Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 596
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 2 775
Имам мейл от Либрес.
Спечелила съм барбекю сет от Джим Бим. Как уведомяват печелившите.

Джим Бим пращат имейл и после In Time носят наградата.

# 2 776
Пфу, не сме с ваучера за СПА, а така го исках. 200 лева за бижутерия. Ще си взема едни златни триъгълничета.

# 2 777
  • София
Как от толкова игри от форума кръгла нула. 🙄

# 2 778
  • София
Доста форуми игри пропускам напоследък, а в малкото които се включвам пиша заради самата тема. Така че не ме учудва, че не печеля.

Вече си харесах бижута. Определено открих модели, които да ме грабна. ММ ще трябва да даде едно рамо, но пак ще мине тънко за предстоящият ни празник.

И малко да ми се посмеете: миналата година имах ваучер за шал. И понеже нищо не си харесах на първо четене, съм скрила ваучера дори от себе си. Открих го преди 3 седмици, а то даже и сайтът вече не съществува. Сега съм подготвена🤣 Определено това с бижутата ми харесва повече и с кеф ще дам повече пари.

# 2 779
  • оттам, откъдето започва България
Честито на всички спечелили! Simple Smile
Със здраве да си ползвате наградите!

# 2 780
  • Пловдив
Аз нямам обаждане от буено-явто не печеля,от форумите също нищо,в игри с бири,гранини ,либрес зева и т.н не участвам вече, но вчера имам две награди в истаграм.
П.п подарявам 11 евро от прингълс.Весели празници ви пожелавам!

# 2 781
# 2 782
Аз да помрънкам за София мел, вече не броя колко пакети отворих и нищо... Дано мрънкането да помогне 😁

# 2 783
Форума и на мен не ми дава вече 2 години нищо, а преди печелех по нещо. От рождения ден последно ударих една опаковка Урикод от инстаграма ама нея не я броя. Smile
Надявах се на Раух, че намерих сокове с код, но няма файда. Smile
Ще се надявам на нещо от инстаграм пак.

# 2 784
  • София
И аз съм със 70 лева за бижута от буеното. От форума не съм печелила от 2 години сигурно.

# 2 785
  • София
Опитах се да кача бележка в пикантна и ми дава ерор какво ли не не пробвах, някой да има същия проблем? Под 1 Мб е снимката.

# 2 786
Аз пък не играя в последните форумни игри, защото не ми е нужна наградата, Която предлагат и смятам, че така се дава шанс на друг да играе и да спечели. Не, че е била гарантирана за мен, ако играя. Абе, разбрахте ме 😀

# 2 787
Рядко си показвам наградите в темата и пиша, те не са и много де и са дребни , но днес ми пристигна награда спечелена в инстаграм от Mate kitchen и Dr.Oetker, толкооова много ме зарадваха! Много са се постарали ❤ А за престилка играя от две години и все не ме огряваше😁

# 2 788
но днес ми пристигна награда спечелена в инстаграм от Mate kitchen и Dr.Oetker, толкооова много ме зарадваха! Много са се постарали ❤

Много хубава награда, честито момиче!

# 2 789
  • Под Слънцето
Ми нямам мейл от Браво-то, че ше ме сгреят със слушалки, ама няма и да купя повече това "сок".
Разчиствам бюрото и броя 11 пула и капачки за чаши на Каменица. Давали ги по Лукойл.. Та ако някой ги иска и търчи да си ги вземе, че май са до тези дни.. Да пише и да се разберем.. А,.. за Варна, де. Куриерите празнуват.
Даже смотаните  "от никога навреме" днес не ми доставиха 2-те награди от Джим Бим.. Не бил успял човека.. и вика- след 5-ти щял да мине ..

Общи условия

Активация на акаунт