Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 594
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 475
Ние пробвахме три вида-портокал,ябълка и горски плодове и никой не ги хареса-странен вкус и голямо количество боя с мъка ги изпихме и няма да купувам повече.

# 2 476
  • Пловдив
Днес си получих подаръка от Крадецът и сета за барбекю от Jim Beam - много е як.

# 2 477
Сега получих наградата от кенар
Обаче по телефона ми казаха сет за сирена, а дойдоха купичките
има ли смисъл да им звъня да се разправям?

# 2 478
Това е по-хубаво от дъската, защо ще им казваш Simple Smile Баща ми трябва да е получил неговата дъска, сега ще се надявам и на него да са му пратили по грешка купички...

А, как мислите, дали ако участвам пак, мога да спечеля още една награда? Не видях да пише в правилата им...

# 2 479
И аз това се чудя. Имам 2 бележки, но не съм ги регистрирала, защото спечелих престилка и не знам имам ли право. В правилаа нищо не пише. Купичките изглеждат много добре и бих им се зарадвала.

# 2 480
  • Sofia
Печеливши от играта с Лидъл и бг. мама

Благодаря ти Gallya85 - можеше да пропусна, че са ме изтеглили за играта.
Крайно време беше да счупя каръка Heart

# 2 481
Томбола с покупка в аптеки Медея

# 2 482
# 2 483
  • Sofia
Gallya85  - сега видях, че и ти печелиш. Честито!

# 2 484
  • ПЛЕВЕН
Gallya85  - сега видях, че и ти печелиш. Честито!
Благодаря, vaflichka и н@ теб честито!

# 2 485
Не знам дали и при вас е така, но бутона "полезно" на мои публикации беше син и помислих, че е станало нещо. Сега го цъкнах и ми показва кой ми е харесал мнението ама при другите не работи. Не мога да видя на друг кой му е харесал мнението. Всеки си вижда за него си. Не знам дали ме разбрахте. Smile
Време беше за нещо такова. И тук се превръща във фейсбук, туитър и инстаграм. Време е да пуснат едно приложение. Wink

# 2 486
Този продукт на Кенар участва ли в играта?
ММ е купи днес, и касовия бон запазил😯😉😆.

# 2 487
  • Пловдив
Това май се води салата, а в играта участва:  "всеки закупен продукт от серията Храни готови за директна консумация". Според мен салатите не участват.

# 2 488
И аз мисля, че е само за манджите, не и за салатите.

# 2 489
  • Пеликания
Благодаря за споделените печеливши за Лидл. Втората ми награда за тази година Grinning

Общи условия

Активация на акаунт