и е 119 гр без капачката и 129 гр  с нея. Би трябвало да е наред значи.
Да, просто бутилките са много леки и като е за пръв път, всеки си мисли, че е получил половин парфюм.

# 663
Претеглих го и е 119 гр без капачката и 129 гр  с нея. Би трябвало да е наред значи.
Идеалка си е. Шишетата на Монтал са много леки и затова създават такова чувство.  Аз винаги минавам Монталите през кантар Simple Smile

# 664
Наред е явно, Монталите по принцип изглеждат много леки и при движение сякаш не са пълни, а всъщност са. Когато скоро си купих поредния продукт с кутия и запечатан целофан, точно това ми направи и на мен впечатление.

# 665
# 666
  • София

Да, сайтът е препоръчан!

# 667
Да, много добра. Ако не ти е за подарък, вземи си тестер - с капачка е и с празен ход (скоро купувах, но от Мейкъп и беше дори по-евтин (48.60 лв.) и с безплатна доставка).

# 668
Благодаря,до сега съм купувала този парфюм от физ.магазин,познавам аромата и се надявам всичко да е наред,купувайки го онлайн.

# 669
  • NE
Има ли актуален код в dolce.bg?

# 670
  • До сърцето...
Приятел си поръча парфюм от Парфюм БГ, но парфюма си е чисто менте. Като сравня стария, купен от другаде и този нямат абсолютно нищо общо. Искам да върна парфюма, но е отворен и ще ми възстановят до 70%, попитах служителката - тя пък ме пита как така съм сигурна, че не е оригинал и  да чета в сайта за връщане. Къде да сигнализирам?

Такова питане е емоционално, но нищо не носещо.  Тук , в темата, ли питаш къде да сигнализираш?
Ако търсиш съвет, дали наистина е менте получения парфюм е вече друг въпрос. Това продукт ли е, тестер ли е, какви милилитри, снимки на кутията, бутилката, бач-код или други такива.
Но аз мисля, че вече си решила въпроса. А приятеля защо не може да сигнализира, че ти се заемаш?

# 671
vion, провери ли дали не са различни партиди / години на производство- съставките се снемят през няколко години на някои линии...

# 672
Здравейте! Питането ми е дали някой има наблюдения относно парфюмите на Tiziana Terenzi от сайта на parfium.bg?

# 673
  • Варна/Лондон
Моля, ако го мерне те някъде с хубава цена, да споделите 🤗
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Bal-d-Afrique-6458.html

# 674
Нааай-после пристигна Blood Oranges 🌞🍊🩸

Общи условия

Активация на акаунт