Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 553
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 700
И аз не виждам промени, в смисъла на нови оферти.

# 2 701
Награда: пералня със сушилня - https://www.facebook.com/askteamcleanbg/posts/138375071623187

# 2 702
  • София
Игра на Costa cоffee от 12.04. до 16.05. - https://costacoffee-promo.com/

# 2 703
Някой има ли проблем с влизането в сайта(openpush) ? Въвeждам всичко и не ме пуска, смених парола, пробвах с влизане през фб и не и не... Не ми дава грешна парола или невалиден вход или нещо подобно, просто не отчита изобщо, че съм влязла.

# 2 704
И при мен е така в момента. Сутринта успях да вляза и да завъртя колелото, но след това ми излиза само черен екран с надпис, че все още няма оферти.
Някой има ли проблем с влизането в сайта(openpush) ? Въвeждам всичко и не ме пуска, смених парола, пробвах с влизане през фб и не и не... Не ми дава грешна парола или невалиден вход или нещо подобно, просто не отчита изобщо, че съм влязла.

# 2 705
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Някой има ли проблем с влизането в сайта(openpush) ? Въвeждам всичко и не ме пуска, смених парола, пробвах с влизане през фб и не и не...

И при мен е така.
Днес мисля последно да взема Гранини , че заредих целия китайски народ със сокове.Стискайте палци!

# 2 706
Звъннаха ми от Киндер Буено. Казаха, че ще пратят имейл до 1-2 дни

# 2 707
  • София
Гранини ще ми влезнах в черния списък като Куинс Grinning И аз днес ще купувам от Била за последно. За тази промоция де. На сервиз вече не се надявам. Според ММ чаши не са ни необходими. Ама аз съм инат и след като зареждаме по толкова сокове като ги намалят трябва да си регна бележките.

Обаче вчера спечелих сет на Dove, а тази сутрин едно чадърче кацна. Вече си имаме комплект - миналата година едни, сега втори. Но то си трябва. Като реклама на Бургаско ще станем на къмпинга. Особено ако уцеля и кърпа Grinning

Дали всички тегления за след 30.04 няма да ги изместят на 04-05.05!? През празниците може и да си почакаме. Те Нестле например традиционно не бързат...Тях направо след Гергьовден ще ги чакам

# 2 708
Сега ли Ви звъняха?

# 2 709
# 2 710
Сега ли Ви звъняха?
Към 10ч. Вчера сутринта имах пропуснато обаждане от тях.

# 2 711
# 2 712
  • София
Честито момичета за Буено, аз изгубих всякаква надежда, бях с 27 кода, напоследък страшен карък ме е ударил, но да се надяваме, че скоро ще се счупи..

# 2 713
Получих мейла от Буено печеля фотосесия..ей това най -не го исках..на сто години само фотосесия ми липсвааа
Играх за почивката в Старосел ама нямаа

# 2 714
Има печеливши в Тофифи.
Видях,че печеля дневна награда от Тофифи,но нямам e-mail.Знае ли някой как се свързват с печелившите?

Общи условия

Активация на акаунт