Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 126
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 90
Мистик, метнах чиста рокля Simple Smile Ако се разплаче малкия (случвало се е) си го дондуркам, ама хората с които основно работя знаят че имам малко дете и те имат малки деца, и даже си махат бебота по камерите Simple Smile А и слушалките са ми безжични и имат mute,  та съм доста мобилна Simple Smile Мина и си замина, бебо си спи, той гука, грачи или плаче по нощите, направо мамин златен Joy
Търтийн, представих си какво го чака малкия Grinning
Фил, дай си малко почивка. А това пък точно според мен не бива да те натоварва, кой какво казал...па се едно те ти го живеят живота. Аз съм отраснала в изключително малък град и село до този град и като си ходя там просто се смея на клюките или научавам нещо ново за себе си.Joy
Rolling Eyes Сега се замислих, как да го кажа на бълграски- конферентен разговор, телефонна среща, знам ли Rolling Eyes Чувствам се загубена в превода. Трябва пак да хвана да чета книги на български, само че новите книги или по-скоро новите преводачи и редактори са по-неграмотни от мен на майчиния си език, ама моята работа не е на преводач.

# 91
Фил,я дишай! Дишай!
Фермани мога да напиша колко щурея.Дивея си на воля,вятъра си вее.Уроци.Учиш ги,усмихнато казваш,добре съм.И да питат,ще знаят само,колко си добре.Намачкай бебето от мен и се обърни шапката!

# 92
Не ми става по-леко от това, че съм далеко. Самият факт, че толкова силно реагирах, показва, че още не е съвсем зад гърба ми.
Там където си съм сигурна, че има по-адекватно отношение от тук. Съдя по моя приятелка в чужбина и нейните разкази. Реагираш така, защото не си си простила. И това ще стане.

# 93
похвалих ли се, че Горинич е приет в гимназията на своето училище? Simple Smile
засега няма да му казвам, да не изгуби ентусиазъм. Simple Smile
Честито за Горинич! До тук вече две добри попадения.... Браво! Ти си познаваш детето най-добре, поне до 11.04. няма да разбере, но все ще се намери някой да предаде четата, да знаеш. Пък и той може да провери и сам, нали знаеш?

Стиснатите палци... благодаря на всички, но скъсаха моята. За мен лично, най-важните в момента неща и приоритети са матурите, приема в желания университет... но и книжката не може да остане на заден план, щом се е хванала "на хорото". Друг път ще разкажа, защо най-много мразя, да се наложи да кажа на ММ, "аз казах ли ти...". Почти винаги, когато не ме е послушал, сме се забърквали в гадна ситуация. Сега е един от тези пъти. Но както и да е.

Оставям Ви. Нямам време и сили да ви чета. Пропуснах 75 нови отговора. Ако има нещо съществено за редактиране на първия пост, нали съм ви казала, пишете ми любовно съобщение, тях поне ги следя редовно. Все още търся "корица за рецептите". Та.... до си знаете.

# 94
  • София
Кло, аз реших, че е взела книжка по други постове. Пак ми изчезват явно някои. Отдъхни си за месец-два. Аз много се спичах като прокараха.
Фил, много е гадно да те коментират, особено в малък град. Със сигурност не го е направила с лоша умисъл, но...най-вероятно и липсваш и се притеснява. Пада ти кръвното от недоспиване и умора.

# 95
Ре, абсолютно нищо не ти се губи. Ако си се върнала да четеш назад, и като мен си пропуснала целия ден, ще ти се загуби нишката. Предполагам си от телефона, а не от компютър по това време на денонощието и няма как да хванеш нишката.

Edit, заради Ре.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 06:30 от 💜 Clo 💜

# 96
  • София
Кло, ще го изкара. Благодаря за пояснението.
За зъболекаря нищо не мога да кажа. Имплантите са хубаво нещо, но скъпи и с риск, който не се поема.
За сега само със зъбите нямам проблем, но главоломно ми се появиха други след 40те. Вече за болежки си говоря с приятелките ми. Не ме кефи остаряването,  но е единственият начин да поживея още, а има места, които искам да посетя.
Нямам захар, а можех да почна с козунаците. Будна съм, а сутринта ще ми се доспи.

# 97
Добро утро!

Усмихнат ден!

# 98
Хубав петък! Дойде най-сетне ...Stuck Out Tongue Winking Eye
Имаше профилактика на бг-мама, много културно, точно в 05.00 и цял пост към Réunion замина в небитието. Heart
Много специфичен проблем имам със зъбите, технологиите вече са напреднали и в България, но заплатите ни не са  това, което очаквах да са след толкова години, за това се оплаквам. Започвам да проучвам частните здравноосигурителни фондове..... от днес. Та ако някоя може да ми спести мъките с насоки....стана месец да чакам НЗОК да се произнесе по казуса ми с ЯМР. Сефте ми се налага образно изследване, високоплатено, което да бъде на такъв режим. И скенер даже не ми се е налагал.

Иначе Доверие ми е на един хвърлей...., ама не ми се ходи на място, освен в краен случай, както беше в банката ми, преди месец.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 07:13 от 💜 Clo 💜

# 99
Добро утро, момичета!
Хубав ден!

# 100
  • Пловдив
Добрутро!
След малко тръгваме с детето на път..нека да е безаварийно! Innocent
До после.

# 101

Безаварийно ще е, Мистиче. Лек път! Днес е баш денят за пътешествия и разходки, уикенда го прогнозират нестабилен.
Започвам да проучвам частните здравноосигурителни фондове..... от днес. Та ако някоя може да ми спести мъките с насоки....стана месец да чакам НЗОК да се произнесе по казуса ми с ЯМР. Сефте ми се налага образно изследване, високоплатено, което да бъде на такъв режим. И скенер даже не ми се е налагал.

Иначе Доверие ми е на един хвърлей...., ама не ми се ходи на място, освен в краен случай, както беше в банката ми, преди месец.
На твое място бих отишла да разговарям с тях на място, Кло.
От работата ме осигуряват в Дженерали и имам възможност да покривам мисля до 300 лв разходи годишно за стоматологични услуги. Не е много, но това зависи от условията на полицата, май. За разходи, свързани с прегледи и лекарства не съм се интересувала, т.к. целия лимит го изчерпвам по зъбари.
Добро утро!

# 102
  • sf
Добро утро, ям баничка и страдам, че съм дебела. 😖

# 103
Добро утро, ям баничка и страдам, че съм дебела. 😖
Донси, така и така си я започнала, поне й се наслади Simple Smile

Видях това и се сетих за Сиси 😃 Сиска, какво реши за  работата?

# 104
  • София
Аз почнах козунаците, ама тестото изглежда като смес за палачинки.

Общи условия

Активация на акаунт