Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 617
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 265
Сега ви изчетох и направо сте ми нацелили мисълта на деня. Grinning Аз също имах ваучер за Зора от сестра ми и греда! Кодът не приспада сумата, нищо не изписвало. Питаха ме дали съм пробвала онлайн, че вече ще го отчита като използван?! Но аз не съм. Половин час се мъчиха, записаха си кода и въвеждат (да разчитам, че няма да се присвои). Писах на КК, да видим, но и на мен не ми е близо... Та точно това си помислих - как разменяте тук и ако някой код е проблемен (другия човек няма как да знае, вече имаше оплаквания от кодове), ще стане много тъпо.
Иначе успях без проблем да използвам кода от Petq211 в Технополис. Благодаря!

# 2 266
  • Русе
С чадър от Бургаско сме от преди малко Wink

# 2 267
На кой тел. се свързвате с Кола като имате проблем с използването на ваучерите в магазините? Все още не съм използвала моя ваучер и като чета колко често има проблеми с тях направо ме е страх да отида да го ползвам, че да не бера срам в магазина.

# 2 268
  • ПЛЕВЕН
На кой тел. се свързвате с  Кола като имате проблем с използването на ваучерите в магазините? Все още не съм използвала моя ваучер и като чета колко често има проблеми с тях направо ме е страх да отида да го ползвам, че да не бера срам в магазина.
Сега ви изчетох и направо сте ми нацелили мисълта на деня. Grinning Аз също имах ваучер за Зора от сестра ми и греда! Кодът не приспада сумата, нищо не изписвало. Питаха ме дали съм пробвала онлайн, че вече ще го отчита като използван?! Но аз не съм. Половин час се мъчиха, записаха си кода и въвеждат (да разчитам, че няма да се присвои). Писах на КК, да видим, но и на мен не ми е близо... Та точно това си помислих - как разменяте тук и ако някой код е проблемен (другия човек няма как да знае, вече имаше оплаквания от кодове), ще стане много тъпо.
Иначе успях без проблем да използвам кода от Petq211 в Технополис. Благодаря!

А бях, в същата ситуация, само кода беше невалиден, звънях на Кола, те казаха да звъня на Зора и те на Тефал и.... Майли чудесии и на края ми дадоха друг код за онлайн поръчка, който стана и така успях. От Зора ми се извиниха и остансх с впечетление, че май в  тях е проблема.
Аз звънях на 080012345 на Кока Кола

# 2 269
# 2 270
Gallya85 Благодаря много!

# 2 271
  • София
Сега ми излезе тази реклама във фб. Само за днес ли е важало? Някой възползва ли се?

# 2 272
  • ПЛЕВЕН
Gallya85 Благодаря много!
За нищо, дано да не Ви се налага 🙂🙂🙂.

# 2 273
@Магси, само днес, да, защото е ден на Земята.
След касите в К. имаше промоутърки - раздаваха невен, детелина и още едно растение, но забравих какви бяха семената.

# 2 274
Да, на този телефон пробвах и аз - 080012345, но трябва да е 9-5 часа. Затова от Зора казаха утре да ида в раб. време, за да може да се звънне. Аз предв ще се свържа с КК, че пак ще се разкарвам напразно. Иначе ми попълниха гаранцията и отделиха уреда (за гладене) на каса. Ще видим какво ще стане.

# 2 275
На снимката са салвия и мента. Невените също ли са харесвани от пчелите?...
Видяхте ли, че диетичната кола има нов етикет и вероятно вкус? Мен това не ме радва - пия само зиро и не искам да ми я сменят... Няма ли все пак да има някаква промоция във връзка с това...

# 2 276
  • Велико Търново
Някой ако иска го подарявам

# 2 277

Подарявам го ако някой има интерес

# 2 278
  • Бургас
На мен от теленор ми се падна код 20%за златна рибка, за някакви шампоани O'right или нещо такова. Ако някой го иска да пише Simple Smile

# 2 279
И на мен за Ellwo и аз давам кода. Smile

Общи условия

Активация на акаунт