Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 589
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Елхово
Има печеливши в Тофифи.
Видях,че печеля дневна награда от Тофифи,но нямам e-mail.Знае ли някой как се свързват с печелившите?
[/quote
 На мен за седмичната награда ми звъняха по телефона

# 2 716
Получих мейла от Буено печеля фотосесия..ей това най -не го исках..на сто години само фотосесия ми липсвааа
Играх за почивката в Старосел ама нямаа

Честито! Ще зарадваш децата и внуците, няма лошо! Grinning

# 2 717
  • Под Слънцето
Не знам кой печели почивка в Старосел, но мога да предложа уикенд в Омая / от Старопрамен/ за нея.
Не съм играла в буеното.. След миналата година и десетките изядени десерти .. без награда накрая, тези ги подминавам по стилажите.

# 2 718
е още не съм стигнала до внуци още съм само до деца..ама след цяла година ядене на милки и буенота и пиене на бира някак си нямам желание да фотографирам резултата Simple Smile но явно ще ми се наложи

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 12:28 от AniMM

# 2 719
Няма ли да пуснат игри с чай или нещо за спортуване, че от тез милка буено бири сега и козунаци 😂😂 килограми се качват..

# 2 720
  • София
Има печеливши в Тофифи.
Видях,че печеля дневна награда от Тофифи,но нямам e-mail.Знае ли някой как се свързват с печелившите?
По телефона. Миналата седмица спечелих, в петък ми звъннаха за адреса, а днес Спиди донесе бонбоните.

# 2 721
И аз не мога да спечеля бонбони от Тофифи. Grinning AniMM, развесели ме с фотографирането.
Преди колелото ми допадаше повече, поне да не бяха махали надписа за въртене и оставащото време да си беше отгоре. Единственото предимство е, че брои времето до споделяне във фб.
От ДМ ми пристигна поръчката сутринта с един продукт (2 бр.) по-малко. Уж щели да ми върнат парите, ама не разчитам особено.

# 2 722
И при мен липсва един продукт от DM с ваучера от Фудпанда, на КБ пише правилната сума, но дали ми дръпна от картата повече не знам. Как постъпвате при липса на продукт,  обаждате се до ДМ или ...

# 2 723
Днес има ли активен ваучер за Фоод панда?

# 2 724
Добър ден случайно този номер да Ви е познат +359895158227   върнах обаждане но без резултат Simple Smile

# 2 725
И при мен липсва един продукт от DM с ваучера от Фудпанда, на КБ пише правилната сума, но дали ми дръпна от картата повече не знам. Как постъпвате при липса на продукт,  обаждате се до ДМ или ...
От foodpanda възстановяват сумата по картата.Отдолу под всеки продукт вече има бутон: Ако този продукт не е наличен да се премахне от поръчката или да се откаже цялата поръчка.

# 2 726
# 2 727
Vvvesi благодаря, аз оставих бутона на "да се премахне от поръчката", може би още по-добре би било да се "анулира", за да видя, какво липсва от цялата поръчка. Ще разбера какво е станало другият месец с извлечението по картата.

# 2 728
Днес има ли активен ваучер за Фоод панда?
Има, аз по-рано поръчах от Фантастико

# 2 729
  • София/Търново
velikden 10 само за магазини ли е?

Общи условия

Активация на акаунт