Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 644
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 240
На мен ми трябва игра с подарък телевизор Simple Smile И да се оплача - рафт падна на телевизора ни и LED екрана отиде, сега ще купуваме нов. Та въпроса ми е има ли кодове за отстъпка за техно магазините - Технополис, Метро, emag, друг? Не зная дали се предлагат изобщо, но ако някой има и няма да ползва, ще съм благодарна да пише. Мога да предложа нещо за замяна.
Зора имат 10 процента на тв при онлайн поръчка.Иди на място и си избери и после само си поръчай.
Благодаря за новата тема,в очакване съм на нови и хубави игри,късмет на всички.

# 241
# 242
  • Пловдив
Божкее, чета символа, а разбирам думи. Написах история с 250 думи. Познайте дали ми я одобряват Grinning

# 243
Написах и аз история,но как се разбира дали е одобрена?
Редактирам. Видях в профила.
Вчера не успях да се включа в Крадецът,понеже нямам фб,а много обичам сайдери. 😁

# 244
Като си влезете в профила,най-отдолу пише,че като модератор я прегледа ще бъде одобрена.

# 245
  • Вестерос
Моята история беше с 200 думи също Grinning

# 246
Божкее, чета символа, а разбирам думи. Написах история с 250 думи. Познайте дали ми я одобряват Grinning
И аз така, просто защото не можех да допусна, че трябва да е толкова кратко.

Между другото, наградите на Фабер кастел не са евтини, около стотина лева са (всяка). Ако на някой му се рисува, да го има предвид Simple Smile До края на месеца сигурно ще се съберат много участници. Аз ги питах дали има възрастово ограничение, казаха, че няма.

# 247
  • Сф
Моята история беше с 200 думи също Grinning
Освен да се включим в конкурс за есе ..имаше един..напишете есе -:stuck_out_tongue_winking_eye:Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeJoyJoyJoy

# 248
  • София
И аз така, просто защото не можех да допусна, че трябва да е толкова кратко.

Между другото, наградите на Фабер кастел не са евтини, около стотина лева са (всяка). Ако на някой му се рисува, да го има предвид Simple Smile До края на месеца сигурно ще се съберат много участници. Аз ги питах дали има възрастово ограничение, казаха, че няма.
Петя, къде са наградите на Фабер Кастел? Да предложа на детето да се включи.
КК ми изпратиха пет кода компенсация за вчерашните три билета, изчезнали при актуализацията.

# 249
  • София
На Либрес игрите са 3 в сайта
1- продукт за или над 4.00 лева - ежедневна награда тениска, несесер  и три продукта.
2- интимна история-награда тениска
3- покани приятел, ако и той регистрира бележка влизате в томбола за ваучер 20 лева от Vivre

# 250
Това са наградите (има ги на четвъртата снимка): https://www.instagram.com/p/CNFd2I3jhs8/
Има елемент с жури, а накрая и томбола.

# 251
Написах хубава история и после много трих, накрая порърсих брояч на символи (гледам, че и други са се сетили). Успях да ги направя малко под 500 символа, но целият замисъл се загуби. И след това се сетих, че вероятно размер за мен няма да има и съвсем се изнервих. Joy

# 252
Между другото, наградите са 610 тениски - ще раздават до тази цифра Simple Smile Другите неща от комплекта са за играта с покупка.

# 253
  • София
Моля да ме извините за глупавия, може би въпрос- как да кача снимка в Инстаграм под играта на Фабер Кастел?

# 254
Не под играта - качва се на профила и се слага хаштаг. Освен това трябва да се напише към коя категория е (пастел, акварел, маркери, графика).
Профилът Ви трябва да е публичен.

Общи условия

Активация на акаунт