Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 644
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Не знам какво са ъпдейтнали зайците, но не мога въобще да вляза, камо ли да му видя новата визия на сайта. Някой знае ли какво се случва?

# 2 761
  • София
Не знам какво са ъпдейтнали зайците, но не мога въобще да вляза, камо ли да му видя новата визия на сайта. Някой знае ли какво се случва?

И при мен е така. Около обяд успях да вляза и дотам.

# 2 762
Може  би все още правят нещо🧐

# 2 763
Мен изобщо не ме пуска днес да вляза.

# 2 764
  • Варна
от скреч картата за чаша Швепс имате ли представа кои са печелившите полета. А изтърках на 2ри ред по средата и беше - опитай пак

Аз спечелих от второто поле на първата колона. Пак ще опитам, чашата е много хубава, иска ми се имам и двете (взех с черно столче, но и тази със жълтото ми хареса).

# 2 765
Аз си влизам от компютъра.
Писах на мейл на Тофифи за дублираната победителка в седмичните награди май не се впечатлиха твърде.

# 2 766
И при мен беше същото. Писах им в месинджър и ми казаха да рефрешна страницата и да изчистя кеша.
Сега всичко е наред!

# 2 767
Имате ли проблем с бургаско нещо не ми отваря страницата.

# 2 768
  • София
Сайта на бургаско отваря ли ви се?

# 2 769
Имам мейл от Либрес.
Спечелила съм барбекю сет от Джим Бим. Как уведомяват печелившите.

# 2 770
Толкова игри този месец и от никъде нищо.Киндер Буено,Раух,Либрес,Пиринско,Каменица.Хайде да си ходи този месец ,че да стане топло и с повече награди.Дано мрънкането ми помогне.😀♥️♥️

# 2 771
  • София
От Буено имам вече имейл - 70 лева за бижута. Първо съжалих, че не са 200,но като разгледах сайта с бижутата и не си харесах нищо Joy

# 2 772
Изтеглени са потребителите, които печелят ваучер за 50 лв. от English Home! Това са:

Avianna
depeva
Тaня67
Yellow Rose
Шефът Антонио
matahari
zari65
Натуся
Адриа
Ioana87

Честито!

# 2 773
Ехее, много благодаря, denyil! Първо харесах коментара за споделената информация и на второ четене се намерих. Супер! Heart Eyes

Допълвам:
Изтеглени са потребителите, които печелят кашон с яйца "Багрянка". Това са:

Nellinnkaa
Тарталета
Silverstone

И още:
Изтеглени са късметлиите, които печелят парфюм Laura Biagiotti Romamor, 25 ml EDT. Това са:

Franceska
miss_whatever
MOON_BABY
PureLove
Billie Jean
Емили__
jey
Krem112
Скубиду
vmarinska

Честито! Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 20:33 от Yellow Rose

# 2 774
  • София
Мен изобщо не ме пуска днес да вляза.

И при мен беше така от телефона. Влязох от лаптопа и после ме пусна и на телефона.

Получих си днес престилката и тефтера от Градус.

Допълвам:

Изтеглени са късметлиите, които печелят парфюм Laura Biagiotti Romamor, 25 ml EDT. Това са:

Franceska
miss_whatever
MOON_BABY
PureLove
Billie Jean
Емили__
jey
Krem112
Скубиду
vmarinska

Общи условия

Активация на акаунт