Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 677
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 270
Мен са ме изтеглили за чаша от Нескафето в последното теглене. Бележката ми беше от втория ден на играта и седем пъти не ме теглят. Теглят ме накрая, ама в грешната томбола. Чак смешно ми стана. Joy
И аз съм така, с една регистрирана бележка в началото на играта и в последното теглене ме изтеглиха за чаша!

# 271
Кой носи наградите на Нескафе? Неочаквано съм с чаша от последното теглене.

# 272
Някой има ли нужда от МБ на Теленор?

Аз пък ще се зарадвам, ако някой ми каже код за намаление в Зора

# 273
  • Пловдив
Все още си чакам чашата от 3 в 1 и еърфрайера от Маги. Ваучерите за Фантастико от търга ги оползотвори една позната, работеща в София, без проблем. Тези дни от никъде нищо, а аз съм затрупана с работа покрай изборите. С мама още не сме си похарчили ваучерите от КК.

# 274
  • София
За първи път играх в игра на метро, тази на Кока Кола за еърфраерите на Тефал. В предишни игри колко време след играта обявяват печелившите и къде, че я няма вече и не мога да видя правилата. И друго да попитам. Там карти имат свекърва ми и мъжът ми, но и на двете фактури пише името на свекърва ми, тъй като картите са от нея. Тъй като незнаех как и двете бележки ги регистрирах на нейно име, та въпроса е мога ли да си регистрирам на мое име или трябва да е на името което излиза на фактурата?

# 275
  • Под Слънцето
Спиди носят чашите на 3/1.

Нямам отговор за липсващите ми участия в Кк апп. Няма ми ги и в профила. Пак ще звъня!

# 276
  • София

Нямам отговор за липсващите ми участия в Кк апп. Няма ми ги и в профила. Пак ще звъня!
Аз им писах късно снощи в Месинджър, сутринта отговориха.

# 277

Писах им в Месинджера и ми пратиха нови кодовете.

# 278
При мен Уърд брои думи, не символи.

Всички ли си получихте кутиите от Лайън? Надявах се куриерът да ми се обади, а не обратното, но май няма да стане.

# 279
  • Под Слънцето
То не е само кодове, момичета.. Кой ще възстанови точките? Те са ми по-трудни.. Капачки имам да целя някого от Варна до Шумен поне..

# 280
С 4 бележки съм в нескафе с 1 чаша от 5то теглене,която все още ме съм получила.

# 281
При мен Уърд брои думи, не символи.

Всички ли си получихте кутиите от Лайън? Надявах се куриерът да ми се обади, а не обратното, но май няма да стане.
В сряда получих Лайън с Тип Топ.

# 282
Аз слушалките си чакам от Lion. Така и не благоволиха да ми отговорят. Не разбирам логиката да раздаваш награди, които нямаш налични. И на много им стана навик да се оправдават с вируса.

# 283
Все пак реших да питам Raffaello дали
ще публикуват или на всеки ще изписва в профила дали печели.И ето отговора
Здравейте,

Благодарим за съобщението.

Тегленето ще се проведе до 7 април (сряда) в присъствието на нотариус, след което започваме да се свързваме с победителите по телефона.

Не обявяваме в сайта победителите, защото се грижим за личните данни на участниците.

С уважение,

Играта на Raffaello

# 284
Аз слушалките си чакам от Lion. Така и не благоволиха да ми отговорят. Не разбирам логиката да раздаваш награди, които нямаш налични. И на много им стана навик да се оправдават с вируса.
И то голямо оправдание с вируса - отиваш до куриерската фирма и пращаш , какво трудно има , тя куриерската фирма ще си свърши работата!

Общи условия

Активация на акаунт