Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 86 695
  • 844
  •   1
Отговори
# 795
И аз се оглеждам за Botega Veneta Knot Absolue, не го намирам никъде. Пишете, ако ви попадне оферта. Благодаря 🤗
Има го в Olsimple, и на добра цена- 157лв, но не познавам сайта и засега не смея да поръчам. Виждам в страницата им във ФБ, че са доста активни, но ще се опитам да ги проуча от някъде

# 796
Здравейте, търсих в темите с търсачката, но не открих, има ли поръчвали от този сайт pmparfumi.bg. Много ще съм благодарна, ако ми отговорите Simple Smile

# 797
  • София
Brasty покрай празниците пускат ли някой код? Да сте срещали такъв?

# 798
  • Sofia
Parfium.bg промо код: ВЕЛИКДЕН5 Ваучерът е валиден за периода 29.04.2021г. - 03.05.2021г. и важи за всички продукти, включително и за вече намалените артикули.

# 799
Намалението на Елинор дали важи и в магазина им в Бизнес парка?
Мисля, че да.
Магазина до преди 2 седмици беше празен . Така е поне от година го няма

# 800
Направо се скъсаха от намаления 5 % за Великден .... И безплатна доставка над 50лв в Нотино. Очаквах днес вместо да боядисвам яйца да ловя оферти.

# 801
  • Sofia
Направо се скъсаха от намаления 5 % за Великден .... И безплатна доставка над 50лв в Нотино. Очаквах днес вместо да боядисвам яйца да ловя оферти.
Точно същото си помислих преди малко. Елинор са най-щедри, но пък там асортимента не включва нещата, които търся. Здраве да е.

# 802
Намалението на Елинор дали важи и в магазина им в Бизнес парка?
Мисля, че да.
Магазина до преди 2 седмици беше празен . Така е поне от година го няма
Елинор отвориха нов магазин преди няколко месеца. Говоря за него.

# 803
  • Балчик
Знае ли някой откъде най-изгодно да си купя Musc noir на Родригес?

# 804
Oчаквах и аз по-симпатични промоции, особено от Нотино, но нищо не ме грабна. В Парфимо световете с Perfect Marc Jacobs само ме изкушиха, с кода за отстъпка и 3% кешбек от onlinepromo се получава доста добре. Цената е по-ниска от само бутилка в същите разфасовки. https://www.parfimo.bg/marc-jacobs-perfect-eau-de-parfum-za-jeni … C6AUaAnOkEALw_wcB

# 805
  • Стара Загора
За мен този аромат не струва, а и бутилката е пълен кич. Като знам какви съкровища имаш ти, се чудя защо изобщо си правиш труда да го гледаш. 😁

Иначе оферта в Нотино според мен е 90 мл Versace Crystal noir EDP. Струва 79 лв с безплатна доставка. Вчера колежка ме пита и навсякъде другаде е над 100 лв. Та с един код от 5 % цената ще е бонбон.

# 806
За мен този аромат не струва, а и бутилката е пълен кич. Като знам какви съкровища имаш ти, се чудя защо изобщо си правиш труда да го гледаш. 😁

Е, че аз точно затова го взех. 😆 Имам слабост към cute-кич бутилките, съвсем отделена категория са ми. Ароматът не е уау на уау-вете, но ми е достатъчно приятен, за да го искам и да го виждам подходящ за неангажиращо дневно носене. Само чаках приемлива оферта за него. 😜

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:41 от tuali

# 807
  • София
Да, аз си взех кристал ноара, но без код за 5%. Не че нямам почти пълна бутилка, ама като знам, че ще го изпръскам, не се двоумих.
Никога не ми излизат кодове за 5% обаче?

# 808
И аз към разочарованите от липсата на оферти. Исках само Pure bloom от Елинор ( плюсче за тях, дойде за 1 ден, а ароматът е разкошен Heart Exl ). Всъщност, дори и не очаквах да има нещо интересно .. като цяло около празниците почти нищо няма.

# 809
  • виртуално
и аз проверявам за добра оферта на Girl of now Forever
лошото е, че търся 30 / мах 50мл шише

Общи условия

Активация на акаунт