Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 668
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не под играта - качва се на профила и се слага хаштаг. Освен това трябва да се напише към коя категория е (пастел, акварел, маркери, графика).
Профилът Ви трябва да е публичен.
Уф, моето говедо няма да иска да си отключи профила. 😀 Рисува като змей, ама все се крие.

# 256
Може би от допълнителен профил? Организаторите сигурно няма да проверяват дали е нов.

# 257
Обожавам продуктите на Фабер Кастел за мен няма по- добри (говоря за обикновен човек, който не умее да рисува) обаче в конкурса 99% са професионални художници.

# 258
След като избира жури от четири души, а после се тегли томбола между избраните, вероятно всеки има шанс. Като знаят, че ще участват и деца, сигурно ще изберат и от тях сред финалистите.

# 259
  • София
Аз като писах история имаше 5 качени. Сега погледнах и историята чака одобрение, а тениската е замъглена. Предполагам, когато всичко е наред ще светне в нормални цветове.
Имам съобщение за Скрабъл, но съм дала адрес на куриер. Сигурно утре ще отида да я взема.

# 260
Еми, нищо не става - рестартирах, презареждах, не приема и това е.

Намалете броя на думите историята и би трябвало да я приеме. Според мен за един символ брои всяка буква и ако ги надвишавате, за това не минава.При мен имаше същия проблем.

Аз като има условие колко символа трябва да е влизам в гугъл преводача, пиша си там и после пействам, където трябва. Wink Smile

# 261
  • София/Търново
Сега... word брои символи... не, че нещо, ама подобни акробатики ми се струват нелепи...
Нескуик нямаше ли да имат игра? И питам за игра с перилни препарати, да знам дали да горя как с кафето, де накупих края на миналия месец...

# 262
Нелепо? Така ми е лесно.

# 263
  • Бургас
Тази сутрин ми дойде комплекта от Kjero.
Преди 3-4 дни получих имейл от тях, да споделя мнението си за продуктите. Отговорих им, че още не съм ги получила. Снощи имах мейл от еконт, че имам доставка. Нямам търпение да се прибера да ги видя и да ги тествам.

# 264
  • София
И на Била им е много трудно да обявят 10 печеливши🤣 Вярно, че цяла България се в включила, ама са само 10 човека и ужким софтуер ги тегли.
Но пък получих обаждане от Next Level за 3 пробни посещения. От една анкета тяхна, май тук видях линка🤔

# 265
  • Бургас
В Била за спестяванията ли става въпрос?
Те кога ще теглят?

# 266
Вчера трябва да са теглили, но до десет дни ще обявят печелившите.

# 267
Мен са ме изтеглили за чаша от Нескафето в последното теглене. Бележката ми беше от втория ден на играта и седем пъти не ме теглят. Теглят ме накрая, ама в грешната томбола. Чак смешно ми стана. Joy

# 268
Тази сутрин ми дойде комплекта от Kjero.
Преди 3-4 дни получих имейл от тях, да споделя мнението си за продуктите. Отговорих им, че още не съм ги получила. Снощи имах мейл от еконт, че имам доставка. Нямам търпение да се прибера да ги видя и да ги тествам.
И аз направих същото. Днес имам смс от еконт, но още не съм стигнала до там

# 269
  • София
Вчера трябва да са теглили, но до десет дни ще обявят печелившите.
Да, да... Ама е много. То просто смешно. Особено след като има резерви и се вкарват номера от бележките. Теглиш обявяваш. Ако някой не отговаря, следващия

Общи условия

Активация на акаунт