Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 131
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 105
Елифче, разсмя ме с тази снимка. Добри идеи даваш.

# 106
Не съм решила още нищо ,Елиф! Чакам да падне решението от небето! Ако напусна сега и сезона се забави ще стоя без работа и доход за неопределено време. Тогава ползата от смяната на работата се изпарява. Ако пък не напусна сега и сезона почне внезапно едва ли ще ме чакат. Та, мисля!

# 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добрЮтрУ.
от нищо няма да се оплаквам.
стиснете по едно палче следобяд. ей тъй, да не седиете празни. Wink

# 108
  • София
Здравейте!

Кло, здраве да е. Ще я вземе тази книжка.

Някой знае ли дали в момента музеите работят? Май не работят ... Трябва да мисля място, на което утре да се срещнат детето и баща й. Той не живее в София и не разчитам на него да го измисли, а времето ще е лошо и в парка не става. Вкъщи също не става, защото той така си постла, че в момента родителите ми не искат да го видят, още по-малко да го допуснат в дома си. Обикновено при лошо време ходят в музеи ( детето ги обожава) или в МОЛ-а. МОЛ отпада, за музеите се опитвам да отгатна.

Мистиче, безаварийно ще е! Flowers Four Leaf Clover

Моето диване сигурно е единственото, което закъснява за онлайн обучение, но в присъствено обучение е навреме. Всяка сутрин влиза в час с 1 минута закъснение. Човек ще каже, че е умишлено. Почваме рано с приготовленията и все в последния момент се сеща за нещо и все с 1 минута закъснение влиза - ни повече, ни по-малко. Laughing

Добри, стискам палци колкото трябва. Flowers Four Leaf Clover

# 109
музеят на илюзиите работеше при последното спиране.
и сега би трябвало да работи.

# 110
Добро ви утро!
Спокоен път и безаварийно Мистик.
Сиси успех с решението, аз лично не бих напуснала при тази странна ситуация.
Добри, стискам стискам.Grinning Докато пия кафето на Кротева.

# 111
  • София
Уф, искам да спя. Стискам палци в просъница.

# 112
  • Пловдив
КацнАх Wink мерси!
Даже имаме време за кафе...

Разходки няма, Елифче..по работа сме.

# 113
ооо, любимия ми Юлиус. Simple Smile

# 114
Панде, ние с БНД също сме в различни градове. Родителите ми обаче са в добри отношения с него. Майка ми е останала рано сирак (без баща) и смята, че детето трябва да си има такъв, нищо че сме разделени. Когато дойде последния път в София, го поканих да нощува вкъщи, за да прекара цял уикенд с детето, а аз радостно си взех чантичката и отидох на двудневна екскурзия през това време. Бях много доволна, а и те се видяха на спокойствие. Но това изисква наистина да не сте се разделили с лошо.

# 115
  • sf
Аз пък получих имейл, че съм спечелила 123 млн. Евро 🤣

# 116
Айдее Донси ще ни води на Малдивите! 😁
Сбирайте багажа.

# 117
само за събиране на багаж не ми говорете!
нали знаете, че в къщата на обесен не се говори за въже? Simple Smile

# 118
  • София
Добри, благодаря за инфото за Музея на илюзиите! Междувременно видях в сайта на "Земята и хората", че и те работят. Ще избира между двата. Във втория винаги е имало по-малко хора когато сме ходели откакто има Ковид, така че май ще натисна да е в него. Явно камъните на малко хора се харесват. Пандичката ми пък ги обожава. Даже и някакви факти за някои видове минерали е научила от Гугъл и ме изумява като отидем в музея и започне да ми разказва.

# 119
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Понеже съм безделник тази седмица, и по цял ден съм с телефона, ми прави впечатление, че моя позната качва снимки на второто им дете - с обяснения "Нашето слънчице, сбъдната мечта, нашето всичко..." и т.н.
 Мии,  става ми тъпо, първородното по погрешка ли беше, не го ли обича толкова? Или щото са разнополови, и второто е от правилния пол?

Общи условия

Активация на акаунт