Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 139
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 120
Второто да не е от новия мъж?
Аз пък не разбирам фейсбукските фермани, посветени на РД на детето. И дежурните "Благодаря, че ни избра нас за родители" и хвалби от земята до небето за детенце, а то едва навършило 2 годинки, примерно. По-обрано и не толкова лигаво не може ли? И какво му има на старомодния начин - да се събуди твоето съкровище, да го нацелуваш, да му честитиш, да го похвалиш.

Знаете ли, ако не ида да подновя договор за кабелна, дали няма да продължи автоматично абонамента при старите условия?

# 121
Може да се превзема повече или не ѝ стига въображението какво точно да напише, пък  снимка без подобна лигавщина не е съвсем  instagrammable.

С ММ пак се сдрънкахме за битовизми и ми е чоглаво. И двамата сме прави, аз малко повече много ясно, но никой не ще да отстъпи.

# 122
  • София
Може да са искали второ и да се е забавило.
Радвам се, че ми е постничък фб. Имам само приятели в него.

# 123
  • София
Радвам се,че нямам фейсбук.
Чувствам се благословена:grinning:

# 124
Ааа, Мид, такива да ги нямаме. “Чувствам се благословена” без да е придружено от извънземен снимков материал, не се брои. Joy

Сигурно сме последните останали без ФБ. Grinning

# 125
  • София
В този ред на мисли имам позната, която е с две деца. Първото е красиво, умно и изявено в изкуството дете, но за съжаление второто се роди с мозъчно увреждане ( също е красиво дете и на външен вид, особено на снимка, не му личи, че има проблем). Във ФБ постоянно пуска снимки на първото дете, но на второто най-много 1-2 пъти в годината, и то обикновено в общ кадър с по-голямото. Сигурна съм, че много обича и двете деца. Не ги дели в любовта си. Направи много, за да подобри състоянието на второто дете и бачка до изнемога, за да плаща рехабилитация и каквото друго трябва. И все пак прави впечатление това за публикациите.

Елифче, и аз като теб не разбирам тази мода да се пускат постоянно снимки и дежурни коментари под тях. Ясно е, че всеки родител обича децата си и се гордее с тях. Но пък е мода и хората се водят по модата доста често. Всеки си прави изборът. Тъжно става когато родителите си повярват твърде много, че тяхното е единственото най-най хлапе в света. То за всеки неговото е най. Но също така всеки би коментирал под снимка на свой приятел, че детето е прелест, гений и т.н. от възпитание без задължително да мисли тези неща наистина. Всъщност точно защото осъзнавам тази част с неизбежното лицемерие в социалните мрежи спрях да пускам снимки на моето дете. И по други причини, но това основно ме отблъсна.

# 126
Нямам фейсбук и аз. Wink

# 127
  • София
Аз, при цялата параноя на МУ, имам. И децата имат, но го ползваме внимателно. Не ме заливат картинки, не ме обсъждат, аз не го правя също. Предимно месинджър ползвам с чужбинските дружки.

# 128
Е хайде сега, моят личен инстаграм е пълен със снимки на Синеочка. И не защото мисля,че е най-... Просто имам близки хора, които не могат да я виждат често, а аз искам да споделям забавни и приятни моменти с тях. И нямам стотици приятели там, а 20-тина. Не разбирам защо се дразните от такива неща. Това, че вие не искате и не го правите, не значи, че никой не бива да го прави.
ФБ си го изтрих преди... 5-6 години, не ми липсва.

# 129
Имам всички възможни социални мрежи, нямам една снимка на детето качена. Не осъждам абсолютно никой за избора му. Просто си мисля че анонимността онлайн в днешно време е нещо което мога да му подаря, докато той не реши друго и не е негов избор. Всички заинтересовани получават снимки по мейл, бившата свекърва беше качила без позволение негови снимки. БНД тогава я направи на две стотинки ,той не използва нито фейсбук, нито Инстаграм, няма да е против ако аз кача нещо, но знае че няма да го направя.Rolling Eyes

# 130
Ени,друго имаха на предвид 😊. Иначе на Синеочка винаги много ѝ се радвам, като ни я покажеш 🤩!
На големия качвах доста снимки.Вече албумите ми са заключени,само аз им се радвам 😁.Сега е "събитие" ако споделя някоя снимка.Дребен дори не е представен на фб обществото.Когато и на който преценя го показвам.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 14:41 от Ренко

# 131
  • София
Аз не се дразня, защото нямам повод. Странно ми е, когато хора се оплакват, че са заляти с информация, снимки, честитки и подобни. Означава, че не си прецеждат контактите.

# 132
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нямам фейсбук, Simple Smile така де, никой няма освен как се казваше собственика.
Simple Smile нямам и намерение да си направя профил. не ме влече електронния екзибиционизъм.

за друго исках да пиша. в музея "земята и хората" има кът, в който децата могат да си играят и да сглобяват молекули, да откриват тайни... Simple Smile на Горинич му беше интересно. но още по-интересно е в "Музейко". надявам се да работят сега. Simple Smile так има зала в която може да си бръмбарче или пчеличка, можеш да строиш сгради, а после можеш да ги изпитваш на устойчивост на земетресения.
има космическа оранжерия, екран, на който да си построиш град.
преди имаше и зали със занимания за деца - правеха коледна играчка, хранилка за птици... интересно е.

# 133
Any, действително друго се коментираше.

Аз се чудя защо толкова ми допада тук, а то сме се събрали всички без ФБ на едно място. Joy

# 134
  • София
Не разбирам, защо имането на акаунт се приравнява към ексибиционизъм. Не е по-различно от акаунт тук.

Общи условия

Активация на акаунт