Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 668
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 460
Нова игра в магазин Лили от 01.05 /предполагам/ - Купи Gillette за минимум 25 лв и участвай за 1 от 2 телефона Samsung Galaxi S21+ или 8 слушалки Samsung Galaxi buds live

# 2 461
  • Елхово
Какво носят Еконт? Имам съобщение за пратка

# 2 462
Публикували са печелившите от играта на метро
https://promo.metro.bg/winners/

# 2 463
Още на следващия ден като ги пуснаха ги нямаше
Някой има ли представа, кога изчезнаха ваучерите за МД в зайците?

Дойдохме за да използваме ваучерите, а те свършили. Та, плащахме, че децата бяха надъхани за МД.

Следващия път ще си помисля.

# 2 464
Тофифи кога теглят печелившите?

# 2 465
Някой да има код за Бианки, който няма да ползва?
Сега преглеждах игрите и се сетих, че онзи ден купувах 5 пакета нескафе поръчка за леля ми и изобщо не съм се сетила и съм хвърлила бележката. Много ме е яд.

# 2 466
  • Бургас
Вече и за пловдивския МД няма ваучери.

# 2 467
С риск да ми се смеете ,какви капачки или езичета регистрирате в приложението на Кока Кола,пробвах какви ли не и не ми ги приема🤷

# 2 468
С риск да ми се смеете ,какви капачки или езичета регистрирате в приложението на Кока Кола,пробвах какви ли не и не ми ги приема🤷
Черни и сиви с десетцифрен код.

# 2 469
  • оттам, откъдето започва България
И аз ще рискувам с въпрос, че май срокът за подаване на данъчните декларации изтича.

В крайна сметка не разбрах дали трябва да подавам данъчна декларация, при положение че при проверка установих, че имам вписани две награди с платени данъци?

Предварително благодаря за отговора.

# 2 470
И аз ще рискувам с въпрос, че май срокът за подаване на данъчните декларации изтича.

В крайна сметка не разбрах дали трябва да подавам данъчна декларация, при положение че при проверка установих, че имам вписани две награди с платени данъци?

Предварително благодаря за отговора.
Много пъти вече се обяснява, че вече не се подава данъчна декларация за спечелени награди от печелившия. Преди се подаваше защото данъка се плащаше от печелившия като данък за доход, а сега се плаща от този който дава наградата. Но ако все още се съмнявате питайте счетоводител.

# 2 471
  • ПЛЕВЕН
Печеливши от играта с Лидъл и бг. мама

# 2 472
Вече и за пловдивския МД няма ваучери.
Ами мерките отпаднаха,заведенията си работят и вече няма нужда от реклама.
Аз мислех на 1 май да си взема ваучери ,но май няма да стане.Това ми беше повод да ида до Пловдив и по друга работа,но ще си променя пътуването и ще ида утре.

# 2 473
  • Пловдив
Днес ми звъннаха от Раух за слушалките. Днес ги пращат, утре май ще са при мен.

# 2 474
Така и не можах да намеря сок с код, но вчера си взех портокал и ананас и много ми хареса. Smile

Общи условия

Активация на акаунт