Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 069
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Весе, аз винен кебап съм замислила. Слагам и гъби и правя или ориз, или картофено пюре. С кило месо ядем 4 човека два пъти.
За неделя сме на агнешко.

# 2 446
  • Mediterraneo
Аз в пристъп на лудост пържих филии. Направих им една пилешка супа да ядат за обяд и вечеря, ММ ще прави паста за малката и гостенчето. Утре да ядат, каквото има( аз съм на работа), за неделя- агнешко и дроб-сърма( мама е тук, ще готви тя, че най- добре й се получава дробеното).

# 2 447
Разготвихте са, туй хубуу. Или пък не 👀

Аз го играх доставчик.. Тва лЮкарства, храна, тоалет папир.. мда.
Сестра ми е в положение шах и мат. В началото на предната седмица, вторник/ сряда, ги карантинираха повечето като контактни. Десет дена. Ок. Обаче от 28- ми вечерта е без обоняние и вкус. По- точно на приливи и отливи. Вчера се обадила на РЗИ/ и на тях .. лайката/, да дойдат да я тестват. Под карантина няма как иначе. Тей. Дошли, прайли квот прайли, рекнали и, резултат до довечера. За снощи. Тц. Няма ни снощи, ни днес. До този момент глас в пустиня, звън на Марс. И тя... в необрано лозе. От 05-ти трябва да затръгва да работи. Ама как ще затръгва, зарАзна лий, не е ли? Кой? кооой да ти кааажее? / така се пее в народното творчество/. Звъняла едната и колежка у МВР- тУ. От там компетентно отговорили- звъннете в РЗИ София 🥴/ ... и на тях лайката/. От голУемия град върнали- звънете си на ващо РЗИ 😂😂😂 То хубу. Ма няма никой на телефоня.. И шах, мат и следващото ... там кое беше.. патовата ситуация.
ШмЪ ядосат, ше отида на адреса на РЗИ- ту, ще се прочуя. Шанс им давам още малко. МакЪр и да не подозират😂 за шанса...

# 2 448
  • sf
Чакай ти да намериш някой в РЗИ през почивните дни.
Моят го намерих- писах в инстаграма на неговия приятел 🤣 после ми праща клипче, гол до кръста и ми вика "обичам теееее" 🤣🤣🤣
Яйца от пъдпъдъци не намерих ни в Била, ни в Лидл, всяка година оставям за последния момент,.пф.

# 2 449
И аз за последно бях на концерт през ноември 2019 на Васко Василев,
Това е последният концерт, на който бях, Прити. Не ме свърта вече!

# 2 450
Чакам, Донси.. То в пандемия ако не работи тва РЗИ, кога? Все трябва да има дежурни.. Ще ме карат да ходя и проверявам наличния състав ся там.

# 2 451
  • Пловдив
Виж някакъв национален телефон...там да те насочат.

# 2 452
Абе убава работа,ама българска...

# 2 453
Не се работи днес, но и аз до сега чистих. С малко дете няма как и ден да пропусна, защото ще стане кочина. То всичко, от което опитва го има и по земята- фъстъци, бисквитки, картофки, няма как да оставя така до утре. Преди това излизахме на детската площадка. Днес и за къс ръкав е топло даже. Мога спокойно да си направя яйца на очи отвън на плочките. И пак се размечтах за море...дойде ли това време все съм мислено на някой плаж.
Сиси и scania липсват. Надявам се всичко е наред с тях. Може вече да се пекат по гръцките курорти. Половин Бг също на там се изнесе за празниците. Само аз останах тук- да пазя сянка на къщата.
Не се преуморявайте, тези дни са за ядене, пиене и тези три неща.

# 2 454
Тук съм аз, чистих досега и пак събирах багаж, че отиваме в младежа след малко. Навън си е за плаж, утре може и да отидем. Водата е студена за мен, но поне могат децата да си поиграят на пясъка. Нищичко не съм правила и нямам намерение да правя, нямам идея как точно да се включа, а и позициите за готвачи са заети вече, така че ще съм си баш нагости в стил "моята голяма луда гръцка сватба".

Истината е, че вчера се засилих да купувам продукти да боядисаме няколко яйчица и да спретна козунак, но децата бяха толкова криви и мрънкащи, че ми замина всякакъв ентусиазъм. И така както намерих паркинг с триста зора в лудницата, така дори и не слязох от колата, а направо потеглих към къщи. След година и кусур вкъщи вече нищо не ги радва и нацупените физиономии са ежедневие. Писна ми, а особено по празници направо ме срива. Не съм била у дома за празник от 14г Confused

ПП: От два дена неуспешно се опитвам да се запиша за ваксинация, уж ме открива системата и ме одобрява и на следващата стъпка вече не съществувам. Писах мейли, пусках смс и нищо. Идват 4 почивни дни, та скоро няма да стане. Та и тук е същата административна кочинка.

# 2 455
И аз за последно бях на концерт през ноември 2019 на Васко Василев,
Това е последният концерт, на който бях, Прити. Не ме свърта вече!
Ха! Какво съвпадение! Това беше и моят последен концерт Simple Smile
Прочетох ви ... и нищо не запомних. Ами, слънчасала съм, навън горещо, та горещо. Искам и аз на плаж!

# 2 456
Тук съм и аз! Няма да се оплаквам,че ако почна няма да спра 😭

# 2 457
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
излей си мъката.
ако не друго, ще видиш, че и други са били така и е минало.
Simple Smile помага.

# 2 458
  • Somewhere in the World
А добър ден и от мен.. най-сетне успях да положа морна снага на дивана. Бях по центъра, ма мноого народ много нещо, и ходят кат зомбита! Надявах се да се е поизпразнило, да ама не. Та изведах мама на кафе с разходка в Заимов и после кат се юрнах да пазарувам...4 торби, уж за великден, ама и утре тря се иде.
Верно че в последния момент се сетих да търся агнешко, ма който търси намира.Напрегнаха ме, че нямат пос терминал в месарницата и докат намеря работещ и с пари банкомат в чудо се видях. Еми не се научих, че трябва да имам винаги кеш и това е!
Търтии, знам че си оправна и вярвам че ще ги сложиш в ред хората от РЗИ! Ма така трябва- да казват бързо ко праите, че не си е работа тава неведение.
Девойки, незнам за Малдивите дали ще се класираме скоро, ма можем да идем на концерт, театро, кръчма, бар, да видим Плавдив, Бургас и Варна... охх и мойта слабост Гърция.
Айде връщам се да чета още назад.
Бъдете здрави

# 2 459
Сисунче,  кажи си мъката.
Аз въртя амнайста пералня и смятам с това да приключа ОИ. Утре ше си направя заготовки за Великден,  ще боядисвам яйца и ще на правя козунаци. Мисля да занеса на едно семейство, което живее в сградата в която работя. Има няма и ми носят обяд, каквото са сготвили или някое парче дефицитна мръвка. Вчера намазах агнешко с боб. Animal Pig
Днес прилъгахме с детето МУ и ай в магазина, анцузи, тениски, поти се горкия, но мълчи, накрая и нова хлебопекарна взе. Научил се е най - накрая Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт